Zašto je ponižavajuće

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma mozda i nije trauma samo sto se vecini odrazi na emotivni zivot

Naravno, deluje da se ženama više odražava na budući emotivni život prethodna iskustva. Mada se svakom više-manje odraze, retko se ljudi resetuju.
Ako je ušla u sexualni odnos sa nekim ko joj se jako svideo i bio dobar sex, on posle ode da traži novu takvu zabavu, naravno da će biti povređena i sledeći put će da povede računa da sebe ne daje lako, dok ne oseti da je ta osoba ozbiljna.

Takođe, ljudi se i po tome razlikuju, neko nakon raskida skroz prekine u glavi sve što je bilo pre,a neko vuče repove.. nema pravila

Naravno, deluje da se ženama više odražava na budući emotivni život prethodna iskustva. Mada se svakom više-manje odraze, retko se ljudi resetuju.
Ako je ušla u sexualni odnos sa nekim ko joj se jako svideo i bio dobar sex, on posle ode da traži novu takvu zabavu, naravno da će biti povređena i sledeći put će da povede računa da sebe ne daje lako, dok ne oseti da je ta osoba ozbiljna.

Takođe, ljudi se i po tome razlikuju, neko nakon raskida skroz prekine u glavi sve što je bilo pre,a neko vuče repove.. nema pravila
Pa ne znam iz iskustva s nekog loseg se tesko presaltuju na normalnog iako potenciraju da im treba takav,nije lose osluskivati s kakvim je ko bio ,kad tad se provuce trauma i ubaci u nov odnos

Нико се никад није ресетовао и заборавио све лоше што га је снашло.

Што више људи промени, то је све гори и гори.

Trazi, ko ti brani? Ali ne razvijaj oko banalne gluposti klinacku dijalektiku posrnulog Kazanove, jer nije znao da ponuda i potraznja nisu samo ekonomski cinioci.
Нико ми и не може бранити, то и није тема. А понуда је увијек диктирала потражњу. Казанова никад не би био Казанова да није тражио.

Нико ми и не може бранити, то и није тема. А понуда је увијек диктирала потражњу. Казанова никад не би био Казанова да није тражио.
Kazanova nije trazio pichku vec inspiraciju i muzu posto je bio pesnik.Pomesao si ga sa Don Huanom koji je njegova suprotnost.

Moze se do Mladenovca stici raspalim gradskim prevozom, a moze i Bentlijem. Moze se glad prevariti smrdljivom pljekom iz kioska sa brzom hranom, a moze i sa gamborima bujubes. Tako je i sa zenom, mozes je pitati provincijski sa lokalnim dijalektom da ti da ******, a moze se to uraditi sa stilom dostojnim velikih majstora i naravno bez ikakvog pitanja jer je konacno ta odluka samo na njoj a ne na nama. Biti Kazanova kome je svaki dan sa nekom zenom bio praznik, ili biti Don Huan koji je samo zadovoljavao pozudu kao priplodni pastuv, principi su kojima svako od nas oblikuje svoj zivot.

Do ****** se znaci moze doci Bogom danim izgledom, srecom, navaletnoscu, proracunato novcem i bogatstvom, laznom ili iskrenom emocijom, manipulacijom, iskustvom tj. znanjem, stilom i najefikasnije nezainterovanoscu za istu. Najteze se dolazi istinom, da ti treba pichka sad i odmah ili ces da prsnes, a ona ako nece da ti je da, onda je obicna droca, lezba ili sta vec ima u speleologiji uma takvog genijalca koji tako nastupa.

.. za nas žene kada nam neki muškarac kaže da želi da se kreše a da ne možemo biti ništa više od prijatelja?
U smislu, draga si mi, ti si mi dobra prijateljica i ne želim ništa više od toga, ali nemam ništa protiv da imamo sex.

Ako ste imale nekada takav sex, kako ste se osećale posle njega? Kad vidite da on recimo posle toga muva neku drugu ribu, jer ti si mu samo prijateljica.

Pogledajte prilog 1682844
meni je ovo skroz neki sci fi
ako smo prijatelji, onda nema te neke hemije koja me radi
a ako nema hemije, nema ni seksa
bukvalno bi mi to bilo kao neki incest

.. za nas žene kada nam neki muškarac kaže da želi da se kreše a da ne možemo biti ništa više od prijatelja?
U smislu, draga si mi, ti si mi dobra prijateljica i ne želim ništa više od toga, ali nemam ništa protiv da imamo sex.

Ako ste imale nekada takav sex, kako ste se osećale posle njega? Kad vidite da on recimo posle toga muva neku drugu ribu, jer ti si mu samo prijateljica.
nije ponižavajuće, jer ako se kresnemo to znači da sam i ja to želela i ta neka "korist" je obostrana
samo je to jako klizav teren i može da bude okej samo ako su oboje načisto sa svojim emocijama i ako su iskreni i prema sebi i prema drugoj strani
ako neko pristaje na to nadajući se nečemu više onda će verovatno jedna strana morati u nekom momentu da se oseti izdano, povređeno, poniženo

P

Pogledajte prilog 1682844
Re nekog vremena jedan lik sa kojim se poznajem onako preko nekih zajedničkih prijatelja i sa nekih okupljanja me je obasuo komplimentima(seksualne konotacije) i predlozima za hopa cupa.

