Evolucija ili kreacija?

Šta je tačno?

• Ukupno glasova
    63
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:roll:
zanima me tvoje objašnjenje
ponovila sam već 10 puta
ako nemaš šta da kažeš , prva vrata levo - tu je izlaz
Objasnio sam.
Vise nije potrebno jer video objasnjava odlicno i kratak je.
Ja sam vise skoncentrisan na religiju to me zanima, ovo je samo usput.
Jer negde unazad sam uzimao vise vremena za ovu temu pa su kukali i bili srecni da sam prestao.
.

Mozda ti se vise dopadaju leptirici posto si zensko?
Samo 22 min.
Imam i bubice ako hoces?

Poslednja izmena od moderatora:
Ovo je diskusija ne biblioteka.
За тебе је ово простор за лупетање и качење снимака других који лупетају или само преводе туђе лупетање. Ни са чим ти дискусији не доприносиш.

Poslednja izmena:
За тебе је ово простор за лупетање и качење снимака других који лупетају или само преводе туђе лупетање. Ни са чим ти дискусији не доприносиш.
Posebno je dosadan sa Tomislavom Terzinom. Da bar pogleda video i da formira svoje mišljenje i onda iznese svoje lično mišljenje, nego ne on samo okači video i to je to.

Interesantno je da mnogo ljudi ne shvata, ali se itekako svrstavaju u navijačke tabore. Naročito su simpatični ovi koji se cerekaju kad vide argumente - njihovo cerekanje nam olakšava da shvatimo kakvi su to ljudi koji mogu da prihvate nelogično kao prihvatljiv odgovor.

Da vidim ko će da se cereka na ovo:

- oni koji ne razumeju engleski
- oni koji imaju IQ ispod 85

2. Petrova 3,3I ovo znajte najprije da će u pošljednje dane doći rugači koji će življeti po svojijem željama
2. Petrova 3,5Jer nametnoe neće da znadu da su nebesa bila otprije i zemlja iz vode i usred vode Božijom riječi.
Ti derane kapiras da citiranje delova iz Bibije nije dokaz. Ako hoces da ides tako nakaradnom logikom onda mozes da citiras i deo Mein Kampf-a i da kazes eto dokaza.

Bibija je bajka nista drugo nigde nema naucnioh proracuna, istrazivanja..... samo reci dokonih ljudi i copy paste drugih religija

U tebe nije ušao đavo nego Tomislav Terzin. :hahaha1:

Ti derane kapiras da citiranje delova iz Bibije nije dokaz. Ako hoces da ides tako nakaradnom logikom onda mozes da citiras i deo Mein Kampf-a i da kazes eto dokaza.

Bibija je bajka nista drugo nigde nema naucnioh proracuna, istrazivanja..... samo reci dokonih ljudi i copy paste drugih religija
Mima nešto malo istorije koja je zloupotrebljena u religijsku propagandu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back