Glasnik.
Buduća legenda
- Poruka
- 45.299
Dao sam vec unazad.Daj broj da ga cimnem. U Abalamu sam ovih dana, pa idem u Azironu tetki lek dodnesem, pa u Karifolniju da završim nešto, tad će se vidimo.
Potrazi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dao sam vec unazad.Daj broj da ga cimnem. U Abalamu sam ovih dana, pa idem u Azironu tetki lek dodnesem, pa u Karifolniju da završim nešto, tad će se vidimo.
Kent Honvida uništim u jednom minutu.Debata.
Michael Kent Hovind
Ako me secanje ne vara svi su posmenjivani. Tamo je izvrsen pravi pravcati puc.Iako su čelnici fakulteta bogoslovije REKLI da TE NEMA ZAMENU

A stvar je tako jednostavna.Gish galop tehnika ?
Ovu kovanicu je smislila Judžin Kerol Skot (američki biolog, antropolog , univerzitetski profesor ), da opiše pogrešnu retoričku tehniku koja se sastoji u tome da se sagovornik zatrpava slabim argumentima, navodnim dokazima , kako bi se sprečilo pobijanje cele argumentacije.
"Zatrpavanje protivnika velikim brojem navodnih dokaza tvrdeći da nemogućnost protivnika da odgovori na datu količinu " dokaza " zapravo pokazuje da je strana koja “napada dokazima” u pravu"
Kvantitet nikada neće biti zamena kvalitetu.![]()
A stvar je tako jednostavna.
Mesto da pljujete po drugoj strani.
Izazovete Kenta na drvatu i zquvek pobedite.
A vi ne smete?
Pa to je samo sat vremena posla.
Ali vi znate da nenate sanse i zato ste odabrali pljuvanje.
Al stvar je u tome što se time koriste i navici evolucionisti.Gish galop tehnika ?
Ovu kovanicu je smislila Judžin Kerol Skot (američki biolog, antropolog , univerzitetski profesor ), da opiše pogrešnu retoričku tehniku koja se sastoji u tome da se sagovornik zatrpava slabim argumentima, navodnim dokazima , kako bi se sprečilo pobijanje cele argumentacije.
"Zatrpavanje protivnika velikim brojem navodnih dokaza tvrdeći da nemogućnost protivnika da odgovori na datu količinu " dokaza " zapravo pokazuje da je strana koja “napada dokazima” u pravu"
Kvantitet nikada neće biti zamena kvalitetu.![]()
Из рубрике ,,није се десило".Tipičan isfabrikovan primer bi bio recimo, vide te da imaš slično čelo, bradu, kosu ko komšija i odmah im je to dokaz da si postala od komšije. A ko kaže da nisi, sledi mu "argument" da je to "nedopustivo nepoštovanje" nauke i samim tim, nek jede gowna.
Ti nisi ni za evoluciju ni za kreaciju jer tako?
Tako je.Ti nisi ni za evoluciju ni za kreaciju jer tako?
Jerste.Ti nisi ni za evoluciju ni za kreaciju jer tako?
Prirodna kreacija.Pa što si onda glasao za kreaciju![]()
Gle stvarno e jeeeeebem ti budalu. Znam da treba jel, verovatno me prepravila tastatura.Jerste.
Ovde se misli na božju kreaciju.Prirodna kreacija.
Za mene to ne postoji.Gle stvarno e jeeeeebem ti budalu. Znam da treba jel, verovatno me prepravila tastatura.
I jebbem li ti autocorrect u piččku.
Ovde se misli na božju kreaciju.
primer ti je iz srednjevekovne medicineAl stvar je u tome što se time koriste i navici evolucionisti.
Tipičan isfabrikovan primer bi bio recimo, vide te da imaš slično čelo, bradu, kosu ko komšija i odmah im je to dokaz da si postala od komšije. A ko kaže da nisi, sledi mu "argument" da je to "nedopustivo nepoštovanje" nauke i samim tim, nek jede gowna.
Jeste, samo na takav način se i u 21.veku prikupljaju dokazi u prilog održivosti TE.primer ti je iz srednjevekovne medicine
Nije mi logično takvo razmišljanje . Oboreno je puno naučnih teza , postavljene su nove.Jeste, samo na takav način se i u 21.veku prikupljaju dokazi u prilog održivosti TE.
Pa što si onda glasao za božju kreaciju?Za mene to ne postoji.
To je bilo u vreme kada sam kao verovao u Boga.Pa što si onda glasao za božju kreaciju?
TE nije nauka.Nije mi logično takvo razmišljanje . Oboreno je puno naučnih teza , postavljene su nove.
Ne kapiram to parcijalno verovanje u nauku .Hirug kad seče niko ne mrsi o operativnom zahvatu , kako je bolje da se priđe bubregu naprimer.
Bilo pa prošlo. I bmaxa bio za kreaciju pa sad postao evolucionista te promenio glas.To je bilo u vreme kada sam kao verovao u Boga.