- Poruka
- 3.404
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dezoksiribonukleinska kiselina.
Одсуство потврде да нема идеолошких мотива, коју неко очекује да му се испостави на извол'те, није потврда да су његове неосноване и субјективне тврдње тачне и да заправо има таквих мотива.Наука није, али то није никаква потврда да нису идеолошки мотивисани они који пропагирају одређене тврдње, а долазе из тзв. научног миљеа.

Sto Jerina sagradi za dan, to vila srusi za noc...Још колико ли ће пута да напише исту глупост, питам се. Није ваљда да је отишао толико с памети. Мада...
Pogotovu što nema šta ne deluje na hemiju tog koda i to navodno na potpuno random način. Kao virusne infekcije, recimo.kako evolucija uopste moze objasniti kodiranje DNK, da nista drugo ne uzmemo u obzir od masina i motora u celijama
samo otkrivanje DNK kodova je ocit dokaz Inteligentno dizajna, pa niste valjda otisli toliko sa pameti da vjerujete da vam slucajnosti kodiraju bolje od programera![]()
uaaauuuu ,Pogotovu što nema šta ne deluje na hemiju tog koda i to navodno na potpuno random način. Kao virusne infekcije, recimo.

Upravo ti govoriš o tome da je abiogeneza pretpostavka. Ja ti kažem, svejedno mi je kako klasifikujete vaše gluposti, mogu biti i pretpostavke i teorije ili bilo šta, i dalje ostaju gluposti, koje svako može raskrinkati.Нико не говори ни о каквим претпоставкама, а то да ли је нешто бесмислица, нарочито у науци, није нешто што одређују необразовани и неуки, јер су они потпуно небитни и нису меродавни.
Bla bla bla. Pantelijina priča. Da osporim dokaze koji ne postoje. Kako je tako nešto uopšte moguće? Ako pod dokazima nazivate gluposti, poput šakoperke i Lusi, onda naglasi da osporavama gluposti, a ne dokaze. Prepade me čovječe, umalo pomislih da stvarno imate dokaze.Ни са чим ја је скрећем с теме, нити ми је циљ да оспорим постојање океана, као што је теби циљ да оспориш постојање доказа, иако за то ниси ни у стању нити имаш начина. Безобразан си, непристојан и више од увреда не умеш да понудиш.
Naravno da imaju. Ako se uspostavi da je Zemlja dosta mlađa od 4,5 milijardi godina, onda vaša majmunska teorija pada u vodu, a sa njome i sve ostalo baljezganje.Начекаћеш се, јер та питања са еволуцијом и биологијом немају везе, џаба се трудиш да одвучеш тему у том смеру.
Upravo ti govoriš o tome da je abiogeneza pretpostavka. Ja ti kažem, svejedno mi je kako klasifikujete vaše gluposti, mogu biti i pretpostavke i teorije ili bilo šta, i dalje ostaju gluposti, koje svako može raskrinkati.
Bla bla bla. Pantelijina priča. Da osporim dokaze koji ne postoje. Kako je tako nešto uopšte moguće? Ako pod dokazima nazivate gluposti, poput šakoperke i Lusi, onda naglasi da osporavama gluposti, a ne dokaze. Prepade me čovječe, umalo pomislih da stvarno imate dokaze.
Naravno da imaju. Ako se uspostavi da je Zemlja dosta mlađa od 4,5 milijardi godina, onda vaša majmunska teorija pada u vodu, a sa njome i sve ostalo baljezganje.

mozes jos nula da stavis
To ima vrednost cinjenica kao i kad kazes da je sve stvorio Bogmozes jos nula da stavis
hemijska jedinjenja se sastavljaju i ostalo zbog hemijskih reakcija i drugih prirodnih sila
ne da bi nesto stvarale
tako je nastao i kamen i drvo i voda i .....
SVE

jel bog skraceno od HEMIJA-FIZIKATo ima vrednost cinjenica kao i kad kazes da je sve stvorio Bog![]()
Za ateiste hemija, za teiste Bog, whatever, ista tezina cinjenica...jel bog skraceno od HEMIJA-FIZIKA
Nije isto , hemija i fizika nas ne nadgledaju i ne vode u rajZa ateiste hemija, za teiste Bog, whatever, ista tezina cinjenica...
Nisam ja ovo ustanovio, već matematičari sa matematičko-biološkog instituta.mozes jos nula da stavis
hemijska jedinjenja se sastavljaju i ostalo zbog hemijskih reakcija i drugih prirodnih sila
ne da bi nesto stvarale
tako je nastao i kamen i drvo i voda i .....
SVE
/ne zna se nista, obrtni moment molekul, nista se ne zna sta je... atom... energija, sve su to nepozannice...Nije isto , hemija i fizika nas ne nadgledaju i ne vode u raj
kako nema cinjenica za fiziku i hemiju , milijarde proverljivih i ponovljivih cinjenica
Samo tebi nijšta nije poznato. U nauci je sve dobro poznato./ne zna se nista, obrtni moment molekul, nista se ne zna sta je... atom... energija, sve su to nepozannice...
Da se ne druzim sa naucnicima ne bih znaoSamo tebi nijšta nije poznato. U nauci je sve dobro poznato.

A šta kao družiš se sa naučnicima?Da se ne druzim sa naucnicima ne bih znao![]()
Ako nesto ne znas sta je, daj mu imeA šta kao družiš se sa naučnicima?

Ti se baš gubiš.Ako nesto ne znas sta je, daj mu ime![]()