Jeste, baš sam te to pitao.

Rekao si: "Apsolutno ništa?! Neće biti.
"Prvo, imamo prirodne zakone u okviru kojih je abiogeneza ne samo moguća, nego i verovatna.
Drugo, imamo više eksperimenata koji pokazuju......."
Tražim da mi navedeš te zakone, eksperimente,... a ne da mlatiš praznu slamu.
Pa jesam te pitao kako je nastala informacija? Jesam. Jesi mi odgovrio? Nisi. Je li to činjenica? Jeste.
Moj trud u tvom kompromitovanju je minimalan, ti si dovoljan sam sebi za to.
Jesu ti rekli tvoji "naučnici" da DNK nosi informaciju?
Ja te pitam kako je nastala knjiga, a ti mi odgovoriš u štampariji. I sad možemo da orenemo list... pa ne možemo dok ne odogovriš ili lepo ne kažeš "ne znam" i kraj priče. Ne da ovde izigravaš klovna. Nisam ljubitelj cirkusa.
Nije kreacionizam jedini koji se u tome sputava, evo ti savremena medicina, čim se suprostaviš konvencijalnom pristupu lečenja dobijaš otkaz (nebitno koliko je istina koju iznosiš očigledna). Za to ti mogu navesti brojne primere, jer ih imam, a mediji i ostali ništa o tome ne govore. Ista je stvar i sa ovim.
Znači ti krećeš sa sredine, a neka neko drugi brani početak. Pa pravi ste cirkus.
Razumem tvoju bojazn od nove kompromitacije, ali evo obećavam da ću biti nežan. Samo postavi pitanja unutar onog linka koji si postavio na engleskom.
Pa ako ti se sviđa taj izraz slobodno ga korsti, ali ovo nije dokaz u prilog teoriji evolucije.
To što ti mlatiš evo slušaju godinama, ne sekiraj se.