Reče plastični hirurg
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Reče plastični hirurg
Na osnovu čega?Slažem se da je teorija evolucije laž i prevara.
Kažu evolucionisti da je teorija evolucije činjenica, a kada bolje pogledaš vidoš da je sva teorija u pretpostavkama i verovanju da je možda tako. Ako je nešto činjenica onda tu više nema ni pretpostavki ni verovanja već jasne potvrde i dokazi.Na osnovu čega?
Nije teorija evolucije činjenica, već je činjenica da je evolucija prirodni proces.Kažu evolucionisti da je teorija evolucije činjenica, a kada bolje pogledaš vidoš da je sva teorija u pretpostavkama i verovanju da je možda tako. Ako je nešto činjenica onda tu više nema ni pretpostavki ni verovanja već jasne potvrde i dokazi.
Ovo je mantranja. Evoluciju su čak same demantovale i neke vrste koje se nikada nisu promenile, a za neke ni ne postoje odgovori kako su nastale kao na primer slepi miševi.Nije teorija evolucije činjenica, već je činjenica da je evolucija prirodni proces.
Nee...Nije teorija evolucije činjenica, već je činjenica da je evolucija prirodni proces.
Ma ne kasnis mnogo, jedno dve tri godine..Peticija za ukidanje u skolama lazne, prevarne, janjicarske, Darvinove teorije.

Nije rec o tome da sada pravimo peticiju vec da se vidi da se ljudi bore za istinu i protiv janjicarstva dece.Ma ne kasnis mnogo, jedno dve tri godine..![]()
| Rimljanima 1,19 | Jer što se može doznati o Bogu, očito je u njima; jer im je Bog objavio. |
| Rimljanima 1,20 | Jer što se na njemu ne može vidjeti, od postanja svijeta moglo se je spoznati i vidjeti na stvorenjima, i njegova vječna sila i božanstvo, te nemaju izgovora. |
| Rimljanima 1,21 | Jer kad spoznaše Boga, ne proslaviše ga kao Boga, niti mu zahvališe, nego zaludješe u svojim mislima, i potamnje nerazumno srce njihovo. |
| Rimljanima 1,22 | Kad su govorili da su mudri, postadoše ludi. |
| Rimljanima 1,23 | I pretvoriše slavu besmrtnoga Boga u obličje smrtnoga čovjeka i ptica i četveronožaca i gmazova. |
| Rimljanima 1,24 | I zato ih predade Bog u željama njihovih srdaca u nečistoću, da sramote sami tjelesa svoja, |
| Rimljanima 1,25 | Koji pretvoriše istinu Božju u laž, i većma iskazivaše čast i služiše stvorenju nego Stvoritelju, koji je blagoslovljen u vijeke. Amen. |
| Rimljanima 1,26 | Zato ih predade Bog sramotnim strastima, jer žene njihove pretvoriše naravno općenje u ono, što je protiv naravi. |
| Rimljanima 1,27 | A tako se i muškarci, ostavivši naravno općenje sa ženom, raspališe željama svojim jedan na drugoga, i muškarci su s muškarcima činili sram, i sami su na sebi primali zasluženu plaću za svoju zabludu. |
| Rimljanima 1,28 | I kako nijesu marili da spoznaju Boga, zato ih Bog predade pokvarenom mišljenju, da čine, što ne valja, |
| Rimljanima 1,29 | Da budu napunjeni svake nepravde, zloće, bludnosti, lakomstva, pakosti, puni zavisti, ubojstva, svađe, lukavstva, podmuklosti, doušnici, |
| Rimljanima 1,30 | Klevetnici, bogomrsci, uvredljivci, oholice, naduti, izmišljači zala, nepokorni roditeljima, |
| Rimljanima 1,31 | Nerazumni, nevjere, bez srca, nepomirljivi nemilostivi. |
| Rimljanima 1,32 | Oni, istina, znadu odredbu Božju, da oni, koji to čine, zaslužuju smrt; ipak oni to čine, dapače i odobravaju onima koji to čine. |
Isto tako treba zabraniti i veronauku da se deci ne ispire mozak sa budalaštinama iz bronzanog doba.Peticija za ukidanje u skolama lazne, prevarne, janjicarske, Darvinove teorije.
Sve treba staviti na dobrovoljnoj bazi .Isto tako treba zabraniti i veronauku da se deci ne ispire mozak sa budalaštinama iz bronzanog doba.
Malo pre si rekao da treba ukinuti TE i ja se tu slažem sa tobom.Sve treba staviti na dobrovoljnoj bazi .
Ne obaveznoj.
Ukinuti kao obavezu...Malo pre si rekao da treba ukinuti TE i ja se tu slažem sa tobom.
Ja sam za potpuno ukidanje i jedno i drugo su opasne i destruktivne po zdravlje dece.Ukinuti kao obavezu...
Nesme da bude deo nastave.
Vec dobrovoljni casovi ko zeli.
I religija i teorija evolucija
Da.Ja sam za potpuno ukidanje i jedno i drugo su opasne i destruktivne po zdravlje dece.
Nije isto to je kao kada bi rekao hajde da uvedemo ravnu zemlju onda glupostima nema kraja.Da.
Ali ovo drugo nije sve isto.
I to da nije obavezno je potpuno ukidanje.
Ali ako neko sam zeli neka ima priliku.
Zasto bi nekome ukidali to pravo?
Gde je tu onda granica na drugim poljima?
Radikalizam nije uvek dobar...
Sad nemam vremena, ali večeras ću baš pažljivo da pogledam, i da pokušam da odgovorim na što više.Nee...

TE je trenutno jedina teorija...ako razmisljas 2 posto
jasno je da je evolucija najvalidnija teorija
za one kojima nije jasno![]()
Teorija koja ruši samu sa sa nedokazanim pretpostavkama i verovanjima da je možda tako.ako razmisljas 2 posto
jasno je da je evolucija najvalidnija teorija
za one kojima nije jasno![]()