gost 268930
Poznat
- Poruka
- 8.832
anda je sam djavo djavo popizdio i rekao e do djavola sad cu bas da se igram kosarke...i tako nastade danasnji oblik zemlje...mislimda bi trebalo uneti neke izmene u bibliju
![]()
Mozda da uvrstimo tvoje "mudrosti"?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
anda je sam djavo djavo popizdio i rekao e do djavola sad cu bas da se igram kosarke...i tako nastade danasnji oblik zemlje...mislimda bi trebalo uneti neke izmene u bibliju
![]()
steta sto neces biti tu da vidis jevandjele po iris, ali zato ce verovatno biti tvoji potomci tu da posvedoce 
Rekao sam da ti nemaš veze sa geometrijom i fizikom.Objasni mi kakve veze fizika i geometrija imaju sa Biblijom?
Krug je figura u ravni. Daklem Zemlja bi onda bila ravna figura - krug. Disk, tako reći, ako ti je lakše. To ti je veza sa geometrijom.''Он седи над кругом земаљским, и њени су Му становници као скакавци; Он је разастро небеса као платно и разапео их као шатор за стан.''
Kakva se ovde fizika i geomtrija pominju? I jos lepo pise nad krugom zemaljskim, znaci da je zemlja okrugla. Da je ravna pisalo bi nad ravni zemaljskoj.
Otkud ti znaš koliki je Isusov domet vida?''Опет Га узе ђаво и одведе Га на гору врло високу, и показа Му сва царства овог света и славу њихову;''
Objasni mi molim te, i da je Zemlja ravna, kako bi Isus mogao da vidi sva carstva zemaljska, kada nema toliki domet vida? Nisi shvatio citat. Skroz si bukvalno shvatio citate, i ne samo to vec i celu Bibliju.

Misiš, kad je Jehova, on zna još bolje od tebe?I jos je YHWH rekao: Kakvi ste vi mozgovi. Znaci i on se slaze sa mnom.

Da li imas vodica zato sto si slep, ili si na turistickom proputovanju, pa ti turisticki vodic objasnjava istinu?
Svi veruju, ali su ta verovanja razlicita. Laz je da neko veruje, a neko ne. Verovati danas u cudesa je, mora se priznati, uvrnuto.
Eto, jos jedne biblijske zablude. Satana je vrhunska bozja kreacija, a mozda je i samostalan bog Ako neko veruje u Satanu, onda on veruje i u boga. Imajuci u vidu snagu Sataninu, kao i njegovu neunistivost, pitam se zasto ne verovati i u to bozanstvo? Bog moze da te posalje u pakao, da te ubije, potopi, sprizi, a Satana ne.
Inace, biti rob je jako ruzno. Ja ne vidim ni jedan valjan razlog da se time neko moze ponositi, osim ako nije uvrnute pameti.
Imaš o stihovima i Biblijkom kalendaru u knjizi - Tajne Biblije. Konkretn na strani 194.Navedi stihove iz Biblije koji govore o kalendaru. A koji je sutra datum po biblijskom kalendaru?
..a ne kako je Biblija govorila...Držali se onako kako su znali.
Rekao sam da ti nemaš veze sa geometrijom i fizikom.
Mada, istina je, ni bibilija nema veze sa geometrijom i fizikom.
Krug je figura u ravni. Daklem Zemlja bi onda bila ravna figura - krug. Disk, tako reći, ako ti je lakše. To ti je veza sa geometrijom.
A to da bi pisalo "nad ravni zemaljskoj" pokazuje da ti nemaš pojma šta je ravan.
Jer ne bi pisalo "nad ravni zemaljskoj" da je zemlja ravna, već da je beskonačna.
Zašto nema veze sa fizikom? Zato što izvan zemlje pojam "nad zemljom" gubi smisao koji ima na zemlji.
Sem toga, piše da je razastro šator kao za stan, dakle nekakav vigvam, a ne piše " i obmota zemljinu sferu zvezdama kao kuglu u diskoteci"
Otkud ti znaš koliki je Isusov domet vida?![]()
Nisam shvatio citate? Pa, ajde onda, objasni mi.![]()
Misiš, kad je Jehova, on zna još bolje od tebe?![]()
Pa i istina je. Nisam bas dobar sa fizikom, a ni geometrija mi ne ide od ruke.
Znaci imas turistickog vodica?. Sledece pitanje glasi da je to povremen ili stalan vodic. Da li ti stalno nesto prica ili cuti i drzi te za ruku.?Ne zato sto sam slep, vec zato sto je tesko hodati stazama ovog sveta sam, bez vodica. Mozes da se izgubis, da skrenes sa puta i odes u propast.
