Не знам на шта циљаш, неке врсте китова који сад не постоје или?Јеси ли некада видео фосиле китова? Они су заиста леп пример.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не знам на шта циљаш, неке врсте китова који сад не постоје или?Јеси ли некада видео фосиле китова? Они су заиста леп пример.
Да, еволуција китова је заиста лепо посведочена у фосилним записима. =]Не знам на шта циљаш, неке врсте китова који сад не постоје или?
Osim pretpostavki nista novoДа, еволуција китова је заиста лепо посведочена у фосилним записима. =]
Овај лик то занимљиво и сажето објашњава:
Moje izvinjenje. Nisi valjda ocekivao da ja kuckam onoliko (ni od tebe to ne očekujem). Znači pročito si.Па прочитао сам више пута, бојим се једино да ћу научити напамет па почети рецитовати, ствар је у томе што хоћу да ти кажеш како би ти могао поставити следеће питање, па нећу ваљда дискутовати са линком
Znaš da partija nažalost ne postoji već 30 godina?Ja mislim da su Ateisti Srbije izduzena ruka цк кпј. Istureno odelenje....
Ovo pobrojano su vrste. Vrsta od koje nastane nova dobija predznak "prelazna". U ovom spisku osim zadnje mislim da su sve prelazne vrste.E ovako:
Sahelantropus Tchadensis (10 mya)
Orrorin Tugenensis (6,5 mya)
Ardipithecus Kadabba (6 mya)
Ardipithecus Ramidus (4,5 mya)
Australopithecus Anamensis (4,3 mya)
Australopithecus Afarensis (4,1 mya)
Homo Habilis (3 mya)
Homo Ergaster (2,5 mya)
Homo Erectus (2,1 mya)
Homo Antecesor (1,2 mya)
Homo Rodhesiensis (800 kya)
Homo Sapiens Idaltu (350 kya)
Homo Sapiens Sapiens (200 kya)
U zagradama je godina prvog pojavljivanja
Manje. 0,01% vrsta.Osim pretpostavki nista novo
nadju nekoliko razlicitih vrata pa ih prikazu kao prelazne oblike... pa danas po vasem zivi samo 0.1% vrsta koje su postojale tako da je nemoguce reci koje su prelazne vrste... meni je najbolje da ljudi imaju zajednickog pretka nao neko drvece![]()
Može i tako.Ovo pobrojano su vrste. Vrsta od koje nastane nova dobija predznak "prelazna". U ovom spisku osim zadnje mislim da su sve prelazne vrste.
Sad možemo formalno zameniti naziv "prelazna vrsta" u "prelazna forma" ali po mom mišljenju potpuno je pogrešno jer "vrsta" nije jednako "forma".
sad ću ukratko da ti objasnimНе знам на шта циљаш, неке врсте китова који сад не постоје или?
gledaju oni gledaju lepo sve se jasnije vidi, drveće trava ali ne mogu da dišu. neko se seti (obično filozof) ej ribe, mutacija, juhu opa veselo, opšte veselje.Itekako je moguće reći. To što ti nisi ništa pročitao ne znači da nema ničega. Ti misliš da je u nauci samo nagađanje kao u kreacionizmu. A vidim da i ti u to veruješ. Ajde reci mi kako je bog stvorio svet za par dana? To bih baš voleo da čujem.Osim pretpostavki nista novo
nadju nekoliko razlicitih vrata pa ih prikazu kao prelazne oblike... pa danas po vasem zivi samo 0.1% vrsta koje su postojale tako da je nemoguce reci koje su prelazne vrste... meni je najbolje da ljudi imaju zajednickog pretka nao neko drvece![]()
Vrsta B je nastala od vrste A. Ako od vrste B ne nastane nova vrsta nikom ništa ostaje samo vrsta. Ako li od nje nastane nova vrsta C onda vrsti B dodajemo prefiks "prelazna".- vrsta koja je nastala od vrste A i od koje je nastala vrsta C. Krajnje jednostavno.Како мислиш прелазне врсте, ако је прелазак из једне у другу?
Kao recimo-Panderichtys(riba)-Tiktaalik(tetrapod)-Weslothiana(vodozemac-gmizavac)Vrsta B je nastala od vrste A. Ako od vrste B ne nastane nova vrsta nikom ništa ostaje samo vrsta. Ako li od nje nastane nova vrsta C onda vrsti B dodajemo prefiks "prelazna".- vrsta koja je nastala od vrste A i od koje je nastala vrsta C. Krajnje jednostavno.
biblija se ne slazeA sad jedno pitanje za kreacioniste-nađite mi neku nelogičnost u TE.
biblija se ne slaze
pravoslavna , posto su katolici priznali realnost teorije evolucij
Da, čak je i sama crkva priznala TE, a pojedinci se ovde i dalje koprcaju...biblija se ne slaze
pravoslavna , posto su katolici priznali realnost teorije evolucije
A koje je tvoje mišljenje?biblija se ne slaze
pravoslavna , posto su katolici priznali realnost teorije evolucije
Da, sve osim zadnje su prelazne vrste. A možda će i ova poslednja biti prelazna, ukoliko za recimo 50000 godina nastane nova ljudska vrsta, što me ne bi čudilo, jer se tada vraća ledeno doba, i vrlo verovatno će doći do kolapsa civilizacije, a tehnologije biti zaboravljene, pa ćemo na neki način krenuti iz početka.Ovo pobrojano su vrste. Vrsta od koje nastane nova dobija predznak "prelazna". U ovom spisku osim zadnje mislim da su sve prelazne vrste.
Sad možemo formalno zameniti naziv "prelazna vrsta" u "prelazna forma" ali po mom mišljenju potpuno je pogrešno jer "vrsta" nije jednako "forma".
Odnosno, kreacija je i zvanično izgubila bitku još pre 45 godina, samo da to neki ljudi shvate...Da, čak je i sama crkva priznala TE, a pojedinci se ovde i dalje koprcaju...
ja sam za istinu ma sta drugi misliliA koje je tvoje mišljenje?
Fino. Glasaj da promeniš statistikuja sam za istinu ma sta drugi mislili
znaci ateista

Moja greska ja sam mislio da su bila dva velika izumiranja, svaki oko 99% ali to je jos i gora stvar za vazu pozicijuManje. 0,01% vrsta.
Itekako ima smisla. Zašto nema?Moja greska ja sam mislio da su bila dva velika izumiranja, svaki oko 99% ali to je jos i gora stvar za vazu poziciju
kao i kambrijska eksplozija zivota koja nema smisla ako je ateisticka verzija evolucije tacna ...
MisterijaItekako je moguće reći. To što ti nisi ništa pročitao ne znači da nema ničega. Ti misliš da je u nauci samo nagađanje kao u kreacionizmu. A vidim da i ti u to veruješ. Ajde reci mi kako je bog stvorio svet za par dana? To bih baš voleo da čujem.
Znači nemate pojma. Pa onda samo TE preostaje.Misterija
za razliku od vas koji ne znate ali morate dati odgovor na sve, mi mozemo slobodno da kazemo da je misterija i da nam je znanje dato preko andjela i Boga tj Boga Sina.