Evolucija vs Kreacija

Tražio si citt gde se kaže da je Zemlja ravna. Dobio si citat gde piše da je Zemlja ravna.
Znači, nema problema. I drugi put. :D

Što se tiče tvoje nedoumice kako to da ti ne višiš sva carstva zemaljska kad se popneš na krov kuće, to ti je zato što zemlja nije ravna ploča, a ti nemaš Supermenov vid. :lol:

A kako je Isus mogao da vidi sva carstva sveta s brda, to ćeš morati da pitaš Luku da ti objasni, jer je u pitanju njegova izmišljotina. :D

Ajde ne zasmejavaj me, molim te.

Po čemu se tvoj pravi život razlikuje od mojeg lažnog života?

Ti verujes u laz. Ja verujem i Istinu. Ja imam vodica kroz svoj zivot. Ti nemas. Ja verujem. Ti ne verujes. Posto ne verujes, ne mozes nista da postignes. Ti si samo jedan rob koji sluzi Satanskom sistemu. Ja se borim da ne budem rob i da kazem drugim ljudima Istinu. Koliko vidim, ne ide mi bas za rukom, jer vas je Satana dovoljno zaslepio, da vam je paucina pred ocima toliko debela, da je ni sekirom ne mozes preseci.

Nisu se drzali Biblije,a i da jesu...briga me.

Vidim da Te briga, zato i kažem.
Ti misliš to što si pokajao neke prošle grehe i uzeo Bibliju u ruke da propovedaš da Te čini višim u odnosu na one nepokajane, i još ako si pustio bradu, da budeš u trendu sa Biblijom, onda si zaista na dobrom putu da postaneš Isusov učenik.
Reci mi istinu, da li nosiš bradu?

Prvo da naučiš da čovek nije nastao od majmuna. A Šestodneva su se odrekli oni pametni Hrišćani koji su uvideli i dokaze. To što ti ne prizjaješ ni te Hrišćane za Hrišćane, ni te dokaze koje možeš da izguglaš začas posla, nije nikakav arugemt protiv TE.

Ja i ne verujem da je cvek nastao od majmuna. To kazu ateisti. A ti ''hriscani'' koji su se odrekli Sestodneva, nisu hrisscani, vec su sektesi, verovatno pripadaju nekoj grani kreacionista, koji uzimaju jedan dan kao 1000 godina, zbog citata u Bibliji.

A većina Grka kaže da su Grci jer su pravoslavci i većina Rusa kažu da su Rusi jer su pravoslavci. Ma šta ti pade na pamet da nacionalnu pripadnost povezuješ sa verskom pripadnošću.

I nikako ne mogu da budem Alžirac ilit Iranac. O čoveče!

Ateisti su i Srbi i Mađari i Turci i svi oni koje negiraju postojanje objektivnog Boga, bez obzira na nacionalnu pripadnost.

Ja te ljude ne smatram Srbima, bez obzira sto nose prezime sa IC i govore srpski. Da nije bilo pravoslavne crkve, danas ne bi mogli da se nazovemo Srbima. Ona nam je sacuvala indetitet i istoriju i zato treba da joj budete zahvalni sto se nazivate Srbima. Ali ja kazem, da Srbi nisu oni koji ne veruju.

A sad dosta, moram da spavam, cujemo se sutra.

Govore i te kako. Samo ti ne poznaješ geometriju. Ni fiziku. Ni uporednu istoriju religija.

Objasni mi kakve veze fizika i geometrija imaju sa Biblijom?

''Он седи над кругом земаљским, и њени су Му становници као скакавци; Он је разастро небеса као платно и разапео их као шатор за стан.''

Kakva se ovde fizika i geomtrija pominju? I jos lepo pise nad krugom zemaljskim, znaci da je zemlja okrugla. Da je ravna pisalo bi nad ravni zemaljskoj.

''Опет Га узе ђаво и одведе Га на гору врло високу, и показа Му сва царства овог света и славу њихову;''

Objasni mi molim te, i da je Zemlja ravna, kako bi Isus mogao da vidi sva carstva zemaljska, kada nema toliki domet vida? Nisi shvatio citat. Skroz si bukvalno shvatio citate, i ne samo to vec i celu Bibliju.

I jos je YHWH rekao: Kakvi ste vi mozgovi. Znaci i on se slaze sa mnom.

I kakva uporedna istorija religija. Objasni mi taj pojam, zelim da znam.

Ti verujes u laz. Ja verujem i Istinu.
Tacno, ko ne zna da je to biblijska bajka, treba mu objasniti da je u pitanju samo istina i nista drugo do istina.

Ja imam vodica kroz svoj zivot. Ti nemas..
Da li imas vodica zato sto si slep, ili si na turistickom proputovanju, pa ti turisticki vodic objasnjava istinu?

Ja verujem. Ti ne verujes. Posto ne verujes, ne mozes nista da postignes
Svi veruju, ali su ta verovanja razlicita. Laz je da neko veruje, a neko ne. Verovati danas u cudesa je, mora se priznati, uvrnuto.

Ti si samo jedan rob koji sluzi Satanskom sistemu. Ja se borim da ne budem rob i da kazem drugim ljudima Istinu. Koliko vidim, ne ide mi bas za rukom, jer vas je Satana dovoljno zaslepio, da vam je paucina pred ocima toliko debela, da je ni sekirom ne mozes preseci.
Eto, jos jedne biblijske zablude. Satana je vrhunska bozja kreacija, a mozda je i samostalan bog Ako neko veruje u Satanu, onda on veruje i u boga. Imajuci u vidu snagu Sataninu, kao i njegovu neunistivost, pitam se zasto ne verovati i u to bozanstvo? Bog moze da te posalje u pakao, da te ubije, potopi, sprizi, a Satana ne.

Inace, biti rob je jako ruzno. Ja ne vidim ni jedan valjan razlog da se time neko moze ponositi, osim ako nije uvrnute pameti.

Objasni mi kakve veze fizika i geometrija imaju sa Biblijom?

Objasni mi molim te, i da je Zemlja ravna, kako bi Isus mogao da vidi sva carstva zemaljska, kada nema toliki domet vida? Nisi shvatio citat. Skroz si bukvalno shvatio citate, i ne samo to vec i celu Bibliju. .

Tacno, pogresno je protumacio. I nema veze sa fizikom i geometrijom. Biblija ne govori i rapavoj ploci, tj. okrugloj ravnoj ploci, jer na njoj su i doline i planine i reke i jezera i mora. Taj krug nije ravna ploca, samo je okrugla ploca i to rapava, osim kada su u pitanju vodene povrsine mora.. Takvu je zemlju bog stvorio - okruglu plocu sa dolinama i planinama. Dobro si ti njemu ocitao lekciju iz geografije i geometrije i to sve potkrepio biblijskim istinama.

Back