bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
Ma zemlja bi izgledala totalno drugacije da je evolucija istinitaMoć evolucije![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma zemlja bi izgledala totalno drugacije da je evolucija istinitaMoć evolucije![]()
Jelda?Ma zemlja bi izgledala totalno drugacije da je evolucija istinita![]()
Ne, čini te svesnim. To nije inteligencija, ne kažem ja da životinje nisu inteligentne, daleko od toga. Ali nisu svesne kao čovek.To te samo cini inteligentnijim, ne iskljucuje te iz zivotinjskog carstva. Ima inteligentnih zivotinja
Znaci covek je svesna zivotinjaNe, čini te svesnim. To nije inteligencija, ne kažem ja da životinje nisu inteligentne, daleko od toga. Ali nisu svesne kao čovek.
Zadatak religije je da evoluira iz svesne zivotinje u coveka.Znaci covek je svesna zivotinja
Životinja ne može biti svesna.Znaci covek je svesna zivotinja
Može. Čovekoliki majmuni imaju izražen društven i porodični život. Bez svesti, to nije moguće.Životinja ne može biti svesna.
svašta
Ko te to slagao?...kako to da je samo covek inteligentna vrsta?
Svesne su, bar ove vise.Životinja ne može biti svesna.
Inteligencija znaci svesnost. Ako su manje svesne od nas to ne znaci na nisu svesne.Životinja ne može biti svesna.
Nisam rekla da nemaju dušu, imaju je. Ali nemaju stepen svesnosti kao čovek.Svesne su, bar ove vise.
edit:
u ocima se vidi svest, tj dusa.
Niko, konstatujem.Ko te to slagao?
Ja to zovem inteligencija.Nisam rekla da nemaju dušu, imaju je. Ali nemaju stepen svesnosti kao čovek.
Slažem se.Inteligencija znaci svesnost. Ako su manje svesne od nas to ne znaci na nisu svesne.
Ljudi nisu posebni
To je toJa to zovem inteligencija.
Ljudi zivotinje sigurno nisu. No napredujemo polako...Slažem se.
I ljudi nisu vrh evolucije.
Ne mislim da postoji "vrh" evolucije. Ona nas ne cini uzvisenijim i visim bicima. Jednostavno promene u odnosu na okolinu i adaptacijaSlažem se.
I ljudi nisu vrh evolucije.
Donekle je islo, sad moramo napor da ulozimo, duhovni napor.Ne mislim da postoji "vrh" evolucije. Ona nas ne cini uzvisenijim i visim bicima. Jednostavno promene u odnosu na okolinu i adaptacija
Koje godine to bilo?! Pa tad beše živ ćopavi srbomrzac jel tako?!Ако сте читали у Биологији о свему, узмете ове две књиге и прочитате и ово. Па онда дођете до закључка која књига је истина, можда буду обе а можда и једна. Зависи колики сте капацитет
Pogledajte prilog 1137506
Evolucija je prirodni proces koji nastaje promenom u genomu jedinki jedne populacije ili čitave vrste, koji uz adaptacije i prirodnu selekciju pomaže vrstama da opstanu. Ove vrste su mogle da opstanu i bez promena. Promene se dešavaju kada su neophodne.
Da, mi smo u početku to pretpostavljali. Ipak, razvojem genetike i daljim razvojem paleoantropologije, uspeli smo da dokažemo da je to zaista tačno. Zato, mrdnuli smo se od puke pretpostavke do jedne od najčvršćih teorija u nauci.
Ateisti su postojali i pre evolucionizma.
Važi. A koji te interesuju? Mislim, prelaz između koje dve vrste? Ili hoćeš prelaz iz majmuna u čoveka ili iz ribe u gmizavca?
Važi. A koji te interesuju? Mislim, prelaz između koje dve vrste? Ili hoćeš prelaz iz majmuna u čoveka ili iz ribe u gmizavca?