sasasta
Buduća legenda
- Poruka
- 33.993
evolucijaA kako se zovu ti mehanizmi?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evolucijaA kako se zovu ti mehanizmi?

Nisam tebe pitao. Čekam da mi Čačkalica odgovori.evolucija![]()
Odakle znam kako se zovuA kako se zovu ti mehanizmi?
Zovu se mutacije.Odakle znam kako se zovu
Mutacije prouzrokuju adaptaciju bakterija kroz urusavanje dijeloca genetskog kod, i ne zove se adaptivni mehanizam mutacija , to je samo posljedica mutacijaZovu se mutacije.
Nego šta je?I jos da napomenem da adaptivni mehanizam nije evolucija
Vidi se da ne znaš ništa o evoluciji. Adaptacija je samo jedan manji korak do veće evolucije.Mutacije prouzrokuju adaptaciju bakterija kroz urusavanje dijeloca genetskog kod, i ne zove se adaptivni mehanizam mutacija , to je samo posljedica mutacija
Ma mog misliti.Шта мислим.
Шта мислиш?
Zar je tebi baš toliko dosadno da moraš da troluješ?Gledaj ovo, ovde se pisalo mašala
Vidim popularna mi tema i 14 meseca nakon objavljivanja.Zar je tebi baš toliko dosadno da moraš da troluješ?
Pokazi empirijski tu vecu evoluciju ili se samonoslanjas na vjerovanje da ovi adaptivni mehaniznim vode ka toj vecij evolucijiVidi se da ne znaš ništa o evoluciji. Adaptacija je samo jedan manji korak do veće evolucije.
Покажи ти емпиријски доказ постојања Бога и креације, не своја наклапања о златном резу и ,,препознавању функција", којима спамујеш тему представљајући их као тобоже некакве доказе. То што ти у нечему ,,видиш Бога" не представља емпиријски доказ.Pokazi empirijski tu vecu evoluciju ili se samonoslanjas na vjerovanje da ovi adaptivni mehaniznim vode ka toj vecij evoluciji
doktore, pitao sam te nešto u vezi DNKNisam tebe pitao. Čekam da mi Čačkalica odgovori.
To se zove makro evolucija. Ali sve kreće od toga da se živi organizmi razvijaju u više oblike živote onako kako se menja struktura planete zemlje. Zašto recimo neke ptice od iste vrste imaju duži kljun? Organizam im se automatski kroz proces mutacija prilagođava ambijentu. A kroz milion godina promene te ptice neće lčiti na današnju vrstu.Pokazi empirijski tu vecu evoluciju ili se samonoslanjas na vjerovanje da ovi adaptivni mehaniznim vode ka toj vecij evoluciji
Ti se mehanizmi zovu mutacije.a kako se u nauci zovu mehanizmi koji su dali osnovnu funkciju DNK ?
zbog čega se one dešavaju ?Ti se mehanizmi zovu mutacije.
One se dešavaju zbog promene životnih uslona na našoj planeti i u bliskom okruženju.zbog čega se one dešavaju ?
to je objašnjenje za makro svet, uopšteno, ali u mikro svetu funkcije su strogo precizirane, uslovljene, uređene, istančane do 'perfekcije'One se dešavaju zbog promene životnih uslona na našoj planeti i u bliskom okruženju.
Samo sto posmatramo adaptaciju i nista vise...Vidi se da ne znaš ništa o evoluciji. Adaptacija je samo jedan manji korak do veće evolucije.
Možeš da posmatraš i makro evoluciju kroz fosilne ostatke.Samo sto posmatramo adaptaciju i nista vise...
fosilnih ostataka je vrlo malo, pricao sam vec o dinosaurusima kako je sve to fejk.Možeš da posmatraš i makro evoluciju kroz fosilne ostatke.
Eto sada ni dinosaurusi nisu postojali.fosilnih ostataka je vrlo malo, pricao sam vec o dinosaurusima kako je sve to fejk.
Мало их је, дакле превара.fosilnih ostataka je vrlo malo, pricao sam vec o dinosaurusima kako je sve to fejk.