Evolucija ili kreacija?

Šta je tačno?

• Ukupno glasova
    63
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
IMG_20220415_232047.jpg
IMG_20220415_232206.jpg
IMG_20220415_232224.jpg
IMG_20220415_232239.jpg

nego slušaj , to što ti kao ateista evolucionista si umislio da si na višem stepenu evolucije kao neki vernici što se isto ponašaju, isti šablon koriste, nije stvarno moj problem.
ova tema je neisčrpna u ponavljanju kao u filmu dan mrmota. samo što se neće desiti sledeći dan.
i ne bih vas više ometao
samo ne dižite tenziju
:pivce:

Poslednja izmena:
Ако сте читали у Биологији о свему, узмете ове две књиге и прочитате и ово. Па онда дођете до закључка која књига је истина, можда буду обе а можда и једна. Зависи колики сте капацитет
Pogledajte prilog 1137506
Koje godine to bilo?! Pa tad beše živ ćopavi srbomrzac jel tako?!

Evolucija je prirodni proces koji nastaje promenom u genomu jedinki jedne populacije ili čitave vrste, koji uz adaptacije i prirodnu selekciju pomaže vrstama da opstanu. Ove vrste su mogle da opstanu i bez promena. Promene se dešavaju kada su neophodne.

to je definicija evolucije, ali ti kao da ne shvatas sustinu sta to stvarno znaci...i to sto ne znas sustinu zato i vjerujes olahko toj definiciji

To sto ti vjerujes je da slucajnosti koje se desavaju prilikom kopiranja ili vanjskog utjecaja imaju bozanske ili ljudske osobine, stvaranja, planiranja, sastavljanja, kodiranja, sihronizovanja, da imaju moc vida jer vide okolinu gdje se nalazi zivotinja pa kamufliraju zivotinju da se stopi sa okolinom....i kad te neinteligente slucajnosti koje nisu svjesne ni sebe a kamoli vrsta koje ovako bozanski ili ljudski stvaraju i razvijaju odrade posao prirodna selekcija im utusi propusnu kartu za zivot za dobro odradjen posao.

znaci vidis kada se zaronis malo dublje u to sta znaci evolucija vidis koliko je ta teorija nelogicna....jednostavno NE MOZES davati slucajnostima bozanske ili ljudske osobine...to ti je srz svih problema, srz svih nelogicnosti, to je razlog sto vjernici odbijaju evoluciju.

Da, mi smo u početku to pretpostavljali. Ipak, razvojem genetike i daljim razvojem paleoantropologije, uspeli smo da dokažemo da je to zaista tačno. Zato, mrdnuli smo se od puke pretpostavke do jedne od najčvršćih teorija u nauci.

Ateisti su postojali i pre evolucionizma.

Važi. A koji te interesuju? Mislim, prelaz između koje dve vrste? Ili hoćeš prelaz iz majmuna u čoveka ili iz ribe u gmizavca?

Važi. A koji te interesuju? Mislim, prelaz između koje dve vrste? Ili hoćeš prelaz iz majmuna u čoveka ili iz ribe u gmizavca?

svejedno, daj bilo koji.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back