Internet je veoma korisno sredstvo komunikacije i naučnici svih nauka ga obilato koriste, kako za korespodenciju koja se danas obavlja praktično isključivo preko interneta, tako i za prenos podataka, kao i za objavljivanje radova, publikacija, vesti, itd.
Ti si ta koja je tvrdila da je tehnologija svesti naučna disciplina. To sobom povlači izvesne stvari.
No dobro... nema tehnologije svesti na internetu...
Još uvek mi nisi navela koji se to naučnici bave tehnologijom svesti, na kom univerizetu se obrađuje, na kom institutu se vrše istraživanja u vezi tehnologije svesti, koja laboratorija obezbeđuje podatke...

To nema veze sa internetom, a spada u neke od osnovnih stvari koje imaju naučne discipline.
Problem je u tome što se tamo ne pominje tehnologija svesti, niti se ono što navodiš tumači u svetlu tvojih tvrdnji.
Nisi me razumela, "ne zvučiš kao ispirač mozga", nego pišeš kao neko ko je žrtva ispirača mozga.
U vezi čega želiš izvore?
Naravno da ne. Legitimitet mojim tvrdnjama daje to što se pozivam na stvari koje su nepobitno dokazane.
'aj ne lupetaj! To su radili sveštenici hrišćanstva, a ne naučnici, jer su upravo naučnici ti koji su bili spaljivani.
Koja istina? Već te nekoliko strana zapitkujemo u vezi te istine, a ti nikako da daš konkretan odgovor. I to je po tebi guranje pod tepih?
Prvo, to što pišeš nije tačno.
Drugo, reč je o zloupotrebi od strane upravnih odbora farmaceutskih kompanija, a njih ne čine naučnici, neko raznorazni "menadžeri".
Zapravo ne stoji. Protiv eugenike su upravo naučnici prvi digli glas.
Ne, ne igraju se boga... pokušavaju da dokažu postojanje Higsovog bozona.
A to tačno kakve veze ima sa mnom, sa naukom, sa teorijom evolucije, sa tehnologijom svesti? 
Ne, nije. U istoriji postoji više različitih škola koje promovišu interese određenih država ili političkih struja, tako da se ne može govoriti o koherentnoj istoriji.
Ma nije valjda... 
Pogledajmo zajedno šta si ovde uradila.
Prilepila si nauci, a u kontekstu diskusije konkretno teoriji evolucije epitet "zvanična nauka". Potom si bez ikakve veze navodila razna potresne primer, u kojima si koristila epitet "zvanična", čime kod čitaoca stvaraš negativnu asocijaciju u vezi tog epiteta.
Ukoliko bi neko tvoju poruku čitavo dekoncentrisan i bez mnogo pažnje, propustio bi da zapazi da si teoriji evolucije pripisala pedofiliju u redovima rimokatoličke crkve i eksploatatorske poteze robovlasničkog kapitalizma, iako ni jedno ni drugo ne samo da nemaju veze sa teorijom evolucije, nego su zapravo u konfliktu sa istom.
Čitava tvoja poruka je u stvari jedan jadni straw man argument i pokušaj manipulacije putem NLP-a.
E, zato ja imam utisak da pišeš kao što pišu pripadnici sekti koje se bave ispiranjem mozga - pristup raspravi je identičan.
I da, kako da propustimo standardno proklamovanje istine i tvrdnje da niko nije primoran da je sledi.
Sve po kalupu... 
Nego, odgovori ti meni lepo na pitanja, a od manipulacija se suzdrži dok ne naiđeš na publiku kojoj tako nešto možeš da podvališ.