A kako ti objasnjavas pojavu cudesa? Kako bi mi mogao objasniti pojavu egzorcizma, u kome samo svesteno lice moze da izleci bolesnika recju Bozijom, dok doktori i psihijatri ne mogu? Kako mozes to da mi objasnis?Koji si dobar firlm gledao o egzorcizmu? Zapravo, koji ti se najvise svideo?
Nije loze ziveti u zabludi. Medjutim, to ne znaci da mozes da vredjas. Zasto sam ja slepac, a nemam vodica, a ti ima vodica a nisi slepac? Pazi, ako ne budes okretao i drugi obraz ili se bacio hlebom, otici ces u pakao. Da te podsetim, "ako te neko udari po jednom obrazu, okrenu mu i drugi", ili "ko tebe kamenom ti njega hlebom (obavezno svezim i belim).Vi i ne znate da ste robovi. Manipulsu vama kao sa ovcama. Vi ste slepi, jer vas vode slepci u propast.
Pa i istina je. Nisam bas dobar sa fizikom, a ni geometrija mi ne ide od ruke.
Znaci imas turistickog vodica?. Sledece pitanje glasi da je to povremen ili stalan vodic. Da li ti stalno nesto prica ili cuti i drzi te za ruku.?
Koji si dobar firlm gledao o egzorcizmu? Zapravo, koji ti se najvise svideo?
Nije loze ziveti u zabludi. Medjutim, to ne znaci da mozes da vredjas. Zasto sam ja slepac, a nemam vodica, a ti ima vodica a nisi slepac? Pazi, ako ne budes okretao i drugi obraz ili se bacio hlebom, otici ces u pakao. Da te podsetim, "ako te neko udari po jednom obrazu, okrenu mu i drugi", ili "ko tebe kamenom ti njega hlebom (obavezno svezim i belim).
Niko pametan ne kaže da je čovek nastao od majmuna. Tu majmunsku teoriju propagiraju majmuni da bi, kao, derogirali TE.Ja i ne verujem da je cvek nastao od majmuna. To kazu ateisti. A ti ''hriscani'' koji su se odrekli Sestodneva, nisu hrisscani, vec su sektesi, verovatno pripadaju nekoj grani kreacionista, koji uzimaju jedan dan kao 1000 godina, zbog citata u Bibliji.
Ma koga je uopšte briga koga ti zašta smatraš?Ja te ljude ne smatram Srbima, bez obzira sto nose prezime sa IC i govore srpski. Da nije bilo pravoslavne crkve, danas ne bi mogli da se nazovemo Srbima. Ona nam je sacuvala indetitet i istoriju i zato treba da joj budete zahvalni sto se nazivate Srbima. Ali ja kazem, da Srbi nisu oni koji ne veruju.
A sad dosta, moram da spavam, cujemo se sutra.
I ti koristiš ovaj kalendar?Imaš o stihovima i Biblijkom kalendaru u knjizi - Tajne Biblije. Konkretn na strani 194.
Ja i ne verujem da je cvek nastao od majmuna. To kazu ateisti. A ti ''hriscani'' koji su se odrekli Sestodneva, nisu hrisscani, vec su sektesi, verovatno pripadaju nekoj grani kreacionista, koji uzimaju jedan dan kao 1000 godina, zbog citata u Bibliji.
Od koga si cuo da je covek postao od majmuna?
Ja te ljude ne smatram Srbima, bez obzira sto nose prezime sa IC i govore srpski. Da nije bilo pravoslavne crkve, danas ne bi mogli da se nazovemo Srbima. Ona nam je sacuvala indetitet i istoriju i zato treba da joj budete zahvalni sto se nazivate Srbima. Ali ja kazem, da Srbi nisu oni koji ne veruju.
A sad dosta, moram da spavam, cujemo se sutra.
pa ovo nece uraditi ni ovi pravi srpski vernici nacionalisti...Hoce li doci da brane Kosovo kao srpsku teritoriju?
Pa ti nisi ni kliknuo na ovo plavo gde su poređana slova ovim redosledom: Tajne Biblije.I ti koristiš ovaj kalendar?Zaboga čoveče pa šta je sa tobom. I koji je sutrašnji datum po tom kalendaru?
![]()
Ti pravi vernici su za tebe oni što šire "hrišćansku ljubav"...nemoj tako. "Hrišćanski je ne osuđivati."pa ovo nece uraditi ni ovi pravi srpski vernici nacionalisti...
Ribari iz okoline Dano-ure, svedoci velike bitke i zrtvovanja ratnika klana i njihovog mladog cara, poceli su da svakog 24. aprila oblace odezdu od konoplje, na glave stavljaju crni pokrov i u povorci idu u hram Akama, gde je smesten mauzolej cara koji se utopio. Tu su ucestvovali u svetkovini tokom koje se gleda predstava o dogadjajima kod Dano-ure - borba i zrtvovanje Heike samuraja zabelezeni su u istoriji Japana kao svedocanstvo o tako velikoj hrabrosti da je od istorijskih gubitnika nacinila mitske pobednike.
