- Poruka
- 5.217
Pa šta je prevara? Misliš podmetnuli kreacionisti? Pogledaj još jednom istorijat pronalaska u Acambri u Meksiku.
Превара креациониста. Делује ми као израда новијег датума.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa šta je prevara? Misliš podmetnuli kreacionisti? Pogledaj još jednom istorijat pronalaska u Acambri u Meksiku.
. E sad to samo po sebi ne mora ništa prejudicirati u pogledu vere ali više govori o koneptu evolucije da su dinosaurusi izumrli pre 65 miliona godina. Naravno, mi koji verujemo biblijskom izveštaju o mladoj zemlji ide u prilog kao potvrda da nije bilo velikih razmaka suživota ljudi i ostalih živih stvorenja poput dinosaurusa. Ali samo kažem ne mora čovek odmah da ove podatke sagleda kroz obavezno dokazivanje vere i Boga već i kao mogućnost drugačije slike stvarnosti o kojoj nas podučavaju evolucioni tradiconalisti. Možda tako deluje ali su figurice nađene 1944 a kasnije dublje još neke. Radiodatiranje je pokazalo da potiču od pre 1000 i više godina....Kako god Indijanci su ih izradili a onda ostaje pitanje kako su znali njihov izgled kada geologija i palentologija nije bila razvijena. Samo na osnovu viđenja. E sad to samo po sebi ne mora ništa prejudicirati u pogledu vere ali više govori o koneptu evolucije da su dinosaurusi izumrli pre 65 miliona godina. Naravno, mi koji verujemo biblijskom izveštaju o mladoj zemlji ide u prilog kao potvrda da nije bilo velikih razmaka suživota ljudi i ostalih živih stvorenja poput dinosaurusa. Ali samo kažem ne mora čovek odmah da ove podatke sagleda kroz obavezno dokazivanje vere i Boga već i kao mogućnost drugačije slike stvarnosti o kojoj nas podučavaju evolucioni tradiconalisti.
Pozz
Библија је превара највећа у историји. Бога су измислили јевреји да би себе могли прогласити изабранима.
Ne znam zasto se hriscanstvo povezuje sa Jevrejima kada je to upravo rimski produkt. Rimljani su imali najvecu benefit od hriscanstva.
Након халуцинација цар Константин је примио хришћанство и тако је почело. Сам Исус Христ је био обрезани јеврејин.
Vrlo jasno, Biblija je sastavljena iz Staroig i Novog zaveta, Stari zavet je u stvari jevrejski Talmud. Drugo, Hrist je Jevrejin, dakle tvoj bog je Jevrejin i, trece, Jevreji su jedini boziji narod koji je s bogom sklopio konvenicju..Ne znam zasto se hriscanstvo povezuje sa Jevrejima kada je to upravo rimski produkt. Rimljani su imali najvecu benefit od hriscanstva.
Након халуцинација цар Константин је примио хришћанство и тако је почело. Сам Исус Христ је био обрезани јеврејин.
Vrlo jasno, Biblija je sastavljena iz Staroig i Novog zaveta, Stari zavet je u stvari jevrejski Talmud. Drugo, Hrist je Jevrejin, dakle tvoj bog je Jevrejin i, trece, Jevreji su jedini boziji narod koji je s bogom sklopio konvenicju..
Два пута сам ти поновио не пада ми на памет.
Dva puta si ponovio... šta?
To što si ti ponovio nema nikakve veze sa oni što sam te ja pitao.
Kada neko od tebe traži da definišeš nešto to ne znači da treba da iznosiš nove tvrdnje već da objasniš šta ti u stvari tvrdiš i zašto ti misliš je tvoja tvrdnja tačna.
Ti si izneo nekoliko besmislica na koje ću se kasnije vratiti , kada ti definišeš zašto je to isti sklop.
Ja mogu da tvrdim da su dinja i supernova u istom sklopu zato što se nalaze u istom univerzumu. Generalno ova moja tvrdnja je tačna, ali ovo ne govori baš nešto previše ni o dinji ni o supernovi. Na osnovu ovoga ne može da se objasniti neka smislena naučna teorija, povezana sa ovom diskusijom. Samim tim, sa naučne tačke gledišta, ova tvrdnja je irelevantna jer iz nje ne proizilazi ništa zaista upotrebljivo za ovu diskusiju.
Можете ли ми ви еволуционисти дати неки доказ да је еволуција истинита нешто у шта не морам веровати. Неки опсервациони доказ.
