Quantcast

Evolucija vs Kreacija

R.Žiskar

Elita
Moderator
Poruka
15.631
Dakle, uobicajeno, bez odgovora, bacanje prasine u oci. Tipicno!. U cetiri zida. I ispod jednog plafona i iznad jednog poda. Ad hominem, sto ne cudi. Tako se pokriva manjak u obrazovanju. Pazi ovo, Zbog sablalzni? Genijalno. Da li je to neka nova teorija u okviru TE ili kreacionizma?
Na zalost ne mozes da cujes, nema zvucnih signala. Eto, ni zvucni signali se ne vide. zamisli. Ne bi bilo zgorega da se ne postavljas u ulozi profesdora ispitivasca, a nisi kvalifikovan. Po tebi je, verovatno, bog napravio "Veliki prasak" carobnim stapicem i jos carobnijim recima "ciri ba ciri bu i neka bude veliki prasak", i eto velikog praska..A to sto te interesuje mozes da naucis i iz knjiga mnogo kvalitetnije i uverljivije.Inace, neces moci da procitas sta je onda bilo, jer to jos uvek nije dokazano i pitanje je da li ce iada.

Ne znam sta ti znaci ono, "... van (verovatno si mislio na "izvan") bajki i prica pustinjskih pastira...."? Ili si mislio na one pastire na dan Hristovog rodjenja???

P.S. Smem li i ja da sebi persram ? Vidim, uvazeni Ziskar, i vi sebi perisrate.
#онокадсеупуцашуногу
 

bakonja

Buduća legenda
Moderator
Poruka
42.285
Trenutak velikog praska se nije desio, niti je u pitanju prasak. To je teorija koju zastupaju vecina kosmologa, astrofizicara i drugih naucnika.

- - - - - - - - - -

Gospodin sebi persira?
Ne bih ti znao kas`ti sta radi "Gospodin" , ali mi , obicni , se na ovom Forumu medjusobno informisemo i medjusobno komuniciramo ...

Dakle - mnozina .

Ako me razumes ...?
 
Top