Evolucija ili kreacija?

Šta je tačno?

• Ukupno glasova
    63
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znači ne postoji bog!

Dokaži.

I tu negde piše da je bog stvorio.

Znači ne postoji bog!

ne znaci, kao sto ne znaci da skrivena kamera ne postoji ako se namjerno sakriva.

evo naucnici o tome pricaju

I tu negde piše da je bog stvorio.

ne pise ali kompleksnost masina, kodiranja, interakcije izmedju robota i masina itd ukazuje na inteligentno stvaranje sa svrhom a nikako da slucajnosti to odradjuju

pa to inteligentno bice mi nazivamo Bogom.

Pazi, kad pogledaš neke stvari u evoluciji, zaista deluje neverovatno, ali kad rastaviš na proste činioce ima smisla. Naprosto je sve što se tiče evolucije dokazano još odavno, a TE nema zamenu. Koliko god da nam je ta evolucija čudna, ona se naprosto dešavala i dešava se. TE je najdokazanija teorija u nauci. I to nisu samo prazne reči. Evoluciju možeš da vidiš, i imaš mnoštvo dokaza, a ne prihvataš je. Za boga nemaš nikakav dokaz, a veruješ da znaš da postoji. To je logički neshvatljivo.

Evo je prva logička greška. Pusti veru i logiku, imaš činjenično stanje i fakte. Za evoluciju ti nije potrebna ni vera ni logika. Stvari stoje tako kako stoje, a to je da je evolucija jasna stvar.

Čak i da uspeš da srušiš teoriju evolucije, nećeš dokazati da je bog sve to stvorio. Netačnost jedne tvrdnje ne potvrđuje automatski drugu.

Vera daje dokaze kroz neveru. Daj ne zasmejavaj me.

Pa jesu šuplje priče. Nisi potkrepio nijednu svoju tvrdnju. Ti si napisao svoje mišljenje. Ja sam ti tražio dokaze.

Pazi, kad pogledaš neke stvari u evoluciji, zaista deluje neverovatno, ali kad rastaviš na proste činioce ima smisla. Naprosto je sve što se tiče evolucije dokazano još odavno, a TE nema zamenu. Koliko god da nam je ta evolucija čudna, ona se naprosto dešavala i dešava se. TE je najdokazanija teorija u nauci. I to nisu samo prazne reči. Evoluciju možeš da vidiš, i imaš mnoštvo dokaza, a ne prihvataš je. Za boga nemaš nikakav dokaz, a veruješ da znaš da postoji. To je logički neshvatljivo

ja evoluciju ne vidim ali vidim kreaciju Boziju. i kaze ono se naporsto desaval, nije nikakav argument ni dokaz ni za sta

kao kad bi ja reako Bog postoji i stao tu, to absolutno nikakvu tezinu ne bi imalo

samo izjava moze imati tezinu kad joj se prijelijepi argument sa jakim dokazima.

Za evoluciju ti nije potrebna ni vera ni logika

za evoluciju ti upravo treba vjera, da vjerujes na slijepo

dok vjera u Boga nije na slijepo nego se vjeruje na osnovu dokaza...to je razlika izmedju vjere u evoluciju i vjere u Boga.

Čak i da uspeš da srušiš teoriju evolucije, nećeš dokazati da je bog sve to stvorio. Netačnost jedne tvrdnje ne potvrđuje automatski drugu.

ako Bog postoji nuzno da je sve stvorio.

pa necemo valjda vjerovati da se samo od sebe stvara i idemo u paradoxalno stanje, postojanja i nepostojanja u isto vrijeme.

Pa jesu šuplje priče. Nisi potkrepio nijednu svoju tvrdnju. Ti si napisao svoje mišljenje. Ja sam ti tražio dokaze.

a ja sam ti isto tako dao dokaze za vjerovanje u postojanje Boga, i to vrlo jake i cvrste dokaze

@Cackalica21 @ilovedoggos

Mutacije se dešavaju, jel tako?

desavaju samo sto vecina su stetne.

mutacija je malo poboljšanje, a ne pretvaranje žabe u princa...
Imaš učenika koji dobija sve kečeve. I on počne da uči, pa dobije ponegde i neku dvojku. Znači, vidi se promena. Alu on naravno ne može preko noći da postane odlikaš. Razumeš?

moras da naucis jos jednu stvar sto ne znas

a to da te neke korisne mutacije nisu u sustini evolucija nego devolucija

to je jako bitno da se naznaci.

Koji mehanizam sprečava mutacije, adaptacije, prirodnu selekciju i samim tim evoluciju?

reparacijski mehanizam DNK sprecava, plus vrijeme sprecava....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back