Evolucija ili kreacija?

Šta je tačno?

• Ukupno glasova
    63
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Све машиш, не знаш о чем говориш. Теорија еволуције не заснива се на абиогенези. Сада када би неко доказао да нас је створио неки бог, ванземаљац или прдеж једнорога - то не би оповргло теорију еволуције нити било шта у њој променило.
Netacno. Teorija evolucije tvrdi da su vrste nastale od najmanjih organizama spontano, sto ima smisla samo ako je dokazana osnovna
tvrdnja, sto ne stoji. Zapravo ti pravis strawmana ovde...

Ne postoji evolucija. Videli smo na primerima mnogih životinja koje postoje po nekoliko miliona godina i nisu se ni za pedalj promenile. Sada arheolozi sve više otkopavaju materijalne dokaze u vidu kostiju i građevina koje su stare i po nekoliko miliona godina.

Ne postoji evolucija. Videli smo na primerima mnogih životinja koje postoje po nekoliko miliona godina i nisu se ni za pedalj promenile. Sada arheolozi sve više otkopavaju materijalne dokaze u vidu kostiju i građevina koje su stare i po nekoliko miliona godina.
Miliona godina? Zar sumerska civilizacija nije najstarija oko 6000 godina a najstariji zapis sumerski oko 5500 godina?

Puno vjere treba da covjek vjeruje kao ateisti sto vjeruju da su slucajni dogadjaji kreirali hodajuce robote koji su kodirani kao kompijuteri i obavljaju svoj poslove u celijama a celije imaju motore koje daju energiju celijama i robotima , a neke celije imaju motor koji ima kvacilo i mjenjac da moze da miijenjau smjer i brzinu kretanja.

Date su prevarantske priče sa obe srtrane. Čovečanstvo je starije nego što se priča to dokazuju i arheolopki nalazi. I nema nikakvih prelaznih oblika. To su samo majmunolike vrste koje su nekada postojale.
Ko daje prevarantske price za evoluciju , koja to organizacija ili organizacije stoje iza globalne naucne zavere u koju je umesana vecina svetskih naucnika i koja svakodnevno sirom sveta izbacuje lazne dokaze za evoluciju iz raznih naucnih polja vec 150 godina unazad ?
Znaci ako je evolucija laz onda naucnici sirom sveta svaki dan vec 150 godina unazad lazu i izmisljaju lazi za koje tvrde da su dokazi , daj dokaze za ovu globalnu zaveru.

Ko daje prevarantske price za evoluciju , koja to organizacija ili organizacije stoje iza globalne naucne zavere u koju je umesana vecina svetskih naucnika i koja svakodnevno sirom sveta izbacuje lazne dokaze za evoluciju iz raznih naucnih polja vec 150 godina unazad ?
Znaci ako je evolucija laz onda naucnici sirom sveta svaki dan vec 150 godina unazad lazu i izmisljaju lazi za koje tvrde da su dokazi , daj dokaze za ovu globalnu zaveru.
Zvaničnici. Nameću i ptopagiraju TE koja je potpuno netačna.
Ti ne smeš da istražuješ ništa van okvira TE. I ako nađeš nki dokaz poništavaju ga ili ga proglase nevalidnim ili ga ukradu i preprave i kažu da, ali to je nešto mlađe.

Zvaničnici. Nameću i ptopagiraju TE koja je potpuno netačna.
Ti ne smeš da istražuješ ništa van okvira TE. I ako nađeš nki dokaz poništavaju ga ili ga proglase nevalidnim ili ga ukradu i preprave i kažu da, ali to je nešto mlađe.
Znaci nemas odgovor , 150 godina traje ova globalna zavera i ti nemas dokaz ni za jednu umesanu osobu niti jedan sastanak gde su se dogovarali oko ovih stvari ? Znas li mozda iz kojeg razloga izmisljaju dokaze i kako su uspeli da uvuku skoro sve naucnike u tu pricu ?

