Zašto je ponižavajuće

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ok,...nigde ne piše, čak ni kao nepisano pravilo, da ti se to nikada neće desiti.
Život piše romane. Sve je ok,...dok ne kreneš da brišeš suze! Pu, pu,...daleko bilo.😁
Pa vidi, kod mene se to nije dešavalo jer mi to deluje kao glavobolja.
Uz to, nisam ja osoba za mlake stvari. Ili se želimo ili ne.

Još uvek sam u KG, napila sam se malo pa me sad boli glava i ne mosli mi se o komplikovanim stvarima. Ali, kako ti kao Jarac hendluješ površne odnose?

ne dovoljno važna da budem više od ponekad nekog sexa 😊
Razumem,...nadam se i da si ti mene razumela. Pokušavam da shvatim tvoju dilemu, ukoliko je imaš? Ukoliko si temu otvorila samo radi ćaskanja, onda je ok.
Svako ima pravo na svoje mišljenje. Gradiš veze koji ti odgovaraju, nekad to jeste teško. Ali ne vredi ni insistirati na nečemu čega nema. Jednostavno,...namesti se situacija "take it, or leave it". I ti prihvatiš, jer ti je tako odgovaralo u tom trenutku.
No big deal!
Zašto ne bih i dalje ostala prijatelj, ukoliko i dalje vrednujem i uvažavam tu osobu? Jesam li je posle je.anja, transformisala u nešto što nije? Teško!

Mi smo experti za takve odnose,...!
Čuj sad ovo,...kako hendlujem? :zcepanje:
Pa ono, jarac teži savršenstvu na to mislim. Ili odmah kaže ovo je samo zabava, ili kad mu je do nečega stalo onda želi da to bude kako treba.

Znaš kako, nešto mi izmiče u tome šta ti pišeš, a tebi izmiče šta ja mislim/pišem... A obe smo Jarčevi 🤣. Pokušavam da shvatim šta je al mi teško ide večeras 🤣

Pa ono, jarac teži savršenstvu na to mislim. Ili odmah kaže ovo je samo zabava, ili kad mu je do nečega stalo onda želi da to bude kako treba.

Znaš kako, nešto mi izmiče u tome šta ti pišeš, a tebi izmiče šta ja mislim/pišem... A obe smo Jarčevi 🤣. Pokušavam da shvatim šta je al mi teško ide večeras 🤣
Lepo si sada rekla. Upravo je tako!
Ne trudi se sada,...odmaraj. Drugi put!😉

E a vidiš ta prijateljstva sa sexom su nit tamo nit vamo. Jer prijatelj nije bilo ko, to ima neku konekciju. A opet ako želim da se iebem s tom osobom par puta godišnje znači da nam je sex ono... Pa ne baš da ga želimo 😊.. znači, šta, nešto mlako.

Kod mene je to binarno, il ima strasti il nema
Zar nije bolji,... baš ukoliko nekog poznaješ? Uostalom,...pravila i ne postoje.
P.S. Ne se.am se sa svim prijateljima, toliko baš ne mogu da hendlujem.😁

Znaci da moras verbalizovati svoju zelju spram njene vagine a mozda i snimiti njen pristanak, da ne bude posle kako nije htela?
Не него просто и једноставно требаш тражити без осталих глупости и снимања. Снимање долази тек касније у самом чину кад ти да ако ти да.

Ko?
Ako misliš na mene ( "polaskana" sam 😁),...ništa u suštini tu ne hendlujem, niti moram. "Friend with benefit" je u suštini, najbolja moguća vrsta odnosa. Što se mene tiče.
Imaš i prijatelja i ljubavnika.
Hi!
Može biti i više njih?
Ja ne mogu. Kad god sam u seksualnom odnosu sa dobrim vajbom ja se osećam submisivno, to za mene postaje muškarac koji je mužjak, nikako u nekom 50:50 odnosu gde smo prijateljski na istom nivou ne mogu da doživim privlačenje. Neminovno me onda sve oko te osobe pali i ne mogu biti neutralna da li se viđamo često ili retko, jer ne mogu da ga izbacim iz glave ako se seksamo a u tome baš uživam.

Ne moram da znam ni prezime ni detalje iz života da bi bio dobar sex, to samo zavisi od poklapanja

Poznavanje plus dobar sex kod mene može biti jedna ljubavnička veza, što englezi kažu long standing sexual relationship, ali nazovi ga prijateljstvo i meni svaka ekscitacija prolazi. Jer ako ja ili on to možemo imati sa više odoba, isto to, to nije vredno, ne mogu u to da uđem sa 100 posto strasti.

Koliko znam ljude, mi se palimo na različite stvari. Zato sve ovo što pišemo je neka racionalizacija, a suština je da se na nešto seksualno primiš, a na neki odnos ne primaš. I onda ako ti nije uzbudljivo naravno da nije za tebe.

Tako da žali bože vremena za ovu temu 🤣, jer sve ide iz nesvesnog a ne svesnog. Svesno samo nešto pravdamo ili ne, ali to nije uzrok.

Hi!
Može biti i više njih?
Ja ne mogu. Kad god sam u seksualnom odnosu sa dobrim vajbom ja se osećam submisivno, to za mene postaje muškarac koji je mužjak, nikako u nekom 50:50 odnosu gde smo prijateljski na istom nivou ne mogu da doživim privlačenje. Neminovno me onda sve oko te osobe pali i ne mogu biti neutralna da li se viđamo često ili retko, jer ne mogu da ga izbacim iz glave ako se seksamo a u tome baš uživam.

Ne moram da znam ni prezime ni detalje iz života da bi bio dobar sex, to samo zavisi od poklapanja

Poznavanje plus dobar sex kod mene može biti jedna ljubavnička veza, što englezi kažu long standing sexual relationship, ali nazovi ga prijateljstvo i meni svaka ekscitacija prolazi. Jer ako ja ili on to možemo imati sa više odoba, isto to, to nije vredno, ne mogu u to da uđem sa 100 posto strasti.

Koliko znam ljude, mi se palimo na različite stvari. Zato sve ovo što pišemo je neka racionalizacija, a suština je da se na nešto seksualno primiš, a na neki odnos ne primaš. I onda ako ti nije uzbudljivo naravno da nije za tebe.

Tako da žali bože vremena za ovu temu 🤣, jer sve ide iz nesvesnog a ne svesnog. Svesno samo nešto pravdamo ili ne, ali to nije uzrok.
Od 20ak s koliko je bio vrhunski sex,2-3?ili je bio tvoj trip novi su,drugaciji pa izbledi kao i svaki drugi,jer bi se zadrzali dugo da valja jel

Не него просто и једноставно требаш тражити без осталих глупости и снимања. Снимање долази тек касније у самом чину кад ти да ако ти да.
Trazi, ko ti brani? Ali ne razvijaj oko banalne gluposti klinacku dijalektiku posrnulog Kazanove, jer nije znao da ponuda i potraznja nisu samo ekonomski cinioci.

Back