gost 422686
Buduća legenda
- Poruka
- 27.626
A šta je dokazano?Dokazano i objašnjeno pre par decenija.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A šta je dokazano?Dokazano i objašnjeno pre par decenija.
Mislim da prosečan pingvin ima veći kapacitet da odgovori na tvoje pitanje od onoga koga si pitaoNe razumem, na šta misliš?
“It turns out that mutation is very non-random and it’s non-random in a way that benefits the plant. It’s a totally new way of thinking about mutation.”
Ono kad neko nema ni srama ni blama.I sad ti pročtaš ovo sa tog linka, i onda ti i dalje nije jasno da treba da menjaš nick u kreacionizam?
Kako si samo licemeran. Pozivaš se na nauku kad ti to odgovara, a ne poštuješ je ni najmanje.
Poznajem evoluciju prilično dobro, nisam naučnik ali znam podosta. Uostalom, evoluciju bih branio i da ne znam ništa o njoj. Evolucija je činjenica koju svi trebamo prihvatiti, čak i kad ne znamo ništa.
Da, ali vrlo malo ih ima
Ne razumem, na šta misliš?
Poznajem evoluciju prilično dobro, nisam naučnik ali znam podosta.
Staljin je dao jedan od najboljih dokaza za teoriju evolucije.evo ja ti kazem da ne znas.
znas povrsno, a sustinski je ne znas.
evolucija nije cinjenica nego teorija , da bi bila cinjenica morali bi empirijski to potvrditi tako sto bi zivjeli milione godina i vidjeli evoluciju svojim ocima.
de nam objasni kako mutacije znaju i vide koje boje je snijeg a koje boje su kamenje pa mutiraju zivotinju da lici na snijeg u zimu a da lici na smedji kamen kada se otopi snijeg u proljece ljeto i jesen?
Staljin je dao jedan od najboljih dokaza za teoriju evolucije.
Tako sto je "lecio" vernike u ludnicama....Staljin je dao jedan od najboljih dokaza za teoriju evolucije.
Izveo je eksperiment u kome je spermu šimpanze ubrizgao u ženu. Nakon 8,5 meseci žena je rodila zdravo i pravo dete ("majmunočoveka").da cujem kako komunista moze dati dobar naucni dokaz?
Nije lečio. Ubijao čovek.Tako sto je "lecio" vernike u ludnicama....
i kakav je ucinak bio? Zlo ateizma je vece nego bilo cega drugog. Tim pre sto prisila, brutalnost, i ljudska prava na -100 karakterisuNije lečio. Ubijao čovek.
. Opet mešaš pojmove ateizam i komunizam.i kakav je ucinak bio? Zlo ateizma je vece nego bilo cega drugog. Tim pre sto prisila, brutalnost, i ljudska prava na -100 karakterisu
takve sisteme. Pravo jaceg i sila, to je ateizam...
Moj deda je bio predivan čovek, a komunista i bolji od većine vas vernika.da cujem kako komunista moze dati dobar naucni dokaz?
Naravno.Moj deda je bio predivan čovek, a komunista i bolji od većine vas vernika.
Predivan covek i komunista ne idu zajedno, mozda je bio vernik?Moj deda je bio predivan čovek, a komunista i bolji od većine vas vernika.
Ti si baš neki isključiv čovek.Predivan covek i komunista ne idu zajedno, mozda je bio vernik?
...(...)...Ti si baš neki isključiv čovek.
nije, nisu mi nikla krilaOva rasprava se privela kraju...a evolucija je pobedila.
Ova rasprava se privela kraju...a evolucija je pobedila.
Pa šta što ti nisu nikla?nije, nisu mi nikla krila
Jeste, pobedila je. Kreacionisti su ostali bez argumenata.nije, nisu mi nikla krila
Nije ja nisam dobio škrge.Pa šta što ti nisu nikla?
Jeste, pobedila je. Kreacionisti su ostali bez argumenata.
Pa šta?Nije ja nisam dobio škrge.
Znači da evolucija ne postoji. Idemo daljePa šta?