ilovedoggos
Aktivan član
- Poruka
- 1.956
Ne. Bog je izuzetak.Ali sve ima svoga kreatora i pocetak?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne. Bog je izuzetak.Ali sve ima svoga kreatora i pocetak?
Onda dokazi: donesi nekog majmuna koji je postao covek ili nam pokazi misha koji ce "pojesti macku za dobro jutro"i resio si problem...Nije tačno.
Čovek je svakako majmun.Onda dokazi: donesi nekog majmuna koji je postao covek ili nam pokazi misha koji ce "pojesti macku za dobro jutro"i resio si problem...![]()
Nisu svi..........Čovek je svakako majmun.
Znači ne postoji bog!
Dokaži.
I tu negde piše da je bog stvorio.
Znači ne postoji bog!
Dokaži.
I tu negde piše da je bog stvorio.
Pazi, kad pogledaš neke stvari u evoluciji, zaista deluje neverovatno, ali kad rastaviš na proste činioce ima smisla. Naprosto je sve što se tiče evolucije dokazano još odavno, a TE nema zamenu. Koliko god da nam je ta evolucija čudna, ona se naprosto dešavala i dešava se. TE je najdokazanija teorija u nauci. I to nisu samo prazne reči. Evoluciju možeš da vidiš, i imaš mnoštvo dokaza, a ne prihvataš je. Za boga nemaš nikakav dokaz, a veruješ da znaš da postoji. To je logički neshvatljivo.
Evo je prva logička greška. Pusti veru i logiku, imaš činjenično stanje i fakte. Za evoluciju ti nije potrebna ni vera ni logika. Stvari stoje tako kako stoje, a to je da je evolucija jasna stvar.
Čak i da uspeš da srušiš teoriju evolucije, nećeš dokazati da je bog sve to stvorio. Netačnost jedne tvrdnje ne potvrđuje automatski drugu.
Vera daje dokaze kroz neveru. Daj ne zasmejavaj me.
Pa jesu šuplje priče. Nisi potkrepio nijednu svoju tvrdnju. Ti si napisao svoje mišljenje. Ja sam ti tražio dokaze.
Pazi, kad pogledaš neke stvari u evoluciji, zaista deluje neverovatno, ali kad rastaviš na proste činioce ima smisla. Naprosto je sve što se tiče evolucije dokazano još odavno, a TE nema zamenu. Koliko god da nam je ta evolucija čudna, ona se naprosto dešavala i dešava se. TE je najdokazanija teorija u nauci. I to nisu samo prazne reči. Evoluciju možeš da vidiš, i imaš mnoštvo dokaza, a ne prihvataš je. Za boga nemaš nikakav dokaz, a veruješ da znaš da postoji. To je logički neshvatljivo
Za evoluciju ti nije potrebna ni vera ni logika
Čak i da uspeš da srušiš teoriju evolucije, nećeš dokazati da je bog sve to stvorio. Netačnost jedne tvrdnje ne potvrđuje automatski drugu.
Pa jesu šuplje priče. Nisi potkrepio nijednu svoju tvrdnju. Ti si napisao svoje mišljenje. Ja sam ti tražio dokaze.
mutacija je malo poboljšanje, a ne pretvaranje žabe u princa...
Imaš učenika koji dobija sve kečeve. I on počne da uči, pa dobije ponegde i neku dvojku. Znači, vidi se promena. Alu on naravno ne može preko noći da postane odlikaš. Razumeš?
Koji mehanizam sprečava mutacije, adaptacije, prirodnu selekciju i samim tim evoluciju?
Ko je onda boga stvorio?
Ali sve ima svoga kreatora i pocetak?
A.Iateisti i evolucionisti
pogledajte ovaj video, naucit ce te dosta stvari
Jesam. I?ja i???
nego jesi li barem preslusao koju minutu tog dokumentarca?
Mehanizam da takve jedinke nemaju potomstvo....Ijao
Nema nade
A i još mi niste dali koji je to mehanizam koji sprečava mutacije.
Ijao
Nema nade
Veoma me nešto zabole šta pričaju tzv naučnici.
Upravo takodosad najbolje objasnjenje kreacionizma (i jos po neceg).
![]()
Koji je to mehanizam?Mehanizam da takve jedinke nemaju potomstvo....
mehanizam prirodne selekcije partnera....Koji je to mehanizam?
To ne postoji.mehanizam prirodne selekcije partnera....
Jeste i?tema je
evolucija ili kreacija
To je jedina prirodna selekcija koja postoji...To ne postoji.
Ja se nadam da se i u privatnom životu ovako ne blamiraš...To je jedina prirodna selekcija koja postoji...
Blamiras se ti jer ne znas kako se u svetu i po kojim kriterijumima *bira* partner.Ja se nadam da se i u privatnom životu ovako ne blamiraš...