Baš mi nije bilo prijatno i stvarno sam se osetila nekako poniženo.
Međutim posle nekoliko dana sam pokušavala da obradim tu "taraumu".
Reci su bile slične onima kojima me moj dragi obasipa. Predlog je bio otvoren bez ikakvog uvijanja (nije bila nikakva navlakuša već što kazu s neba pa u rebra)
-Bila sam sam. Znači nije mi prisao pred partnerom. Bio je tih. Nije me doveo ni u kakvu neprijatnu situaciju. Čak je prijatne spoljašnosti i ok lik.

Nisam očekivala ni tu ni od njega. Mal omi je čačno ego. Zna da sam u vezi. I ucinilo mi se da me smatra lakom...

Uglavnom često zavisi od situacije i od našeg doživljaja.

P

Re nekog vremena jedan lik sa kojim se poznajem onako preko nekih zajedničkih prijatelja i sa nekih okupljanja me je obasuo komplimentima(seksualne konotacije) i predlozima za hopa cupa.

Reci su bile slične onima kojima me moj dragi obasipa. Predlog je bio otvoren bez ikakvog uvijanja (nije bila nikakva navlakuša već što kazu s neba pa u rebra)
-Bila sam sam. Znači nije mi prisao pred partnerom. Bio je tih. Nije me doveo ni u kakvu neprijatnu situaciju. Čak je prijatne spoljašnosti i ok lik.

Nisam očekivala ni tu ni od njega. Mal omi je čačno ego. Zna da sam u vezi. I ucinilo mi se da me smatra lakom...

upravo tako, ako zna da si u vezi i daje takav prijedlog to nikako nije ok, ali ako ste oboje slobodni i ne želite se upuštati u nikakve veze i obaveze onda je to neka druga priča

P

Не може ти се одољети па ето 🙂

upravo tako, ako zna da si u vezi i daje takav prijedlog to nikako nije ok, ali ako ste oboje slobodni i ne želite se upuštati u nikakve veze i obaveze onda je to neka druga priča

Pa zar nije to fwb baš onda aktuelan kada je neko u vezi ili traži sebi stalnog partnera /drugim rečima muva se sa drugima, a ne sa svojim "prijateljem"/?
Ako su oboje slobodni i ne žele nikakve veze sa drugim partnerima, onda je to jedno ljubavisanje ljudi koji se poznaju i tu niko nije u lošoj poziciji da se može osećati povređeno.

P

Kako čitam ovo što si napisala, on ti i nije prijatelj već poznanik.
Predlaže naprosto sex van veze.
Ljudi imaju dosta poznanika i neko može biti zainteresovan.. bilo da si u vezi, u braku ili nisi.

Prijatelji su obično osobe koje se nađu jedan drugom /često kada je teško/. Pa je poziv da se sa prijateljem sexaš dok on/ona traži nekog drugog kao poziv za ispomoć /dok se ne nađe prava osoba/, što za mene nosi pomalo lošu energiju. Možda je to nekome ok, ali mi se čini da žene u principu žele više od toga, posebno ako su single.

Pa zar nije to fwb baš onda aktuelan kada je neko u vezi ili traži sebi stalnog partnera /drugim rečima muva se sa drugima, a ne sa svojim "prijateljem"/?
Ako su oboje slobodni i ne žele nikakve veze sa drugim partnerima, onda je to jedno ljubavisanje ljudi koji se poznaju i tu niko nije u lošoj poziciji da se može osećati povređeno.

:nono2:ne kada je netko u vezi ako imaš imalo poštenja časti, dostojanstva i svega onoga što je danas očito prava rijetkost poštuješ odnos koji ta osoba ima i ne petljaš ništa.

ne kada je netko u vezi ako imaš imalo poštenja časti, dostojanstva i svega onoga što je danas očito prava rijetkost poštuješ odnos koji ta osoba ima i ne petljaš ništa.

Hm. Koliko sam čitala i slušala, mislim da muškarci koji su imali fwb sa ženom očekuju da se povremeno nastavi to prijateljstvo na taj način, ili barem da se nastavi nakon što raskinu sa drugom osobom ili im ta veza ne ide. Baš zato se i zove fwb. Jer to im je samo prijateljica.

Znači ti misliš da to funkcioniše ok samo kada su oboje slobodni i ne traže nikog za stalnu vezu? To je potpuno čista situacija i onda je svejedno kako se zove.

U nekim godinama vec nisu tako cesta musko zenska prijateljstva. Ukoliko postoji onda je zaista glupo seksom kvariti. To je onda kao da imas usluzan seks dok nisi u vezi a i pitanje je koliko je posteno prema eventualnom partneru drzati "seks rezervu" u vidu prijatelja ili prijateljice.
Ono znas ja imam prijateljicu...j.ebemo se samo kada nisam u vezi inace se samo druzimo :)

Back