Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 84.316
Ned'o Bog da opet mora u skloništaZajebavaju sopstveni narod. Njima preti ulično nasilje od imigranata. A tu skloništa ne pomažu.
Pa to bi smrdelo na kerećinu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ned'o Bog da opet mora u skloništaZajebavaju sopstveni narod. Njima preti ulično nasilje od imigranata. A tu skloništa ne pomažu.
Rđava savest?Kakve su ovo vijesti non stop o skloništima, zalihama hrane, razno razna upozorenja u slučaju rata?
Slovenci se žale kako imaju skloništa za samo 40 000 ljudi!
https://www.novosti.rs/planeta/regi...to-sklonista-ispravno-mesta-samo-40-000-ljudi
Evropa je u panici:
https://www.dnevno.hr/vijesti/iz-eu...-pripremite-pakete-za-prezivljavanje-3074781/
Paketi za preživljavanje, zalihe vode, lijekova...?!
Spominju se kritična 72 časa! Čega? Od koga?
Od koga prijeti opasnost?
Da li je zaista rat na pomolu ili su to ipak samo upozorenja, u slučaju....?
Западне државе под изразом Европа не мисле на ЕУ, већ на европске вредности.
Европа није само географски појам.
Знам ја да ви геополитику посматрате као игрицу Ризико. Само оно што је голим оком видљиво на карти и број тенкића.
Ironiše o Rusima, nemački, a posebno britanski mediji neprekidno laprdaju o konstantnim “poražavanjima Rusa”, i tako u nedogled.kao prvo ne gube, kao drugo imaju nuklearke, kao trece Evropa je prsla, Amerika moze da joj piski u usta to je ok, al Rusija je ugrozava, ona Kaja Kalas, Ursula ili Mark Rute trebaju da dobiju Nobelovu nagradu za idiotizam
Ovo?Европске вредности су мир и сарадња, владавина права, демократија, људска права, слобода и толеранција, солидарност и социјална правда.
Ове вредности, свакако, имају своје изазове. Али, увек морамо да тежимо идеалу.
sad mi je jasno odakle trolovi na Krstarici dobijaju informacijeIroniše o Rusima, nemački, a posebno britanski mediji neprekidno laprdaju o konstantnim “poražavanjima Rusa”, i tako u nedogled.
Koja je to ozbiljna evropska država u vojnom smislu? Ajd da čujemo. Pa Ukrajina sa oružjem Nato pakta , satelitskim podacima, obaveštajnim itd bi razguzila svaku tu tvoju ozbiljnu državu. Da nije Engleska vojna sila, imaju tačno vojske za stadion Evertona, ne kažem ja, oni kažu. Nemačka je sprdnja, šalju tenkovsku brigadu u Estoniju - bez tenkova, samo se tako zove, tenkovi možda stignu kasnije a možda ne stignu.![]()
Glavni izvor su BBC i engleska žuta štampa (The Sun & Co.) , Nemci i američki angažovani mediji.ssd mi je jasno ldakle trolovi na Krstarici dobijaju informacije
Poslali ih sami, ili angažovali Poljsku?
Kako “nije”, dokazuješ da Nemačka “nije” uništila Jugoslaviju? Ili bi da dokazuješ da EEZ “nije” EU?Ништа од тога ЕУ није покренула.
pa to ja idim oni pisu ovde Rusi gube, imaju neverovatne gubitke itd, ja razmisljam da li sj ok, Rusi dobijaju, al resio si misterijuGlavni izvor su BBC i engleska žuta štampa (The Sun & Co.) , Nemci i američki angažovani mediji.
Kolosalni “ruski gubici” su obavezna mantra, na svim vestima.pa to ja idim oni pisu ovde Rusi gube, imaju neverovatne gubitke itd, ja razmisljam da li sj ok, Rusi dobijaju, al resio si misteriju
Odista? Rekla Maja Sandu i potvrdila EU pa poslušni režim brže bolje?Како да не паниче.
Видиш да су Руси у Србији обучавали терористе за Молдавију.
Свашта се дешава.
Sto je van svake logike, al ajdKolosalni “ruski gubici” su obavezna mantra, na svim vestima.