И шта је ту доказ? Еволуција подразумева промену рода и нестанак једне врсте. А вук је и даље вук и то се колико ја видим одлично држи као врста.
Evolucija nije...
...”samo teorija”.
...teorija da je život nastao “iz ničega”.
...teorija o nastanku univerzuma (Velikim Praskom ili na bilo koji drugi način).
...teorija “da je čovek nastao od majmuna”.
...prazna priča bez praktičnog značaja.
...teorija oko koje se ni naučnici ne slažu.
...teorija čije je vreme prošlo.
Evolucija je...
...teorija i činjenica. često se može čuti tvrdnja da “evolucija nije dokazana, jer da jeste, onda bi bila zakon evolucije, a ne teorija evolucije”. U svakodnevnom govoru, ljudi koriste reč “teorija” da označe neku maglovitu ideju koju imaju o nekoj stvari ili događaju. U nauci reč “teorija” označava sistem objašnjenja, model koji najbolje odgovara svim činjenicama. Reč “zakon” označava kratku formulu ili definiciju neke naučne činjenice.
Otud imamo Teoriju Gravitacije, Mikrobiološku Teoriju Bolesti, i Teoriju Evolucije. Teorija evolucije je jedna od najbolje dokazanih ideja u modernoj nauci, i predstavlja kamen temeljac moderne biologije, biohemije i medicine.
...teorija o razvoju života na Zemlji. Evolucija počinje od prvog bića sposobnog za reprodukciju, i nema direktne veze sa nastankom života. Mi još uvek ne znamo kako je prvi jednoćelijski organizam na Zemlji nastao; time se bavi druga oblast nauke, poznata kao abiogeneza, koja je još uvek velikim delom tek u povoju.
Za evoluciju, međutim, to nije ključno pitanje. Prvi organizam je mogao nastati abiogenezom (tj. iz nežive materije, kroz kompleksne hemijske reakcije), mogao ga je stvoriti Bog, mogli su ga doneti vanzemaljci. Ono što je do danas neoborivo dokazano je da je život počeo od jednoćelijskih organizama, i da se razvio do današnjeg nivoa kroz procese evolucije.
...teorija o razvoju života na Zemlji. Mada je Teorija Velikog Praska veoma dobro dokazana, ona nema uticaja na evoluciju. Kao i sa abiogenezom, evolucija se ne bavi analizom odakle je nastao univerzum: kroz Veliki Prasak, tako što ga je Bog stvorio, na neki potpuno deseti način...što se tiče evolucije, ta pitanja nisu važna. Ono što je važno za evoluciju je već navedeno u prethodnom odgovoru: da je život počeo od jednoćelijskih organizama, i da se razvio kroz procese evolucije. Ako bi se Teorija Velikog Praska pokazala netačnom, to ne bi imalo nikakvog uticaja na dokaze da se evolucija zaista dogodila.
...teorija po kojoj je čovek nastao razvitkom iz drugacijih formi života, isto kao i svi ostali organizmi na svetu.
Ukratko, moderni čovek, Homo sapiens sapiens, je potomak vrste koju moderna nauka zove Homo heidelbergensis. Većina naučnika smatra da je H. heidelbergensis nasledio vrstu Homo erectus, koja je opet nastala od Homo ergaster, mada jedna manja grupa naučnika smatra da je verovatnije da je H. heidelbergensis nastao direktno od H. ergaster-a.
Библија је превара највећа у историји. Бога су измислили јевреји да би себе могли прогласити изабранима.

Ne podrazumeva nestanak, vec stvaranje nove vrste u zavisnosti od zivotnih uslova gledano kroz dug vremenski period.
No ni izumiranje nije nemoguce.
Ona sema je sa ovog sajta.
http://teorijaevolucije.com/
TE je ozbiljna naucna teorija siroko prihvacena
http://teorijaevolucije.com/sta_je_evolucija.html
Jesi siguran da bogova nije bilo i pre Jevreja?
Sto se cudis egocentricnom patriotizmu u ovom slucaju?
Trebao bi da razumes to s obzirom na to kakvi su ti potpisi.![]()
Ово је твоје слепо веровање. Сајт који си ми дао прочитао сам више пута и ту су такве празнине које не дају никакве доказе. Ако једна врста промени род логично је да та врста нестане. ТЕ је само широко прихваћена зато што тренутно не постоји другачије објашњење.
