cinteza
Primećen član
- Poruka
- 1.000
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Wau... pronađeni fosilni ostaci okeanske životinje u pustinji koja se nalazi na obali okeana... mnogo neobično... to mora da je definitivni i neoborivi dokaz potopa...![]()
Fosili nastaju i u ... "malim katastrofama".Naravno.
Nasukala ih je velika poplava na kopno i tamo ih zatrpala. Fosili nastaju samo u velikim katastrofama (ne postepenim talozenjem stena i drugog jer bi tada taj organizam istrunuo). Danas ne mozete pronaci nijedan fosil bizona,iako ih je bilo na milione.

Moral ce uskoro dostici svoj vrhunac nevidjene nemoralnosti...
Casa treba da bude prepunjena kao kod Predpotopnih naroda, kao kod sodome i gomore i okolnih gradova, kao kod naroda koji su pre Izrailja ziveli U Hananu, tako i kod naroda koji zive u svecanom vremenu kraja.

Ja bih rekao da između našeg morala i naših dela ne postoji neusklađenost. Neusklađenost je između našeg morala i onoga što bismo želeli da drugi vide kao naš moral.
E sad, moral nije estetska kategorija već je deo aparata za preživljavanje. Preživljavaju oni koji imaju efikasniji moral.
Problem je da se to zaboravlja jer se iskazuje samo u kriznim vremenima.
Uskoro (možda već za koju deceniju) približićemo se velikoj i sveobuhvatnoj krizi i tada će doći i do značajnih moralnih diferencijacija u kojima će pasti sve maske.
Fosili nastaju i u ... "malim katastrofama".
Recimo, kada se preko životinje odroni zemlja, ili kada potone u živo blato.
S gledišta životinje, to je velika katastrofa. Koja obuhvata sav svet. Kao što je primitivnim narodima izlivanje lokalne reke značilo sveopšti potop.
A zašto to imamo fosile dinosaurusa, a nemamo fosile bizona? Ne živehu li bizoni i pre "velike katastrofe"?![]()

Izgleda da su nesto cesto upadali u blato.Mora da im culo ravnoteze nije bilo podeseno.
Bizoni su zivjeli i prije katastrofe,ali su kao i svaka vrsta prenijeti u barku.Nakon potopa nastavili su zivot na zemlji. Dinosaurusi takodje. Ali su vjerovatno izumrli jer se nisu mogli adaptirati u novim,poslepotopnim uslovima.
Znaci bizoni , sve vrste dinosaurusa i sve ostale zivotinja i to u paru ~sve u jednu drvenu barku .Izgleda da su nesto cesto upadali u blato.Mora da im culo ravnoteze nije bilo podeseno.
Bizoni su zivjeli i prije katastrofe,ali su kao i svaka vrsta prenijeti u barku.Nakon potopa nastavili su zivot na zemlji. Dinosaurusi takodje. Ali su vjerovatno izumrli jer se nisu mogli adaptirati u novim,poslepotopnim uslovima.

Kako je T-Rex stao u arku?
Noje je uzimao mladuncad od velikih zivotinja.
Dinosaurusi su vrsta gmizavaca.
A gmizavci rastu ceo svoj zivot.
znaci poenta je u fleksibilnosti morala? mislim da sam na dobrom putu da budem u one 144 000 koji ce preziveti armagedon![]()
Mrtve životinje retko zadržavaju osećaj za ravnotežu.Izgleda da su nesto cesto upadali u blato.Mora da im culo ravnoteze nije bilo podeseno.
![]()

Pitao sam te zašto nema fosila bizona, a ima fosila dinosaurusa.Bizoni su zivjeli i prije katastrofe,ali su kao i svaka vrsta prenijeti u barku.Nakon potopa nastavili su zivot na zemlji. Dinosaurusi takodje. Ali su vjerovatno izumrli jer se nisu mogli adaptirati u novim,poslepotopnim uslovima.
Ti imaš utisak da si uvredio ateiste, ali tvoje ideje su uvredljive za ljudski rod u celini i jedino ilustruju tvoj stav u odnosu na moral.Jeste .Sociopate ce imati najvise sanse za prezivljavanje jer oni svoja pravila menjaju prema situaciji kako bi izvukli najvise koristi za sebe ili prostije -nemaju moralnih ogranicenja . I kad ja kazem da samo sociopata moze biti istinski ateista ovde se neki ljute i nalaze se uvredjeni .

Jeste .Sociopate ce imati najvise sanse za prezivljavanje jer oni svoja pravila menjaju prema situaciji kako bi izvukli najvise koristi za sebe ili prostije -nemaju moralnih ogranicenja . I kad ja kazem da samo sociopata moze biti istinski ateista ovde se neki ljute i nalaze se uvredjeni .
inace fleksibilnost morala ne mora da ide uvek u negativnom smeru, mada to ne cudi, samo slepi vernici imaju 2 smera razmisljanja, bozija ruka i suprotno od boga, tj demonsko 
Jeste .Sociopate ce imati najvise sanse za prezivljavanje jer oni svoja pravila menjaju prema situaciji kako bi izvukli najvise koristi za sebe ili prostije -nemaju moralnih ogranicenja . I kad ja kazem da samo sociopata moze biti istinski ateista ovde se neki ljute i nalaze se uvredjeni .