Hi!
Može biti i više njih?
Ja ne mogu. Kad god sam u seksualnom odnosu sa dobrim vajbom ja se osećam submisivno, to za mene postaje muškarac koji je mužjak, nikako u nekom 50:50 odnosu gde smo prijateljski na istom nivou ne mogu da doživim privlačenje. Neminovno me onda sve oko te osobe pali i ne mogu biti neutralna da li se viđamo često ili retko, jer ne mogu da ga izbacim iz glave ako se seksamo a u tome baš uživam.
Ne moram da znam ni prezime ni detalje iz života da bi bio dobar sex, to samo zavisi od poklapanja
Poznavanje plus dobar sex kod mene može biti jedna ljubavnička veza, što englezi kažu long standing sexual relationship, ali nazovi ga prijateljstvo i meni svaka ekscitacija prolazi. Jer ako ja ili on to možemo imati sa više odoba, isto to, to nije vredno, ne mogu u to da uđem sa 100 posto strasti.
Koliko znam ljude, mi se palimo na različite stvari. Zato sve ovo što pišemo je neka racionalizacija, a suština je da se na nešto seksualno primiš, a na neki odnos ne primaš. I onda ako ti nije uzbudljivo naravno da nije za tebe.
Tako da žali bože vremena za ovu temu

, jer sve ide iz nesvesnog a ne svesnog. Svesno samo nešto pravdamo ili ne, ali to nije uzrok.