ovako... ja imam utisak da se Bregovic zajebava.
Covek jeste u velikoj meri krao od kad zna za sebe... u vreme Dugmeta mu je bilo lakse, jer nije bilo neta i dok ti provalis da je neki crnja iz SoHo-a taj rif odsvirao proslog leta, vec izlazi novi album Dugmica.
Nije se dzabe pricalo 'Brega otiso u Ameriku, sad ce novi album"...
Zeza ga sto je sad "protok" muzike brzi i za sve se zna, ali se i on izbezobrazio i sad ga bas briga i sto znamo.
Necu da sirim pricu o njegovom bogacenju na pesmama Sabana Bajramovica i Esme Redzepove... to je posebna tema za ovog shampiona medju kompilatorima.
e sad, zasto sam rekla da se zajebava... pa one tri pesme ne moze ozbiljan covek da smisli.
pogledala sam takmicenje pre odlaska u grad i smesno je.
kontam da Bregovicu vise nije stalo ni do kradje kvalitetnog, nego prodaje ovom zaglupljenom narodu i izvodjacima bez integriteta neke gluposti, dok usput vacari sve estradne ribe koje nesto valjaju.
bahanalishe covek i zajebava se, a ko je drugima kriv sto ga uzimaju za ozbiljno, on ih ne tera.
nikoga Brega nije naterao da mu da to pravo i slobodu da fakticki umesto nas odlucuje o predstavniku... cim sam cula da ce nas izbor biti tako 'uredjen" znala sam da nas cekaju 'Afrika paprika" gluposti...
uspela sam da uhvatim da Emina Jahovic u svojoj pesmi kaze izmedju ostalog 'ljubav je musaka"

covece...
stil pesama od sinoc me podseti na jednu ulicarsku pesmicu "popela se zaba na banderu, ceshe picu o trofaznu zicu" ... mislim, bolje da nas predstavlja ona kilometarska svadbarska nazovi pesma pod imenom "Gara".
tako da se Brega zajebava (sem ako se ne drogira), a ja se pitam ko je njemu to zajebavanje omogucio?
jer narod sinoc nije izabrao predstavnika, vec je sasa popovic prodao dzipa i dao za glasanje za svoje cedo.
a i cak da jeste ovaj sludjeni narod navijao za izblajhanog, glupo je staviti nas pred svrsen cin i reci "koga cete od ovo troje"... jok s kim bi spavala s Milanom Srdocem, Taskom Nacicem ili Prezom Milinkovicem? I sad je kao treba da izaberem

Fer izbor