Evolucija ili kreacija?

Šta je tačno?

• Ukupno glasova
    63
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poznajem evoluciju prilično dobro, nisam naučnik ali znam podosta. Uostalom, evoluciju bih branio i da ne znam ništa o njoj. Evolucija je činjenica koju svi trebamo prihvatiti, čak i kad ne znamo ništa.

Da, ali vrlo malo ih ima

Ne razumem, na šta misliš?
Poznajem evoluciju prilično dobro, nisam naučnik ali znam podosta.

evo ja ti kazem da ne znas.

znas povrsno, a sustinski je ne znas.

evolucija nije cinjenica nego teorija , da bi bila cinjenica morali bi empirijski to potvrditi tako sto bi zivjeli milione godina i vidjeli evoluciju svojim ocima.

de nam objasni kako mutacije znaju i vide koje boje je snijeg a koje boje su kamenje pa mutiraju zivotinju da lici na snijeg u zimu a da lici na smedji kamen kada se otopi snijeg u proljece ljeto i jesen?

“It turns out that mutation is very non-random and it’s non-random in a way that benefits the plant. It’s a totally new way of thinking about mutation.”

ako nije random,slucajno, to onda automatski znaci da neko inteligentan vodi mutacije

uostalom izjava gore je i cudna i smijesna

znaci po njima nije slucajan zato sto koristi biljki ....ma ajdeeeeeeeeeee breee kakvo palamudjenje covjece:hahaha:

evo ja ti kazem da ne znas.

znas povrsno, a sustinski je ne znas.

evolucija nije cinjenica nego teorija , da bi bila cinjenica morali bi empirijski to potvrditi tako sto bi zivjeli milione godina i vidjeli evoluciju svojim ocima.

de nam objasni kako mutacije znaju i vide koje boje je snijeg a koje boje su kamenje pa mutiraju zivotinju da lici na snijeg u zimu a da lici na smedji kamen kada se otopi snijeg u proljece ljeto i jesen?
Staljin je dao jedan od najboljih dokaza za teoriju evolucije.

da cujem kako komunista moze dati dobar naucni dokaz?
Izveo je eksperiment u kome je spermu šimpanze ubrizgao u ženu. Nakon 8,5 meseci žena je rodila zdravo i pravo dete ("majmunočoveka").
Kako je to uspelo? Ako su sve vrste nastale odvojeno, sama za sebe, kako je moguće pomešati njihove gene i dobiti potomka?

Tako sto je "lecio" vernike u ludnicama....
Nije lečio. Ubijao čovek.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back