Evolucija vs Kreacija

Nobelova medalja je delo švedskog vajara Erika Lindberga. Simbolično predstavlja utemeljivača nagrade i mladića koji pod lovorom sluša i zapisuje pevanja muza. Ugraviran je stih iz VI pevanja Vergilijeve Eneide, na latinskom: ,,Kako je slatko videti ljudski život oplemenjen pronalascima’

ej nemoj dugine boje da mi diras i da ih satanizujes :lol:

Мислиш ове боје да не дирам:

rainbow-1.jpg

Ове боје су у реду. :mrgreen:

А ове боје: :per:

rainbowflag_ap.jpg

А ове демоне, јел смем њих да дирам? :cool:

gay_parade_moscow.jpg

јок, за МИР - обама као што кажеш има такву медаљу:D
што мора бити златна, уз овакву медаљу иду само дугине боје.:per:

А то за МИР? А ја мислио награда за гејове. Видим ове чике се грле, помислих да није за пе-ере, пардон гејове. :mrgreen:

А можда се награда испоручи са овим горе подвезом што долази уз медаље у бојама дуге. Обично има црвено, плаво и бело, или само плаво, или само бело, или у другим бојама. :mrgreen:

шта ћеш еволуција ти је чудо:D

Да, то су нова створења еволуције, после човека. Имали смо мајмуна, па човека, сад имамо ова створења која пркосе природи. Уместо да се размножавају мушко-женско, они мушко-мушко или женско-женско. Испадоше као пужеви, који имају и пишу и ову футролу. Па се онда договоре ко коме да убада. :mrgreen:

Али овај десно личи на оне из Аватара. :per:

А то за МИР? А ја мислио награда за гејове. Видим ове чике се грле, помислих да није за пе-ере, пардон гејове. :mrgreen:

А можда се награда испоручи са овим горе подвезом што долази уз медаље у бојама дуге. Обично има црвено, плаво и бело, или само плаво, или само бело, или у другим бојама. :mrgreen:

па може

GD4890292@An-Ig-Nobel-award-is--6183.jpg

http://www.magicus.info/pr2.php?id=53672

Да, то су нова створења еволуције, после човека. Имали смо мајмуна, па човека, сад имамо ова створења која пркосе природи. Уместо да се размножавају мушко-женско, они мушко-мушко или женско-женско. Испадоше као пужеви, који имају и пишу и ову футролу. Па се онда договоре ко коме да убада. :mrgreen:

Али овај десно личи на оне из Аватара. :per:

па да можда је Аватар будућа лествица еволуције

Znaš ono, bio brodolom i na ostrvu se nadju dva Engleza i Mujo.
I kad su došli sebi, šta će, ajd njih dvojica se dogovore da prave neko sklonište, mogu se sporazumeti,
a moju pošalju u šumu da nadje neku hranu, i pokazuju mu rukama i nogama i kažu:
Go end get sam suplajs :)

Ode Mujo, pao mrak nema ga. Jutro njega nema. Podju oni da ga traže.
Kad oko podneva, prolaze pored neke stene, tek iskoči Mujo prednji oduševljeno vičući "Suplaaajs" :D

da na te boje mislil, a demone? koje demone? :dontunderstand: to su ti samo andjeli u pokusaju da budu bad boys...ili girls? :think:
a da prolazak ispod duge ima smisla samo za normalne, jer voi da prodju ispod duge ne bi osetili nikakve promene...mislim iznutra....

gay_parade_moscow.jpg

Извини срећо, али ја овде не видим ништа анђеоски. Само видим два Аватара. Један је обичан Аватар, а други је исто, само што се офарбао у розе. :mrgreen:

Back