Zvaničnih nazovi naučnika evolucionista koje drže sve univerzitete ovoga sveta.
Ne postoje " evolucionisti " , postoje biolozi , geolozi, geneticari , arheolozi, paleontolozi , i slicni koji se svi slazu da je evolucija cinjenica , univerziteti su samo mesta gde se uci ono sto su ti naucnici pre toga dokazali u laboratorijama i iskopinama sirom sveta , naravno ja i dalje cekam dokaze da je sve to laz koja traje od devetnaestog veka i nikad nije bila jaca nego danas.

Ne postoje " evolucionisti " , postoje biolozi , geolozi, geneticari , arheolozi, paleontolozi , i slicni koji se svi slazu da je evolucija cinjenica , univerziteti su samo mesta gde se uci ono sto su ti naucnici pre toga dokazali u laboratorijama i iskopinama sirom sveta , naravno ja i dalje cekam dokaze da je sve to laz koja traje od devetnaestog veka i nikad nije bila jaca nego danas.
To ti kažem sekta kvazi naučnika koji veruju da je evolucija činjenica.

Znam da ti to kazes , problem je sto je to tvoja rec protiv ogromne vecine naucnika na planeti , oni daju dokaze ti dajes kritike na tudj rad bez dokaza za bilo kakve globalne zavere.
Dokazi koji ruše TE su starost same ljudske vrste i brojne životinjske koje postoje milionima godine i koje se za pedalj nisu promenili niti evoluirale u neku drugu vrstu, a ne postoji ni jedan jedini dokaz da su imale prelaznu formu.

Dokazi koji ruše TE su starost same ljudske vrste i brojne životinjske koje postoje milionima godine i koje se za pedalj nisu promenili niti evoluirale u neku drugu vrstu, a ne postoji ni jedan jedini dokaz da su imale prelaznu formu.
Bolje da ne komentarises stvari u koje se apsolutno ne razumes. Vrste ne moraju da se menjaju ako za to ne postoje potrebe , a i kako ti znas da li su se menjale ili ne , fosili samo pokazuju spoljasnji izgled , ne mozes ni da znas nista o menjanju i adaptaciji njihovih organa.

A i kad bi to predstavljalo problem za evoluciju , zasto onda nije potisnuto od strane globalne zavere u koju verujes ?

Bolje da ne komentarises stvari u koje se apsolutno ne razumes. Vrste ne moraju da se menjaju ako za to ne postoje potrebe , a i kako ti znas da li su se menjale ili ne , fosili samo pokazuju spoljasnji izgled , ne mozes ni da znas nista o menjanju i adaptaciji njihovih organa.

A i kad bi to predstavljalo problem za evoluciju , zasto onda nije potisnuto od strane globalne zavere u koju verujes ?
Ne zvučiš ništa bolje od pravoslavnih talibana ztar ne primećuješ da si isti kao oni samo što zagovaraš drugu stranu?

Nikakve dokaze protiv ti nisi postavio , ni ti ni niko drugi.
Plus ne mozes da das ni jedan jedini dokaz za masovnu globalnu zaveru u koju verujes , smesno.
Dao sam ti dokaze kroz vrste koje se nisu menjale milionima godina. Evolucija kaže da ako im daš nekoliko miliona godina promeniće čitavu vrstu međutim to se ne dešava.

Ja sam ti lepo rekao da postoji zavera darvinista evolucionista koji sebe smatraju naučnicima i koji ne daju ništa da se istražuje van okvira TE. Pametnom dosta.

Dao sam ti dokaze kroz vrste koje se nisu menjale milionima godina. Evolucija kaže da ako im daš nekoliko miliona godina promeniće čitavu vrstu međutim to se ne dešava.

Ja sam ti lepo rekao da postoji zavera darvinista evolucionista koji sebe smatraju naučnicima i koji ne daju ništa da se istražuje van okvira TE. Pametnom dosta.
To nisu dokazi protiv evolucije i vec sam ti objasnio zbog cega , citiraj mi gde u naucnoj literaturi pise da ako imas par miliona godina vrsta ce se sigurno promeniti u drugu vrstu.
Opet ponavljam da ne mogu sve promene da se vide na fosilima , a i time sto pises da postoje neke zivotinje koje se nisu mnogo promenila nakon par miliona godina znaci da prihvatas da su se druge menjale ?
I nisi dao objasnjenje iz kog razloga zaverenici nisu potisnuli te informacije ako idu protiv evolucije ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back