A srpski autokolonijalni umovi to gutaju razrogačenih očiju: zapadna (američka) sociologija je (još dok je postojao formalni kolonijalizam) egzaktno ustanovila (sociometrijskim metodama) da kolonijalni podanici koji sami sebe smatraju za “elitu” bezrezervno usvajaju svaku rasnu teoriju svojih gazdi, i tim više što je više rasistička prema grupi kojoj dotični pripadaju.Ne shvataš, zapadne države svojataju pojam Evrope i kad kaźu Evropa, misle samo na EU tj na sebe iako je upravo Rusija najveća država Evrope. To je nastavak hitlerove i gebelsove retorike koji su ruse zvali divljim azijskim hordama.
Primetno je da baš u svakim vestima insistiraju da Rusija napreduje, ali uz “ogromne gubitke”, i ponovo i ponovo, naravno bez ikakvih dokaza, po principu “svi znaju da”…Sto je van svake logike, al ajd
pa da, to je plitka propaganda, mislim logicno, izbombardovase sve zivo, i kao oni imaju gubitke, bas suprotno cuvaju vojsku maksimalno.Primetno je da baš u svakim vestima insistiraju da Rusija napreduje, ali uz “ogromne gubitke”, i ponovo i ponovo, naravno bez ikakvih dokaza, po principu “svi znaju da”…
Kad se uporedi broj tela koja se razmenjuju tu su proporcije poražavajuće, ali za Ukrajinu.,
Neumorno se ponavlja, nije moguće izbeći ako se gleda CNN, BBC ili RFI/DW Englishpa da, to je plitka propaganda, mislim logicno, izbombardovase sve zivo, i kao oni imaju gubitke, bas suprotno cuvaju vojsku maksimalno.
Ukrajini fali ljudi, pored opste mobilizacije i jos nekoliko, pametnom dovoljno. Rusi imaju viska
Kakve su ovo vijesti non stop o skloništima, zalihama hrane, razno razna upozorenja u slučaju rata?
Slovenci se žale kako imaju skloništa za samo 40 000 ljudi!
https://www.novosti.rs/planeta/regi...to-sklonista-ispravno-mesta-samo-40-000-ljudi
Evropa je u panici:
https://www.dnevno.hr/vijesti/iz-eu...-pripremite-pakete-za-prezivljavanje-3074781/
Paketi za preživljavanje, zalihe vode, lijekova...?!
Spominju se kritična 72 časa! Čega? Od koga?
Od koga prijeti opasnost?
Da li je zaista rat na pomolu ili su to ipak samo upozorenja, u slučaju....?
Plaše se uličnog nasilja, pa da bi narod odustao od toga, varaju ga da ide u skloništa.
Ja sam digao ruke od Srba kao pametnih bica....to te zaebava u mozak kad radis za njegovu korist...
Zgrada mojih roditelja imaju odlicno skloniste, mrzi ih da se dogovore, neko od ovih sto rentiraju stan, polomio kanalizacionu cev, nece da poprave, sad im je skloniste koje je odlicno , totalno smrljak, trulo , neupotrebljivo , podrum im je takodje neupotrebljiv, pun vode, a placaju 9000 rsd mesecno....nekoj firmi, jer nisu mogli da se dogovore za predsednika kucnog saveta, naravno nakon davanja 2 spratai 6 stanova za dzabe nekim slj investitorima....i to jos nije legalizovano , a nije ni zavrseno , i to ih isto boli uvo , a da probas da nesto uredis, svi skoce da ti vade oci....
Ludi ali pravi Srbi....i to oni hercegovacki , bosanski i hrvatski , jer Srbijanci stanari su uglavnom kod unuka bejbi situju, prazni im stanovi u zgradi...od najurednije high class zitelji zgrade , to postade prcvarnica...
A vrednost stanova su spustili sigurno za 10 000e na 40kvm , posto su toliki stanovi u zgradi....mozda i vise, po ovim sad novim cenama ...
Ali nisam digao ruke od shvatanja sta su...znaci koruptivna bica, napravice laznu pricu , lazna pravila, korupciju tamo gde ne mozete da verujete da postoji..
Jedan od prethodnih predsednika kucnog saveta je uplacivao i ostavljao priznanice za neke uplate kao za odzacarai slicno , velika pare za godinu dana...
Ispada posle dolaska ovih novih upravnika da te uplate nikad nisu bile stvarno uplacivane a razliciti su bili predsednici kucnog saveta, ali je svaki novi samo preuzimao pricu i uzimao u svoj dzep i samo nastavljao sa novim priznanicama gde je prethodni prestao....
Kolektivna zavera....i to jake pare, obicno su jake pare kad placas odzacara a nije licno...a samo par stanova greje na drva, valjda...u drugom ulazu...
Tako da svega ima na visokom nivou u Srbiji..