Ribari kazu da samuraji Heike jos hodaju dnom Japanskog mora - u obliku rakova. Naime, u vodama kraj Dano-ure jos se mogu naci rakovi sa neobicnim sarama na ledjima, ciji je raspored takav da uznemiravajuce podseca na lice ljutitog samuraja. Kad ribari ulove ove rakove, oni ih ne jedu, vec ih vracaju u more, u spomen na tuznu sudbinu klana Heike. Jesu li se to drevni japanski bogovi potrudili da sacuvaju zivot hrabrim Heikama i reinkarniraju ih u rakove koji i danas postoje?
Odgovor koji Karl Segan daje u svom „Kosmosu” ne upucuje na religiju vec na teoriju evolucije Carlsa Darvina - naime, od velikog broja vrsta rakova neki su, sasvim slucajno, imali sare koje su podsecale na lice samuraja. Verovatno jos i pre bitke kod Dano-ure ribari nisu voleli da jedu ovakve rakove i iz svojih mreza vracali su ih u more.
Time su pokrenuli evolucioni proces - ako ste rak, i imate oklop koji podseca na ljudski lik, ljudi ce vas postedeti i tako cete moci da ostavite vise potomaka. I kako su prolazila pokolenja - i rakova i ljudi - bilo je sve vise rakova ciji su oklopi sve vise podsecali na lik srditog samuraja. Tim postupkom vestackog odabiranja nastali su rakovi koji su posle bitke kod Dano-ure dobili ime Heike rakovi koje, zajedno se svojim samurajskim oklopima, nose i danas.
Read more: http://illyria.proboards.com/index.cgi?board=yugohellenism&action=display&thread=215#ixzz1bnXqQveF
Ma skoknuo sam ja tamo i kada sam pročitao ono o biblijskom kalendaru ja samse pitao da li si ti ozbiljan. Evo šta ti piše na 195. str.Pa ti nisi ni kliknuo na ovo plavo gde su poređana slova ovim redosledom: Tajne Biblije.
Слуга вели на овој теми како је Дарвин оправдао расизам, а ево учења једног веома хришћанског, по ономе што он прича вероватно за ово не би рекао да је "хришћанско" (са наводницима)
Šta je amalgamacija? Neki su rekli da je to samo mesanje ljudi sa zivotinjama. Recnici ne tvrde tako. „Rezultat amalgamaci je : mesanje, blendiranje, kombinovanje. Ujedinjavanje ili kombinacija dveju ili vise komponenata ili organizacija u jednu.” (Websters Dictionary, p. 54) Dakle, reč ammalgamacije ne znaci mesanje zivotinja i ljudi, već mesanje bilo čega.
ELEN VAJT I AMALGAMACIJA
Veoma je važno da pocnemo od početka njene rasprave o stetnom ukrstanju ili ujedinjenju rasa.. U knjizi Duhovni darovi knjiga III, govoreci o uzrocima unistenja pretpodopnog sveta, ona pocinje sa dve suprotne RASE. Jedna od njih u Bibliji je nazvana „SINOVI BOZJI” a druga ‘SINOVI COVECIJI„. (1. Mojsijeva 6, 4) Sinove Bozje predvodi SIT, treci adamov sin, a drugu, KAJIN koji je ubio svoga brata Avelja.
Obratimo paznju na početak njenog izlaganja: ”SITOVI potomci odvajali su se od gresnih Kajinovih potomaka. Oni su voleli poznanje Bozje volje, dok BEZBOZNA KAjINOVA RASA nije postovala Boga ni Njegove svete zapovesti. Međutim, kada su se ljudi namnozili na zemlji, SITOVI potomci videci kceri Kajinove potomke, koje su bile vrlo lepe, uzimali su ih za žene. Na taj način odvojili su se od Boga i suprotsavili Mu se uzimanjem žena koje su izabrali od idolopoklonicke RASE Kajinove.„ (Spirirual Gifts, knjiga III. Str.60) Mesanje ovih dveju rasa proizvelo je i proširilo greh, koji je doveo do unistenja sveta Potopom.
....
Bog je za vreme Potopa unistio konfuzne vrste, samo je sacuvao Noja i njegovu porodicu. Međutim, Potop je samo usporio sirenje greha, a nije ga i iskorenio. Ubrzo posle Potopa, greh pocinje da se siri, grade Kulu vavilonsku i ponovo prkose Bogu. Tako i posle potopa, RASE se mesaju i zlo se siri kao i pre Potopa.
http://amalgamacija.blogspot.com/
Дакле, ето шта учи суботарски гуру.