- Poruka
- 4.766
Evo i lepo pročitaj da naučiš nešto.dobro, daj nešto od naučnog u vezi nastanka DNK ?
https://sh.wikipedia.org/wiki/DNK
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo i lepo pročitaj da naučiš nešto.dobro, daj nešto od naučnog u vezi nastanka DNK ?
Milijarde godina evolucijea ništa, ajd onda da pričamo kako su žirafe izdužile vrat jer su brstile visoko drveće
Vi imate problem da shvatite makro evoluciju.Milijarde godina evolucije
Ma ne, to ti se samo čini, mi svi vjerujemo u evoluciju.Vi imate problem da shvatite makro evoluciju.

na hiljade i hiljade sklekovaMilijarde godina evolucije
Porastao joj vrat, prilagodila se. Kako to pobogu ne razumiješ?na hiljade i hijade sklekova
Hajde da biramo da verujemo kako hoćemo. Ili je Biblija apsolutna istina ili nije?Ne tvrdim da je biblijski postanak svijeta apostolutna istina. Mora da se zna da je ona dosta pojednostavljena i da predstavlja simboliku koju trebaju da razumiju nepismeni pastiri. Ali je i takva daleko logičnije od evolucije i simulacije.
Kada se pogleda teorija evolucije, sve je moguće i logičnije od propale Darvinove teorije.Hajde da biramo da verujemo kako hoćemo. Ili je Biblija apsolutna istina ili nije?
Ti sigurno nisi ni pročitao knjigu poreklo vrste od Čarsla Darvina.Kada se pogleda teorija evolucije, sve je moguće i logičnije od propale Darvinove teorije.
Naravno, niti planiram da čitam te budalaštine. Bolje je čitati sabrana djela braće Grim.Ti sigurno nisi ni pročitao knjigu poreklo vrste od Čarsla Darvina.

a slonu poraso nos da nosi balvane i bere cvećePorastao joj vrat, prilagodila se. Kako to pobogu ne razumiješ?
Prilagođavanje, ne možemo ni to da razunijemo, mi smo neuki.a slonu poraso nos da nosi balvane i bere cveće
Hajde da biramo da verujemo kako hoćemo. Ili je Biblija apsolutna istina ili nije?
Biološki procesi.prvo za DNK naučni dokazi nastanka
a možemo prvo i o postanku atoma...odaberi
pra - čorba ( po Oparinu)Biološki procesi.
Dobro, a kako se vrste prilagođavaju?Prilagođavanje, ne možemo ni to da razunijemo, mi smo neuki.
Evolucija.Dobro, a kako se vrste prilagođavaju?
Milijardama.kuvalo se milionima godina
zašto je slonu poraso nos ?Dobro, a kako se vrste prilagođavaju?
zašto je slonu poraso nos ?
Dobro, a kako se vrste prilagođavaju?
Evolucija.