Evo zasto je zenska prevara gora...

DavidB92

Primećen član
Banovan
Poruka
791
Odmah da kazem varaju zene i muskarci (muskarci malo vise)
Ali po mom misljenju zenska prevara je gora.

Zena koja je u braku 15 godina i planira da prevari muza,prevarice muza sa mladjim i svom ljubavniku ce pruziti sve oral,anal,bez kondoma,svrsavanje usta ili po faci a kad se vrati kod muza nece mu pruziti seks.
A ako pruzi to ce biti klasican seks bez orala,anala...Cak i ako njen muz ima te fantazije.
Dok muskarac je stalno raspolozen za seks...

Citao sam neka istrazivanja i kazu da muskarac ce prije priznati prevaru od zene.
Sto govori da muskaraci se kaju,inace muskarci su vise otvoreni od zena,zena cuti ali muti...I posle kazu da muskarci nemaju emocije.

Neko ce misliti da ja mrzim zene.
Ali dosta je da se prica o muskarcu lose...

Zena je najvise ljubomorna na druge zene.
Zena moze muskarcu oprostiti najvece poroke,a zena zeni ne moze da oprosti najbolje vrline...
Zena se najvise uvredi kad kazete nesto o izgledu.
60% zena bi prije trazilo dobar izgled nego pamet...

A inace vise muskaraca je doprinelo ovom svetu
Nit je Tesla zensko nit je Anstajn zensko...

PRAVDA ZA MUSKARCE! Jedino po cemu se zensko i musko ne mogu uporediti jeste po fizickoj snazi...

Odmah da kazem varaju zene i muskarci (muskarci malo vise)
Ali po mom misljenju zenska prevara je gora.

Zena koja je u braku 15 godina i planira da prevari muza,prevarice muza sa mladjim i svom ljubavniku ce pruziti sve oral,anal,bez kondoma,svrsavanje usta ili po faci a kad se vrati kod muza nece mu pruziti seks.
A ako pruzi to ce biti klasican seks bez orala,anala...Cak i ako njen muz ima te fantazije.
Dok muskarac je stalno raspolozen za seks...

Citao sam neka istrazivanja i kazu da muskarac ce prije priznati prevaru od zene.
Sto govori da muskaraci se kaju,inace muskarci su vise otvoreni od zena,zena cuti ali muti...I posle kazu da muskarci nemaju emocije.

tačno

- - - - - - - - - -

a na osnovu cega si dosao do zakljucka da je zenska prevara gora , osim svrsavanja u usta , po faci itd..:lol:

muška prevara je stvar trenutka i čisto telesnog užitka
ženska prevara je stvar dugog razmišljanja, premišljanja, taktiziranja, proračuna...i radi se iz glave i srca, ne iz kurrca kao kod muškarca

Ženska prevara uopšte nije loša. Čak suprotno. To je znak da nisi sam ko neki goljo ostavljen na milost i nemilost drkici već da si ko pravi švaler umeo i uspeo da smuvaš neku naivnu i lakovernu pa tako i ti svejedno, na velika ili mala vrata, ušao u klub hebača. :mrgreen:

Što su se njoj otvorile oči pa te prevarila nije uopšte važno. Bolje biti prevaren pa sam, nego sam pa sam. :lol:

i ja sam tako mislio dok sam idealizovao zene

dok sam smatrao da im za sex trebaju osecanja

ali onda sam shvatio da su iste kao muskarci , obicne zivotinje koje vole trpanje

Tako sam i ja mislio.
Kad sam procitao da 60% zena ima seks fantaziju gangbeng(ili ti seks sa 2 muskarca) Tek sam onda video da zene nisu toliko savrsena bica ko sto govore.

- - - - - - - - - -

a na osnovu cega si dosao do zakljucka da je zenska prevara gora , osim svrsavanja u usta , po faci itd..:lol:

Zene nas lepotom varaju.
Sto Muhamed Ali kaze: 'U zivotu imas samo sebe i treba samo sebe voleti.Da umrem i ponovo ozivim posle 5 godina moja ce zena spavati sa drugim muskarcom"

Ima nesto u ovom citatu...

Tako sam i ja mislio.
Kad sam procitao da 60% zena ima seks fantaziju gangbeng(ili ti seks sa 2 muskarca) Tek sam onda video da zene nisu toliko savrsena bica ko sto govore.

- - - - - - - - - -

Zene nas lepotom varaju.
Sto Muhamed Ali kaze: 'U zivotu imas samo sebe i treba samo sebe voleti.Da umrem i ponovo ozivim posle 5 godina moja ce zena spavati sa drugim muskarcom"

Ima nesto u ovom citatu...
siroma možda je već za njegova života spavala sa drugim muškarcem a da on to nikad nije saznao :sad2:

- - - - - - - - - -

čekaj...jel bio oženjen ? :think:
:lol:

toliko gluposti na tako malom prostoru

Boli istina.
Ljudi samo razmislaju o seksu.
Imam jednog druga koji je legenda i pravi patriota.
Lik je lep zbogan udate zene ga startaju ali on odbija,ja mu kazem kako mozes tako on meni kaze "lakse mi je da odjebem nego da *****"
Lik ne ulazi u kucu kod udatih zena kad su same,puskom ga ne mozes naterati.
Lik nece da prvi pruza ruku zenama,kaze da je po bontonu ako hoce zena da se rukuje sa muskarcom mora prva da pruzi ruku.
Momak je legenda

A momak zapozeliti zgodan,lep,patriota,doktor prirodne medicine,pametan,a cist primer ateiste...

- - - - - - - - - -

siroma možda je već za njegova života spavala sa drugim muškarcem a da on to nikad nije saznao :sad2:

- - - - - - - - - -

čekaj...jel bio oženjen ? :think:
:lol:

Imao je zenu.
Ko sme da spava sa zenom Muhamed Alija?

Neka si ti rekao njuma da su kučke koje glumataju tu ljubav, nežnost, privrženost i sve
a kada "isplanirano" prevare, onda rade all inclusive :evil:
a sa nama kao nasukani kitovi leđa i potrbuške samo! :deda:

Back