gost 202039
Poznat
- Poruka
- 7.122
јок, за МИР - обама као што кажеш има такву медаљу
што мора бити златна, уз овакву медаљу иду само дугине боје.![]()
Ima i Ahtisari

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ej nemoj dugine boje da mi diras i da ih satanizujes![]()

А ове демоне, јел смем њих да дирам?
![]()
Pa ne moraju baš beskonačnost.
Samo treba da nastave da se ponašaju kao sada. A to i rade![]()

Hoćeš da kažeš to kuda su se uputile je konačno?
шта ћеш еволуција ти је чудо![]()

А то за МИР? А ја мислио награда за гејове. Видим ове чике се грле, помислих да није за пе-ере, пардон гејове.
А можда се награда испоручи са овим горе подвезом што долази уз медаље у бојама дуге. Обично има црвено, плаво и бело, или само плаво, или само бело, или у другим бојама.![]()
A neću ...
Ne znam kuda su se uputile....
Eto svemir se širi ubrzano, a po čemu se širi?
Koje to predele osvaja?
Ali ne iznenadjuje da će sve nestati (promeniti oblik) ali kada se počne razdvajati na čestice, odavno će sve biti mrtvo i hladno. Čim se sve ohladi...
Да, то су нова створења еволуције, после човека. Имали смо мајмуна, па човека, сад имамо ова створења која пркосе природи. Уместо да се размножавају мушко-женско, они мушко-мушко или женско-женско. Испадоше као пужеви, који имају и пишу и ову футролу. Па се онда договоре ко коме да убада.![]()
Али овај десно личи на оне из Аватара.![]()
па да можда је Аватар будућа лествица еволуције
SAmo ako neko podrgeje...![]()
сопрајз![]()

Jel neko spominjao dugine boje?

Мислиш ове боје да не дирам:
![]()
da na te boje mislil, a demone? koje demone?to su ti samo andjeli u pokusaju da budu bad boys...ili girls?
a da prolazak ispod duge ima smisla samo za normalne, jer voi da prodju ispod duge ne bi osetili nikakve promene...mislim iznutra....
da na te boje mislil, a demone? koje demone?to su ti samo andjeli u pokusaju da budu bad boys...ili girls?
a da prolazak ispod duge ima smisla samo za normalne, jer voi da prodju ispod duge ne bi osetili nikakve promene...mislim iznutra....