sasasta
Buduća legenda
- Poruka
- 33.993
Да си ми дао доказ прихватио би ТЕ. ТЕ не може без абиогенезе нити без теорије великог праска. А све три су само претпоставке без јасних доказа.
obe te teorije nisu bitne za TE
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да си ми дао доказ прихватио би ТЕ. ТЕ не може без абиогенезе нити без теорије великог праска. А све три су само претпоставке без јасних доказа.
Ali niko sa sigurnošću ne može da kaže da te figurice ne potiču od Indijanaca. Čak šta više dokazano je suprotno. Figure koje su pronađene ispod šerifove kuće na većoj dubini sigurno nisu zakopane tu na brzinu pa kao šatro pronađene. Jasno je da su zakopane u davna vremena. Niko nije dokazao da su figurice napravili i zakopali neki brezobrazni "kreacionisti".. Onda je jasno da su stare civilizacije na tom području znale za njih. Slično je i na zidinama Vavilona, na rimskim vazama i drugim lokalitetima gde su pronađeni crteži dinosaurusa. No, kao što rekoh o tome se ne govori zato što to kvari ustaljeni koncept po kome su dinosaurusi morali izumreti pre 65 miliona godina i tačka. Tako se mora verovati. E sad mnogi evolucionisti se ne bave ovim pitanjem iz različitih moralno-egzistencijalnih razloga. Mogu ostati bez posla što se dešavlo i dešava. Ali ima i nezavisnih ali oni su u manjem broju.

Kao sto sam vec rekao, ne postoji dokaz da su figurice stare , novija datiranja to pokazuju. Mozes li da mi objasnis zasto ne nalazimo dinosauruse danas i zasto ne nalazimo njihove fosile mladje od 65 miliona godina ?![]()
Kojim figuricama na vecin dubinama ? Gde su dokazi, podaci , datiranja , tako nauka i znanje napreduju. Gde su dokazi o masovnom istrebljenju dinosaurusa posle potopa, gde su dokazi za potop , gde su dokazi da su i dalje zivi , toliko vrsta otkrivamo i dalje a ni jednog dinosaurusa vec stotinama godina ?
Ovo sam cekaoDatiranje koje dokazuje stvari koje tebi ne odgovaraju odma nije tacno i geolozi nemaju pojma sta rade
Da pogledamo koliko su sanse da su te metode netacne, znaci po fosilima vidimo da svi dinosaurusi sem ptica nestaju pre 65 miliona godina i to ne samo dinosaurusi nego vecina vrsta , nakon nekog vremena nalazi se veliki krater koji bi mogao da izazove tu katastrofu , datiranje se slaze sa datumom vec prethodno poznatog istrebljenja , koja komedija aZnaci opet se vracamo na ono, ili je globalna zavera svih naucnika ili je istina, trece ne postoji.

Kojim figuricama na vecin dubinama ? Gde su dokazi, podaci , datiranja , tako nauka i znanje napreduju. Gde su dokazi o masovnom istrebljenju dinosaurusa posle potopa, gde su dokazi za potop , gde su dokazi da su i dalje zivi , toliko vrsta otkrivamo i dalje a ni jednog dinosaurusa vec stotinama godina ?
Ovo sam cekao Datiranje koje dokazuje stvari koje tebi ne odgovaraju odma nije tacno i geolozi nemaju pojma sta rade
a kada su potrebni dugi vremenski periodi onda se to oberučke prihvata
.Da pogledamo koliko su sanse da su te metode netacne, znaci po fosilima vidimo da svi dinosaurusi sem ptica nestaju pre 65 miliona godina i to ne samo dinosaurusi nego vecina vrsta , nakon nekog vremena nalazi se veliki krater koji bi mogao da izazove tu katastrofu , datiranje se slaze sa datumom vec prethodno poznatog istrebljenja , koja komedija a
. Sa druge strane nemamo materijalni dokaz da je neki asteroid udario i napravio krater a krateri nastaju i zahvaljujući vulkanima. Nema ništa od toga....pretpostavke. Alvarezova hipoteza nastala 1981 godine je samo "hipoteza"....

Kako su onda preziveli ovi na brodu ako je toliko nadvisio i najvise planine ?
Da radio datiranje nije pouzdano ne bi se koristilo u geologiji, opet pocinjete sa teorijama zavera i naucnom fantastikom, forumasi pametniji od naucnika.
. Znači kada se ne slažem sa zvaničnom dogmom onda sam teoretičar zavere. Ma neka bude. Meni su činjenice bitne.Ne postoje sanse da je ovaj krater nastao od vulkana, cak i da jeste opet ne menja cinjenice da se podudara sa datumom od pre 65 miliona godina, ali postoji debata oko detalja https://en.wikipedia.org/wiki/Chicxulub_crater
. I onda se od tada uspostavlja Alvarezova "hipoteza". Библија каже и "све што гмиже". Дакле претпоставимо да су ту и неке врсте диносауруса.

Naravno, prihvatas ono sto se slaze sa tvojim verovanjima a zato sto je toga vrlo malo moras da odbacis vecinu , ne samo biologiju , genetiku nego i geologiju, sad ti meni tu nesto pises o tome zasto vecina geologa nema pojma sta radi i ja treba da to shvatam ozbiljno ?
Na kraju teksta si stavio evolucionisti( verovatno su to svi ovi geolozi koji datiraju fosile zajedno sa geneticarima, biolozima itd. ) To je upravo razlog zbog kojeg je poricanje evolucije toliko ludo, jer moras da pretpostavis da si pametniji i da vise znas od eksperata iz tih polja.
Postavio sam pitanje kako su preziveli jer ako je voda nadvisila najvise planine ne bi imali kiseonika a i smrzli bi se.![]()

Ti gradis svoje stavove tako sto preispitas sve beskompromisno a verujes u bajku o potopu pre nego sto ces da prihvatis naucne cinjenice ?

Kako su te reprezentativne vrste prezivele smrzavajuce temperature i manjak kiseonika na visinama iznad Mont Everesta ?
. Sistem prilagođavanja....
Na linku je lista od 109 planina visine iznad 7200 metara, dok je najvisi Mont everest sa skoro 9 kilometara , znaci nije moguce da bi zivotinje i posada preziveli ni jedan dan na tim visinama, a i sama povrsina vode bi se smrzla, znaci dokazano nemoguce.