Evolucija ili kreacija?

Šta je tačno?

• Ukupno glasova
    63
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Не мислим. Мислим на необразовану особу, баш тако како и пишем. Џаба се служиш Вучићевим ,,ако ме питате" техникама извртања. Образоване особе су свесне чињенице да Библија није научна литература и да подаци из ње нису нимало реалистични, једино необразоване инсистирају на негирању стварности у корист верског креационизма.
Bla bla bla. Ako uzmemo evolucionističke definicije riječi neobrazovan, naći ćemo da je to osoba koja nije indokrinisana. A taj sam ja.
Ne služim se ja nikakvim tehnikama.

Hahahah,...Pa samo nabroj ovim redom-nastanak Zemlje- za 6 dana se NIJE moglo desiti. Dalje-Adam i Eva,Avelj, Kain, Mojsije Noje i njihovi potomci-svi su ziveli po vise stotina godina skoro po hiljadu. Vec smo presli cifru od 6.000 Godina. A stari zavet tek poceo...
Rodoslov-Adama-i-Eve (1).gif

Samo 126 godina je prošlo od Adamove smrti i Nojevog rođenja.

Bla bla bla. Ako uzmemo evolucionističke definicije riječi neobrazovan, naći ćemo da je to osoba koja nije indokrinisana. A taj sam ja.
Ne služim se ja nikakvim tehnikama.
Тако нешто не постоји, постоји само дефиниција необразоване особе. Нико осим тебе не спомиње никакву индоктринацију. Можеш да бежиш од стварности до миле воље, она се не мења због тебе као ни због мене, нити иког другог.

Hahahah,...Pa samo nabroj ovim redom-nastanak Zemlje- za 6 dana se NIJE moglo desiti. Dalje-Adam i Eva,Avelj, Kain, Mojsije Noje i njihovi potomci-svi su ziveli po vise stotina godina skoro po hiljadu. Vec smo presli cifru od 6.000 Godina. A stari zavet tek poceo...
Objasni slučaj magnetnog polja, koje konstanto slabi. Njegova jačina se mjeri od Gausa, i dokazano je da od 1820. ( čini mi se) konstanto slabi. Ako se uzme stopa slabljenja polja, došlo se do proračuna da bi magnetno polje prije 52 000 godina bilo odgovarajuće pulsaru, ili neutronskoj zvijezdi.
A što se tiče tragova linearne promjene u jačini polja i ciklusa na stijena dna Atlantika, one prezentuju magnetnu retorziju, ne nikakve cikluse u jačini.
Što se tiče 8000 godina i 98 Gausa, poptuno je logično da je Bog tek nakon nekoliko hiljada godina pustio magnetno polje da slabi, a ne odmah.

Koliko ja vidim i znam da citam ovo je kako je EVOLUIRALo a ne nastalo culo vida.,.. Nastalo je kao i sam covek, kao sastavnoi deo covekovog organizma...Boze kakvi ste debili...
Успео си да прочиташ цео рад за пар минута? :) Не бој се, неће да те уједе иако се помиње еволуција, читај полако :mazi:

Тако нешто не постоји, постоји само дефиниција необразоване особе. Нико осим тебе не спомиње никакву индоктринацију. Можеш да бежиш од стварности до миле воље, она се не мења због тебе као ни због мене, нити иког другог.
Bla bla bla.
Po evolucionističkim defincijama, obrazovana osoba=indokrinisana osoba.
Možete da bežite od stvarnosti, ali činjenice su ovakve.

Elem, da se vratimo na temu.
Pošto vidim da si oran da napadaš svakog ko ti dira majmunsku teoriju i da nisi došao da se raspravljaš, ignorisaću te.
Zašto nema više helijuma u atmosferi ako je Zemlja stara 4,5 milijardi?
Evolucionisti vele da je ti zato što helijum u gornjim slojevima atmosfere termalnim ubrzanjem dobija brzinu da napusti atmosferu. To je notorna glupost. Ne dobija dovoljnu brzinu. 3 000 km/s nije dovoljno, potrebno je preko 40 000 km/s. Helijum može napustiti atmosferu samo kod polova pod određenim okolnostima.

Poslednja izmena od moderatora:
Е, а пази ово, неки креационисти кажу да је вода измишљотина и да не постоји, како објашњавате то?
Неки креационисти кажу да је Бог измишљотина, како објашњавате то?
Неки од њих кажу да је Библија збирка бајки, како објашњавате то?

Е, а пази ово, неки креационисти кажу да је вода измишљотина и да не постоји, како објашњавате то?
Неки креационисти кажу да је Бог измишљотина, како објашњавате то?
Неки од њих кажу да је Библија збирка бајки, како објашњавате то?
Šta ima tu da se objašnjava?
Evolucionisti ne mogu da objasne helijum, pa kažu da to što sam naveo. Ali to je glupost.

Teorija evolucije je toliko suplja, da i deca mogu da je obore cistom logikom :P
JBt Maksimovicu nisi glup copvek a opet dajes bar onako pliiitke odgovore. Covek ulozio ceo zivot i napravio nesto po cemu je pamcen stotinama godina i ti kazes"pu pike ne vazi" - i njegova teroija(evolucije)padne u vodu. Ma vazi... A argument ti je sistem koji se bazira na"ja verujem jer ZELIM da verujem"-sustina religije...Znaci logicnije ti je da je Zemlja stara 6.000 godina, da je ravna ploca i da nema praistorijskih ljhudi0da nisu postojali-iako SVE ukazuje na suprotno? I to evlucija bas lepo objasnjava. Areligija? Argumenti-nula bodova. Bar ovakva religija kakvu ovde neki propagiraju...

JBt Maksimovicu nisi glup copvek a opet dajes bar onako pliiitke odgovore. Covek ulozio ceo zivot i napravio nesto po cemu je pamcen stotinama godina i ti kazes"pu pike ne vazi" - i njegova teroija(evolucije)padne u vodu. Ma vazi... A argument ti je sistem koji se bazira na"ja verujem jer ZELIM da verujem"-sustina religije...Znaci logicnije ti je da je Zemlja stara 6.000 godina, da je ravna ploca i da nema praistorijskih ljhudi0da nisu postojali-iako SVE ukazuje na suprotno? I to evlucija bas lepo objasnjava. Areligija? Argumenti-nula bodova. Bar ovakva religija kakvu ovde neki propagiraju...
Dao sam dovoljno argumenata protiv teorije evolucije, ne zelim da se ponavljam...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back