Nije logicno. Deo vukova migriraju u pustinju i postanu kratkodlaki pustinjski psi, a drugi deo migrira u Sibir i postanu Haskiji.
Како постану? Пуф и само тако? Неће бити.
Što se kratera tiče Lazo, radi se o Alvarezovoj hipotezi iz 1965 godine. To je samo hipoteza ali krateri mogu nastati i na drugačiji način osim udara asteroida. Vidi i sam i pretraži na sajtovima koliko je klimava ta hipoteza i argumenite za i protiv. Možda neki drugi put detaljnije o tome. Za sada bih o oim otkrićima. Međutim, to nisu jedini dokazi o ljudima i dinosaurusima. Ima još:
Na zidovima Velikog Kanjona je 1879. godine otkiven crtež na steni koji su tkđ načinili indijanci
Ovo mesto je posetila i naučna ekspedicija na čelu sa dr. Čarlsom Gilmorom, kuratorom Paleontologije kičmenjaka Nacionalnog muzeja u SAD. Publikacija koja je objavljena potom, pod imenom Doheny Scientific Expedition, govori o činjenici da je ''neki preistorijski čovek načinio crtež dinosaurusa na zidovima Velikog Kanjona'' (beličasta rupica na početku repa na crtežu je trag od metka, jer je neko koristio crtež kao metu).
U Koloradu, u oblasti Montroze, postoji još jedan petroglif gde je zabeležen dinosaurus koji su sačinili Fremont indijanci.
Inke su pripremali oslikano kamenje za ceremonijalne pogrebe. Dr. Havijer Kabrera i njegov otac pre njega su do sada otkrili preko 1100 primeraka tog kamenja. Prvobitno je pronađeno kamenje za koje se pretpostavlja da potiče iz Nasca kulture
Kabrera je kasnije otkrio razne predmete u Nasca grobovima koje datiraju od oko 700. godine naše ere, a koje takođe imaju interesantne motive na sebi
Nedaleko od južnoameričkih Naska lokacija su otkrivene arheološke lokacije Moše indijanaca koji su naseljavali sverni Peru u periodu od 100-700 godine naše ere.

Kako objasniti postojanje ovih crteža i figurica. Neka potiču i od vremena pre 2000 godina ili 1500? Jednostavno "neki ljudi" Indijanci ili ko već je ostavio tragove poznavanja ovih životinja....mi tu ne možemo ništa i da hoćemo. Bili evoluvionisti ili kreacionisti ili nešto treće mi jednostavno ne možemo negirati činjnice tj. materijalne dokaze. A one ukazuju na suživot ljudi i dinosaurusa. Pre više hiljada godina taj suživot je bio intenzivniji. Na svim kontinentima i u svim drvenim civilizacijiama imamo predstavu o suživotu ljudi i dinosaurusa. Stari Vavilonjani, Persijanci, Rimljani imaju predstave o dinsoaurusima. http://www.istinaobogu.rs/uploads/4/9/5/4/4954412/_8985788_orig.jpg http://www.istinaobogu.rs/uploads/4/9/5/4/4954412/_7943369_orig.jpg. kao i u srednjem veku. Na putovanjama Marka Pola u XIII veku u Kinu on beleži slične podatke. Sad teško je izbiti iz glave jednu sliku stvarnosti. Ali treba biti hrabar i priznati da se ne trebamo povoditi za svime što nam se servira kao jedino objašnjenje već da trebamo da imamo svoje shvatanje nezavisno od toga koji autoriteti stoje iza već ustaljenog mišljenja.
Pozdrav.
Istina o bogu nije naucni sajt , ako pricamo o biologiji onda pricamo o nauci, drzi se nauke.
.Tamo je sve objasnjeno da je za to potrebno jako mnogo vremena. Ja verujem, ti ne i to je to sto se mene tice.
Sve su to prevare, u suprotnom to bi bili pravi dokazi i koristili bi se u nauci. Kako nikada nismo nasli fosile dinosaurusa mladje od 65 miliona godina ako su ziveli sa nama ?
Samo da ponovim da cak i kad bu se dokazalo da su neki dinosaurusi preziveli izumiranje to opet ne bi dovelo teoriju evolucije u pitanje, iz vise razloga , jedan je to sto je evolucija posmatran proces a drugi zato sto bi to samo znacilo da su neke vrste dinosaurusa prezivele katastrofu , samo me zanima gde su to nestali.![]()