- Poruka
- 4.766
Onda ljudski život nije nastao putem razvoja bakterije neko kreacijom vanzemaljaca.Ni to ne rusi TE. Zasto bi TE srusilo recimo nesto sto mi napravimo (mislim na neku zivuljku).
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda ljudski život nije nastao putem razvoja bakterije neko kreacijom vanzemaljaca.Ni to ne rusi TE. Zasto bi TE srusilo recimo nesto sto mi napravimo (mislim na neku zivuljku).
Pa kakve to veze ima sa TE i njenim rusenjem?Onda ljudski život nije nastao putem razvoja bakterije neko kreacijom vanzemaljaca.
Onda ljudski život nije nastao putem razvoja bakterije neko kreacijom vanzemaljaca.
Da, ali samo u tom slučaju.vrlo smela hipoteza
Neko je morao da stvori i te vanzemaljce. Meni je prihvatljivija teorija da su se organska i neorganska materija preneli iz prethodno umirucegOnda ljudski život nije nastao putem razvoja bakterije neko kreacijom vanzemaljaca.
objasni kako su nastale bakterije ?Da, ali samo u tom slučaju.
Hemijskim procesima.objasni kako su nastale bakterije ?
Drugi vanzemaljci.Neko je morao da stvori i te vanzemaljce. Meni je prihvatljivija teorija da su se organska i neorganska materija preneli iz prethodno umiruceg
univerzuma, jer kako inace objasniti teze elemente i organske molekule kada Sunce ide u hidrogen fuziju i tek kad postrosi helijum krece
u fuziju teskih elemenata... a univerzum je navodno 12.5 milijardi godina star sunce 4 milijarde, nedovoljno da sunca naprave teze elemente...
Abiogenezom. Sve dokazao Miler, nema ništa nejasno.objasni kako su nastale bakterije ?
Nego? Kako je nastao život ako ne razvojem bakterije po TE?Pa kakve to veze ima sa TE i njenim rusenjem?
Uzgred "ljudski zivot" svakako nije nastao "razvojem bakterija".
Mislim nemo da se ljutis ali te provokacije su smesne. Ocigledno nisi ni prosao pored neke knjige o evolucionoj biologiji.Nego? Kako je nastao život ako ne razvojem bakterije po TE?
Dobro, provokacija je,... Kako je nastao život ako ne iz bakterija?Mislim nemo da se ljutis ali te provokacije su smesne. Ocigledno nisi ni prosao pored neke knjige o evolucionoj biologiji.
Sada je doba informaticke revolucije. Informacije iskacu odasvud.
Pitanje ti ekstremno glupo - znaci provokacija.
Naravno da je život nastao od bakterije i to zato što su postojali određeni elementi i uslovi da ta bakterija nastane. Postojeći materijali su se sklopili i tako je nastala bakterija koja se kasnije razvijala i evoluirala u sve složenije organizme. Voda koja je ključala na određenoj temperaturi omogućila je da se ti elemnti sastave u bakterije koje će kasnije da evoluiraju.Dobro, provokacija je,... Kako je nastao život ako ne iz bakterija?
Kad ne znaš onda slučajnost postane veliko znanje.Naravno da je život nastao od bakterije i to zato što su postojali određeni elementi i uslovi da ta bakterija nastane. Postojeći materijali su se sklopili i tako je nastala bakterija koja se kasnije razvijala i evoluirala u sve složenije organizme. Voda koja je ključala na određenoj temperaturi omogućila je da se ti elemnti sastave u bakterije koje će kasnije da evoluiraju.
Pitam @Ateista5Naravno da je život nastao od bakterije i to zato što su postojali određeni elementi i uslovi da ta bakterija nastane. Postojeći materijali su se sklopili i tako je nastala bakterija koja se kasnije razvijala i evoluirala u sve složenije organizme. Voda koja je ključala na određenoj temperaturi omogućila je da se ti elemnti sastave u bakterije koje će kasnije da evoluiraju.
Naravno da je život nastao od bakterije i to zato što su postojali određeni elementi i uslovi da ta bakterija nastane. Postojeći materijali su se sklopili i tako je nastala bakterija koja se kasnije razvijala i evoluirala u sve složenije organizme. Voda koja je ključala na određenoj temperaturi omogućila je da se ti elemnti sastave u bakterije koje će kasnije da evoluiraju.
Naravno da su bakterije izuzetno složene tu nema spora, ali takođe nema ni spora da je od bakterija pre nekoliko miliona godina život počeo da evoluira.9
evo ja cu ti reci da slabo ista znas o bakterijama i njihovoj kompleksnosti cim takve gluposti izjavljujes
Bakterije imaju motore sa propelama ugradjenje u sebi, imaju kontrolni centar, kontrolu kvalitete, reaktore, transportere i slag na tortu, imaju i mitraljez ugradzen u sebi koji ispaljuje 60 metaka u sekundi...i ovo sve tebi nastalo samo od sebe nekakvo evolucijom, ma hajdeee jel
![]()
dok bakterija MO-1 koja je starija od 1 milijardu godina je toliko kompleksna da je kompleksnija od nasih Jumbo jet aviona,
SIMPLEST BACTERIA MORE COMPLEX THAN A JUMBO JET!
https://www.newlifepublishing.co.uk/articles/views/simplest-bacteria-more-complex-than-a-jumbo-jet/
drugim rijecima kazes ovo sto vidis u bakterijama ono je sve slucajnostima koje nemaju razum stvoreno, sastavljeno i stavljeno u funkciju.Naravno da su bakterije izuzetno složene tu nema spora, ali takođe nema ni spora da je od bakterija pre nekoliko miliona godina život počeo da evoluira.
Baš tako. Sviđalo se to tebi ili ne.drugim rijecima kazes ovo sto vidis u bakterijama ono je sve slucajnostima koje nemaju razum stvoreno, sastavljeno i stavljeno u funkciju.
Baš tako. Sviđalo se to tebi ili ne.
Samo što za razliku od tebe ja nemam šta da verujem. Nauka se temelji na čvrstim dokazima, a religija na bajkama i neistinama.vidis kako se slazemo, oko onoga sto tvrdim...svaka cast
ovdje je stvar ko ce sta vjerovati,
Hoce li neko vjerovati u evolcuiju koja zagovara da slucajnosti ovakve kompleksne stvari stvore iako nema razum, moc planiranja, inteligenciju itd
ili
ce covjek vjerovati da je ovo djelo inteligencije, planiranja djela Kreatora univerzuma.
Samo što za razliku od tebe ja nemam šta da verujem. Nauka se temelji na čvrstim dokazima, a religija na bajkama i neistinama.