- Poruka
- 791
Odmah da kazem varaju zene i muskarci (muskarci malo vise)
Ali po mom misljenju zenska prevara je gora.
Zena koja je u braku 15 godina i planira da prevari muza,prevarice muza sa mladjim i svom ljubavniku ce pruziti sve oral,anal,bez kondoma,svrsavanje usta ili po faci a kad se vrati kod muza nece mu pruziti seks.
A ako pruzi to ce biti klasican seks bez orala,anala...Cak i ako njen muz ima te fantazije.
Dok muskarac je stalno raspolozen za seks...
Citao sam neka istrazivanja i kazu da muskarac ce prije priznati prevaru od zene.
Sto govori da muskaraci se kaju,inace muskarci su vise otvoreni od zena,zena cuti ali muti...I posle kazu da muskarci nemaju emocije.
Neko ce misliti da ja mrzim zene.
Ali dosta je da se prica o muskarcu lose...
Zena je najvise ljubomorna na druge zene.
Zena moze muskarcu oprostiti najvece poroke,a zena zeni ne moze da oprosti najbolje vrline...
Zena se najvise uvredi kad kazete nesto o izgledu.
60% zena bi prije trazilo dobar izgled nego pamet...
A inace vise muskaraca je doprinelo ovom svetu
Nit je Tesla zensko nit je Anstajn zensko...
PRAVDA ZA MUSKARCE! Jedino po cemu se zensko i musko ne mogu uporediti jeste po fizickoj snazi...
Ali po mom misljenju zenska prevara je gora.
Zena koja je u braku 15 godina i planira da prevari muza,prevarice muza sa mladjim i svom ljubavniku ce pruziti sve oral,anal,bez kondoma,svrsavanje usta ili po faci a kad se vrati kod muza nece mu pruziti seks.
A ako pruzi to ce biti klasican seks bez orala,anala...Cak i ako njen muz ima te fantazije.
Dok muskarac je stalno raspolozen za seks...
Citao sam neka istrazivanja i kazu da muskarac ce prije priznati prevaru od zene.
Sto govori da muskaraci se kaju,inace muskarci su vise otvoreni od zena,zena cuti ali muti...I posle kazu da muskarci nemaju emocije.
Neko ce misliti da ja mrzim zene.
Ali dosta je da se prica o muskarcu lose...
Zena je najvise ljubomorna na druge zene.
Zena moze muskarcu oprostiti najvece poroke,a zena zeni ne moze da oprosti najbolje vrline...
Zena se najvise uvredi kad kazete nesto o izgledu.
60% zena bi prije trazilo dobar izgled nego pamet...
A inace vise muskaraca je doprinelo ovom svetu
Nit je Tesla zensko nit je Anstajn zensko...
PRAVDA ZA MUSKARCE! Jedino po cemu se zensko i musko ne mogu uporediti jeste po fizickoj snazi...