soko stark
Primećen član
- Poruka
- 501
Da ne prolazi kakav asteroid blizu Zemlje.Ako je to u pitanju, dobro je. Mislim da nije. Nešto se sprema.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ne prolazi kakav asteroid blizu Zemlje.Ako je to u pitanju, dobro je. Mislim da nije. Nešto se sprema.
Ма они паниче од када је почео рат у Украјини...
Па нису они блесави него послушни а ми...хебе нам се ионако будемо хебена страна.
Знам да су када је почео рат у Украјини склањали документа, спремали ствари за случај да морају да беже.Како да не паниче.
Видиш да су Руси у Србији обучавали терористе за Молдавију.
Свашта се дешава.
Западне државе под изразом Европа не мисле на ЕУ, већ на европске вредности.
Европа није само географски појам.
Знам ја да ви геополитику посматрате као игрицу Ризико. Само оно што је голим оком видљиво на карти и број тенкића.
Ne moraju oni njih da plaše, Nijemci su jako disciplinovani i nemaju urođen bunt na sve i svašta. U većini slučajeva strogo se pridržavaju pravila.Ужасно је све поскупело ( за Немачку знам, верујем и у осталим земљама) замајавају их провереном техником ширења панике. Тако их држе под контролом.
Немци су огорчени због азиланата, далеко лошијег стандарда живота него раније..али страх их држи мирним и послушним.
Рецепт проверен у доба ковида...
Ako je to u pitanju, dobro je. Mislim da nije. Nešto se sprema.
Како да не паниче.
Свашта се дешава.
Nije to paranoja. Normalan čovjek prati šta se zbiva u svijetu i vidi da se posljednjih godina ludilo izdiglo iznad normalnosti. Čudni ljudi upravljaju svijetom.Да
Спрема се
Параноја
Ne moraju oni njih da plaše, Nijemci su jako disciplinovani i nemaju urođen bunt na sve i svašta. U većini slučajeva strogo se pridržavaju pravila.
E, sad u doba kovida mladi su se bunili i trpjeli neke stvari u slučaju da se nisu htjeli vakcinisati. Rođak mi je prosvjetni radnik tamo i nije se htio vakcinisati, ali je morao svako jutro ispred direktora da se testira kako bi otišao na nastavu, I mnogo je bilo takvih mladih ljudi.
Bas to. Potpuno iracionalni strahovi kod Evropljana. Boli Ruse djokica da bombarduju Sloveniju.Kad shvatis da je sve to dogovorena politika plasenja stanovnistva Rusijom, i samim tim lakseg vladanja nad njima, bice ti lakse.
Čini ti se! Zapanjujuće je kako brzo i uspješno asmiliraju strance.Некад било.
Ни Немци нису више немци
О томе говорим
О па,па,параноја
Čini ti se! Zapanjujuće je kako brzo i uspješno asmiliraju strance.
Kako nisu znali da će da padne nastrešnica , nisu imali dojavu o nemaru .Мислиш на ову данашњу акцију Безбедносно информативне агенције?
Hapšenjem u Loznici policija i BIA sprečili međunarodni skandal: To bi bila katastrofa za
https://www.blic.rs/vesti/politika/...ecili-medjunarodni-skandal-to-bi-bila/jr9tg5z
Zazvoniće pravoslavna zvona nas i Rusa 300 miliona.Како да не паниче.
Свашта се дешава.
Pripremaju se za Rusiju,sve vise lici na Sjevernu Koreju i to ih plasi.Kakvi migranti?! Ne vjerujem da se plaše njih. Možda dronova, Rusije, Amerike...
Svi su poludjeli.
Били су заузети праћењем опозиционара 24 часа дневно.Kako nisu znali da će da padne nastrešnica , nisu imali dojavu o nemaru .
Znači mi smo "šuplji" vršlja ko hoće po srbiji od stranih agenata .Najvise pro europskih .Били су заузети праћењем опозиционара 24 часа дневно.
А ово су реаговали по замолници из иностранства.
Znači mi smo "šuplji" vršlja ko hoće po srbiji od stranih agenata .
Više je to za brigu nego ovaj slučaj .
Ako je to u pitanju, dobro je. Mislim da nije. Nešto se sprema.
А шта су то европске вредности?Западне државе под изразом Европа не мисле на ЕУ, већ на европске вредности.
Европа није само географски појам.
Знам ја да ви геополитику посматрате као игрицу Ризико. Само оно што је голим оком видљиво на карти и број тенкића.