Bari'91
Poznat
- Poruka
- 7.855
Ovaj Sautgejt nije normalan sta je izveo ubice ih Nemci!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovaj Sautgejt nije normalan sta je izveo ubice ih Nemci!
A Sterling i pre gola bio najbolji na terenu u oba tima...U uvodnom postu na ovoj temi sam rekao -
Sterling je definicija onoga što Ameri zovu beautiful retard. Čovek toliko glupih stvari na utakmici uradi, i onda rendom spakuje gol, i tako u krug.
Nacisti doma, nadam se finalu sa Italijanima.
Aj francuske u redu, al hrvatske...Morao je Dinamo poslati svoju rezervu da zabije Francuzima u 90. I pospremi prvi penal.
Španjolci vjerojatno idu do finala sad kad više nema Hrvatske i Francuske
Znas da je Ciro prico da nije vodio Zvezdu jer je Hrvat...A istina je nismo mu dali da nas vodi jer smo htjeli biti prvi a ne drugi il treci...Na kraju sa Spancima ispade "klasik" a brat bratu moglo je biti 7...Prije par dana su Španjolci bili raspad jer tako kažu svi na forumu. Odjednom su favoriti. Ahahahahaha
Al razumijem, tako je to kad izbaciš Hrvatsku, postaneš favorit. Još u trileru o kojem priča cijeli svijet.
Ako je neka reprezentacija dovoljno jaka da izbaci Hrvatsku, onda je dovoljno jaka i da ide do kraja. 1996- Njemačka, 1998- Francuska, 2012- Španjolska, 2016- Portugal, 2018- Francuska
ja sam njih glasao prvi za osvajace pogledaj gore...Prije par dana su Španjolci bili raspad jer tako kažu svi na forumu. Odjednom su favoriti. Ahahahahaha
Al razumijem, tako je to kad izbaciš Hrvatsku, postaneš favorit. Još u trileru o kojem priča cijeli svijet.
Ako je neka reprezentacija dovoljno jaka da izbaci Hrvatsku, onda je dovoljno jaka i da ide do kraja. 1996- Njemačka, 1998- Francuska, 2012- Španjolska, 2016- Portugal, 2018- Francuska
niko nije video PORTUGAL I NEMCE U CETVRT FINALU!Zato ste doveli Prosinečkog, da bude prvi
Moglo je. Mogao je i Kramarić pospremiti zicer sa 3 metra koji je teže promašiti, ali nije. Svašta je moglo biti. Zato je nogomet, a pogotovo reprezentativni najpopularniji sport na svijetu i generira toliko pažnje, jer nikad ne znaš šta se može desiti. Jedan dan imaš dosadne tekme, 2. dan imaš najluđu utakmicu u povijesti Eura i ispadanje najvećeg favorita nakon vodstva od 2 razlike. Bar 3-4 momčadi koje su već ispali je većina ljudi vidjela bar u QF. Mogli su bit tamo, ali nisu.
Španjolska. Rekao sam prije prvenstva Fra, Por ili Špa. Ostali samo Španjolci.
Pa da doveli smo zutog da uzme kup sampiona...I uzajamno hvala sa njim...Zato ste doveli Prosinečkog, da bude prvi
Moglo je. Mogao je i Kramarić pospremiti zicer sa 3 metra koji je teže promašiti, ali nije. Svašta je moglo biti. Zato je nogomet, a pogotovo reprezentativni najpopularniji sport na svijetu i generira toliko pažnje, jer nikad ne znaš šta se može desiti. Jedan dan imaš dosadne tekme, 2. dan imaš najluđu utakmicu u povijesti Eura i ispadanje najvećeg favorita nakon vodstva od 2 razlike. Bar 3-4 momčadi koje su već ispali je većina ljudi vidjela bar u QF. Mogli su bit tamo, ali nisu.
Španjolska. Rekao sam prije prvenstva Fra, Por ili Špa. Ostali samo Španjolci.