Zašto je ponižavajuće

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hm. Koliko sam čitala i slušala, mislim da muškarci koji su imali fwb sa ženom očekuju da se povremeno nastavi to prijateljstvo na taj način, ili barem da se nastavi nakon što raskinu sa drugom osobom ili im ta veza ne ide. Baš zato se i zove fwb. Jer to im je samo prijateljica.

Znači ti misliš da to funkcioniše ok samo kada su oboje slobodni i ne traže nikog za stalnu vezu? To je potpuno čista situacija i onda je svejedno kako se zove.
da mislim da je to potpuno čista situacija i svejedno kako se zove a onaj tko bi mi predložio bilo kakav sex dok sam u nekoj vezi jednostavno mi i ne može biti "prijatelj" jer nekako nemamo iste moralne vrijednosti i ne bi se baš dobro slagali.
ako mi je veza dobra nemam potrebe za sexom sa strane ili ako imam takvu potrebu svakako bih je iskomunicirala s partnerom. Ako je "veza" loša toliko da trebam tražiti sex na opisani način onda bih prvo tu "vezu" završila iz poštovanja prema sebi i partneru i tek onda se upustila u neki novi odnos makako se zvao

Kako čitam ovo što si napisala, on ti i nije prijatelj već poznanik.
Predlaže naprosto sex van veze.
Ljudi imaju dosta poznanika i neko može biti zainteresovan.. bilo da si u vezi, u braku ili nisi.

Prijatelji su obično osobe koje se nađu jedan drugom /često kada je teško/. Pa je poziv da se sa prijateljem sexaš dok on/ona traži nekog drugog kao poziv za ispomoć /dok se ne nađe prava osoba/, što za mene nosi pomalo lošu energiju. Možda je to nekome ok, ali mi se čini da žene u principu žele više od toga, posebno ako su single.
E pa upravo je tako, da se nađu jedno drugom kad je teško. Jer kad nemaš seks je teško i zato dobar prijatelj treba da uskoči. Friendships with benefits.

U nekim godinama vec nisu tako cesta musko zenska prijateljstva. Ukoliko postoji onda je zaista glupo seksom kvariti. To je onda kao da imas usluzan seks dok nisi u vezi a i pitanje je koliko je posteno prema eventualnom partneru drzati "seks rezervu" u vidu prijatelja ili prijateljice.
Ono znas ja imam prijateljicu...j.ebemo se samo kada nisam u vezi inace se samo druzimo :)
Људи не знају значење речи "пријатељ" или не знају шта желе.

Причају глупости које су прочитали на интернету или видели на ТВ-у.

Back