Evolucija ili kreacija?

Šta je tačno?

• Ukupno glasova
    63
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Наука није, али то није никаква потврда да нису идеолошки мотивисани они који пропагирају одређене тврдње, а долазе из тзв. научног миљеа.
Одсуство потврде да нема идеолошких мотива, коју неко очекује да му се испостави на извол'те, није потврда да су његове неосноване и субјективне тврдње тачне и да заправо има таквих мотива.

kako evolucija uopste moze objasniti kodiranje DNK, da nista drugo ne uzmemo u obzir od masina i motora u celijama

samo otkrivanje DNK kodova je ocit dokaz Inteligentno dizajna, pa niste valjda otisli toliko sa pameti da vjerujete da vam slucajnosti kodiraju bolje od programera :ceka:
Pogotovu što nema šta ne deluje na hemiju tog koda i to navodno na potpuno random način. Kao virusne infekcije, recimo.

Нико не говори ни о каквим претпоставкама, а то да ли је нешто бесмислица, нарочито у науци, није нешто што одређују необразовани и неуки, јер су они потпуно небитни и нису меродавни.
Upravo ti govoriš o tome da je abiogeneza pretpostavka. Ja ti kažem, svejedno mi je kako klasifikujete vaše gluposti, mogu biti i pretpostavke i teorije ili bilo šta, i dalje ostaju gluposti, koje svako može raskrinkati.
Ни са чим ја је скрећем с теме, нити ми је циљ да оспорим постојање океана, као што је теби циљ да оспориш постојање доказа, иако за то ниси ни у стању нити имаш начина. Безобразан си, непристојан и више од увреда не умеш да понудиш.
Bla bla bla. Pantelijina priča. Da osporim dokaze koji ne postoje. Kako je tako nešto uopšte moguće? Ako pod dokazima nazivate gluposti, poput šakoperke i Lusi, onda naglasi da osporavama gluposti, a ne dokaze. Prepade me čovječe, umalo pomislih da stvarno imate dokaze. 🤣🤣🤣🤣
Начекаћеш се, јер та питања са еволуцијом и биологијом немају везе, џаба се трудиш да одвучеш тему у том смеру.
Naravno da imaju. Ako se uspostavi da je Zemlja dosta mlađa od 4,5 milijardi godina, onda vaša majmunska teorija pada u vodu, a sa njome i sve ostalo baljezganje.

IMG_20221011_112424.jpg

Upravo ti govoriš o tome da je abiogeneza pretpostavka. Ja ti kažem, svejedno mi je kako klasifikujete vaše gluposti, mogu biti i pretpostavke i teorije ili bilo šta, i dalje ostaju gluposti, koje svako može raskrinkati.

Bla bla bla. Pantelijina priča. Da osporim dokaze koji ne postoje. Kako je tako nešto uopšte moguće? Ako pod dokazima nazivate gluposti, poput šakoperke i Lusi, onda naglasi da osporavama gluposti, a ne dokaze. Prepade me čovječe, umalo pomislih da stvarno imate dokaze. 🤣🤣🤣🤣

Naravno da imaju. Ako se uspostavi da je Zemlja dosta mlađa od 4,5 milijardi godina, onda vaša majmunska teorija pada u vodu, a sa njome i sve ostalo baljezganje.
:zzzz:

I dalje niko da odgovori?
Kako su izumrli Neandertalci?
Kako su se ljudi naselili u Australiju 40 000 pne, ako su u mezolitu, oko 10 000 pne, pravili polu brodove od jednog drveta?
Niko da objasni helijum koji je u cirkonima i njegov nedostatak u atmosferi.
Zašto naučnici nisu uspeli da sintetišu granit?
Koji je dokaz makroevolucije i imamo li ijednu prelaznu formu?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back