Evolucija ili kreacija?

Šta je tačno?

• Ukupno glasova
    63
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo je jako kontradiktorno. Ili je evolucija ili je kreacija oba ne može.
Evolucija je naučno dokazana i potvrđena činjenica i danas ne girati je samo zato što se to vama ne sviđa je više nego smešno.
Ne postoje dokazi o postojanju vanzemaljaca. Postoje indicije da bi oni mogli postajati, ali konkretnih dokaza nema.
kako ne može
do pola teme si bio kreacionista od pola evolucionista :D

Oduvek sam bio evolucionista.
Narode moram nešto da vam priznam. Zvanično priznajem svoj poraz. Od dans sam zvanično postao i evolucionista. Bilo je puno i laganja od strane nekih lažnih evolucionista prevaranata, ali nakon što sam detaljno obnovio gradivo priznajem i prihvatam evoluciju. Dugo godina religija je ostavila traga i posledica po mene. Moj ego i moja tvrdoglavost nisu mi dozvoljavale da prihvatim činjenice.
a ovo je tvoj alter ego?
šta je on bio?

Zezam @Ateista5 po naučnim istraživanjima, dokazima, bla, bla, itd, biologija, mitohondrije (nešto se i ne sećam tačno ali baš su im mitohondrije poslužile da dokažu da je prvo stvorena/postala ženKa)
Mi smo vrsta nastala iz neke prethodne. U novim vrstama je besmisleno pricati dal je prvo nastao muzjak ili zenka. Moramo da se vracamo unazad. Dokle nemam pojma.
Ono sto je sigurno postaviti to pitanje za nas je besmisleno.Musko i zensko su nastali iz prethodne vrste zajedno.
To je neko moje misljenje.
Nego ipak pogledaj ti Bibliju......z:lol:

Isto jedna tvdnja koju vernici vole da iznose protiv nauke jeste to što kažu da nauka ne daje odgovore na pitanja zašto. To je sasvim tačno nauka i ne daje odgovore na pitanja zašto nauka istražuje činjenice i dokaze. To nije ni svrha nauke. Nauka može da pogreši i da prizna da je nešto pogrešno što kod religije nije slučaj. Kod religije moraš da veruješ bez preispitivanja i bez pitanja.

Mi smo vrsta nastala iz neke prethodne. U novim vrstama je besmisleno pricati dal je prvo nastao muzjak ili zenka. Moramo da se vracamo unazad. Dokle nemam pojma.
Ono sto je sigurno postaviti to pitanje za nas je besmisleno.Musko i zensko su nastali iz prethodne vrste zajedno.
Opšte je poznato da smo evoluirali od Hominida.

Isto jedna tvdnja koju vernici vole da iznose protiv nauke jeste to što kažu da nauka ne daje odgovore na pitanja zašto. To je sasvim tačno nauka i ne daje odgovore na pitanja zašto nauka istražuje činjenice i dokaze. To nije ni svrha nauke. Nauka može da pogreši i da prizna da je nešto pogrešno što kod religije nije slučaj. Kod religije moraš da veruješ bez preispitivanja i bez pitanja.
menjaju dogme i u religiji u skladu sa naukom

nekad zemlja bese ravna , bog na zemlji , sunce je kruzilo oko zemlje ...

nego se pravi da se ne menja , da je bilo * gresaka u prevodu*

Hvala na mišljenju. Ozbiljno.
Poenta 👍

menjaju dogme i u religiji u skladu sa naukom

nekad zemlja bese ravna , bog na zemlji , sunce je kruzilo oko zemlje ...

nego se pravi da se ne menja , da je bilo * gresaka u prevodu*
То никад нису биле догме. Облик Земље је био познат у ученим круговима света вековима пре Христа.

То никад нису биле догме. Облик Земље је био познат у ученим круговима света вековима пре Христа.
nisu ubijali ljude u srednjem veku zbog oblika zemlje?

живог спаљује на ломачи 1600. године. У завршном пасусу пресуде Бруну је писало: „Казнити дакле брата Ђордана благо и без проливања крви

nisu ubijali ljude u srednjem veku zbog oblika zemlje?
Не.

живог спаљује на ломачи 1600. године. У завршном пасусу пресуде Бруну је писало: „Казнити дакле брата Ђордана благо и без проливања крви
Због гомиле других доктрина, не због облика Земље.

Ту лепо пише због чега све је Бруно спаљен и јасно је да облик Земље није с тим имао везе. Пише и о неким особама које заиста јесу веровале да је Земља равна, али ради се о изузецима, не о општеприхваћеном ставу, још мање о догми.

Ту лепо пише због чега све је Бруно спаљен и јасно је да облик Земље није с тим имао везе. Пише и о неким особама које заиста јесу веровале да је Земља равна, али ради се о изузецима, не о општеприхваћеном ставу, још мање о догми.
nekolika papa i gomila svetaca , uz doktrinu inkvizicije, lepo pise u tekstu ciji link sam postavio

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back