Dodjavola ne mogu da izmenim post, a naso sam greskice, doduse pravopisne...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovi likovi koje si naveo su moji istomišljenici i odavno su shvatili sa kim imaju posla, samo imaju više strpljenja od mene. A usput jedno pitanje: pa zašto bar nešto ne naučiš od njih?A ti samo znaš da se rugaš. Pročitaj svoje postove pa vidi sadrže li išta osim kritike drugh i ruganja. Za razliku od tebe kapu skidam lightm-u, proximo-u, Sentient-u, insekt-u...
Inače, nisam došao na forum da prosipam znanje i solim nekome pamet nego prvenstveno da slobodnom i kulturnom razmenom mišljenja naučim.
A ti samo znaš da se rugaš. Pročitaj svoje postove pa vidi sadrže li išta osim kritike drugh i ruganja. Za razliku od tebe kapu skidam lightm-u, proximo-u, Sentient-u, insekt-u...
Inače, nisam došao na forum da prosipam znanje i solim nekome pamet nego prvenstveno da slobodnom i kulturnom razmenom mišljenja naučim.
Hm, izgleda da sam mnogo propustio...
Tako sto ti ne znas sta uzrokuje plime i oseke. Nije u pitanju jacina gravitacije nego razlika u jacini gravitacije na razlicitim krajevima tela. Mesec je mnogo blize Zemlji pa je razlika u gravitaciji na suprotnim stranama Zemlje u odnosu na Mesec mnogo veca (jer precnik Zemlje u tom slucaju cini relativno mnogo veci deo ukupnog rastojanja nego u rastojanju od Sunca)
Nikada u zivotu nisam upoznao osobo sa toliko malo znanja da se hvata pitanja koja ne razume a pri tome ocekuje da svi prihvate njegove besmislice..
A zašto meteori padaju na Zemlju (i druge planete)? Zašto i oni ne bi kružili oko planeta (satelita) na bezbednoj udaljenosti?
Zato sto im se Zemlja nasla na putu.
Zanimljivo je primetiti ovde da mesec bezi od nas 38mm godisnje sto ce reci nece pasti na zemlju vec pobeci.
Ako se pitamo "zasto je onda u bibliji zapisano da je bog stvorio svet za 6 dana?"
Pogledajmo to ovako: U bibliji pise da je zemlja ravna ploca. Spoznajuci svet i boga kroz bibliju ja bih zakljucio da je zemlja ravna ploca. .
Evo ti jedno pitanje:
Zasto onda svemirske sonde najpre salju prema Jupiteru, da ih on svojom gravitacionom silom "zavitla" prema Suncu?

I kako uopste putuju do tamo? Do Jupitera?(misli se na to cija gravitacija nadjacava kada se one krecu?)
Ili, mozda, jos bolje pitanje:
ZASTO NIJEDAN NIKADA NE PADNE NA SUNCE?
(A trebalo bi da SVE pada ka njemu)
(I komete...)