Evolucija ili kreacija?

Šta je tačno?

• Ukupno glasova
    63
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dakle, Zemlja je ipak stara 4,49 milijardi godina.

To ne dokazuje da su se kontinenti tako odvojili.
Ostaje samo da verujes..
Ok. Objasni onda ove druge stvari.

Ali nek @Glasnik. objasni ovo:
Kako objašnjavaš to što kontinenti izgledaju kao da su se odvojili jedni od drugih? I kako onda objašnjavaš zemljotrese, erupcije vulkana i Vatreni pojas Pacifika?

Desilo se potopom odjedared, a onda se dodatno polako odvajalo.
Pre potopa nismo imali okean.
Sve je bila zemlja.
Imali smo manja mora.
Nisi ništa objasnio, znači nemaš pojma. Tektoniku ploča si indirektno priznao time što nisi u stanju da je opovrgneš.

Desilo se potopom odjedared, a onda se dodatno polako odvajalo.
Pre potopa nismo imali okean.
Sve je bila zemlja.
Imali smo manja mora.
Dokaži. Ili samo veruješ?

Ако сте читали у Биологији о свему, узмете ове две књиге и прочитате и ово. Па онда дођете до закључка која књига је истина, можда буду обе а можда и једна. Зависи колики сте капацитет
Pogledajte prilog 1137506
A znači...Svi vernici su pravoslavci...
Nisam to znala..

Ne citaju svi bibliju jer nisu svi pravoslavci
Не мораш бити Православне вере да би читао Свето писмо,може га читати ко код жели.Теби би топло препоручио да прочиташ само нови завет,ништа на силу само ако желиш. А за ове људе који нису Православци никад није касно да то и постану.

Poslednja izmena od moderatora:
FB_IMG_1650149401303.jpg

Ogromni problem je ovde. Ti i dalje govoriš o verovanju i slučajnostima. Toga u evoluciji NEMA!

kako nema kad ti evlucijska stranica kaze da su mutacije slucajnosti, a bez mutacije nema evolucije...ovo samo pokaziva koliko ti fakticki nepoznajes tu teoriju evolucije a toliko je strastveno branis....znaci branis nesto sto sustinski nepoznajes.

Ako ti tako vidiš evoluciju, onda mi je jasno što je ne podržavaš. Na tvom mestu, ne bih ni ja je podržavao kad bih imao tako netačno mišljenje o njoj.

Važi.

Ko kaže?

Ako ti tako vidiš evoluciju, onda mi je jasno što je ne podržavaš. Na tvom mestu, ne bih ni ja je podržavao kad bih imao tako netačno mišljenje o njoj

sto je pogresno, objasni.

ja pricam o sustini ovdje i pravim problemima u evoluciji...dok ti ovdje romantizujes evoluciju.

zadnje naucne studije, dao sam ti link
https://www.nhm.ac.uk/discover/news...n-explosion-was-far-shorter-than-thought.html

Poslednja izmena:
Evo šta naučnici kažu:

"Kambrijumski period je period u kome se prvi put pojavljuju višećelijske životinje sa skeletom i oklopom. To više nisu mekušci sa mekim telom. Ova bića se mogu milion puta brže fosilozovati. To je, dakle, razlog, zbog kog se u Kambrijumu naglo nalazi mnogo fosila."

kakav je to razlog, pa ima fosila sto su mehkog tijela koji poticu i prije kambrija, pa su opet sacuvani...

kako nema kad ti evlucijska stranica kaze da su mutacije slucajnosti, a bez mutacije nema evolucije...ovo samo pokaziva koliko ti fakticki nepoznajes tu teoriju evolucije a toliko je strastveno branis....znaci branis nesto sto sustinski nepoznajes.

ja pricam o sustini ovdje i pravim problemima u evoluciji...dok ti ovdje romantizujes evoluciju.

https://www.nhm.ac.uk/discover/news...n-explosion-was-far-shorter-than-thought.html
Kako si samo licemeran. Pozivaš se na nauku kad ti to odgovara, a ne poštuješ je ni najmanje.

Poznajem evoluciju prilično dobro, nisam naučnik ali znam podosta. Uostalom, evoluciju bih branio i da ne znam ništa o njoj. Evolucija je činjenica koju svi trebamo prihvatiti, čak i kad ne znamo ništa.

kakav je to razlog, pa ima fosila sto su mehkog tijela koji poticu i prije kambrija, pa su opet sacuvani...
Da, ali vrlo malo ih ima

Pre će neki pingvin da ti odgovori na ovo pitanje.
Ne razumem, na šta misliš?

Nova isytazivanja pokazuju da mutacije nisu slucajne

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back