EUROVISION 2010

Da li vam se svidjaju nas predstavnik i pesma?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Jedna stvar samo narode. Milan se nije sam tu postavio vec je bio odabran od Bregovica, istog onog koji je radio muziku i aranzman za ovakve odee, tako da nije on kriv. Niti je sam dosao niti je sam glasao za sebe. To da mu je stajling takvav kakav je, to smo videli i shvatili i kad se prvi put pojavio i nista se nije promenilo, tako da mi se cini da je bolje da krenete po Bregovicu nego po njemu, on je i onako u ovoj prici samo fasada. Mozda ce neko reci da je pogresio sto je prihvatio ovakvu pesmu, ali stavite se u njegovu kozu i kao da ne bi pristali da se takmicite i mozda uspete da pobedite i vidite taj Oslo a svi znamo da se time otvaraju nove mogucnosti, samo ih treba naci.

PS: Pre nego sto se narednih nekoliko postova pokrene o tome kako ga branim i sl, ne, ne branim ga, ali samo ne vidim sto pokrecemo pricu o njegovoj pojavi. Na kraju krajeva, vec smo jednom bili u slicnoj situaciji, pa se setite samo kako je bilo.

Poslednja izmena:
Da jos jedna stvar mi je potpuno fascinantna. Prosle godine, kad je pobedio Panda i prosao koferom punim para ispred noseva svih nas, mnogi su se pobunili i takodje je bilo komentara i debata o citavom cirkusu Beovizije i RTS-a i kako nece gledati i pratiti vise ni Beoviziju i Evroviziju, kad ono eto nas ponovo na istom mestu o istoj temi samo drugacijim akterima. Dakle, ponovo ide neko koga niko ne zeli, narod je jos jednom izvacaren i za nekoliko meseci se niko nece nicega secati....

Nadam se da je monolog zavrsen,pa da ti odgovorim.
Ti pitas cemu se otvaraju teme.Ne razumem zasto si ovde,zasto si upravo odgovorio sa tri posta na jednoj bespotrebnoj,izlizanoj temi?
Tu smo da kazemo zasto nam se i kako svidjaju kandidati i pobednici.Tako ce da bude svake godine,dok god dolaze novi forumasi zeljni zucne rasprave o tome.Pomirite se s tim dok neko ne zakljuca temu.

Poslednja izmena:
Moze Srbija 2011 :think:

Mislim, da dam neku zakljucnu rec sa svoje strane o nasem izboru. Bez obzira sto mi Milan nije licni favorit drzim fige Srbiji da se sto bolje plasira ako ne i da pobedi. Mozda je to malo moguce, ali ko zna kako ce nas Milan pretstaviti na ESC ove godine, ko zna kako ce narod reagovati, mozda i pobedimo....

Srecno Milane,

Srbija do pobede :klap::klap:

Srbija :vatromet:

Ne znam sto se svadjate... Cinjenica je da je srpski predstavnik a i pesma krajnje zalosna... Milan lepo peva ali zar on da predstavlja Srbiju... I ja se izvinjavam svima koji su u fazonu Milan do pobede... Nece on daleko dogurati... Kako uz njega da pobedimo.. Jedan od razloga je jer smo vec pobedili pre 2 godine necemo opet sigurno..

Oces da ti navedem zemlju koja je pobedila tri puta uzastopce? :think:

Navedi slobodno ionako sam te pitala... Ionako nismo mi ta zemlja koja ce pobediti 3 puta zaredom... Prvo kompozitor-prolupao,tekstopisac.dobro poznata po ,,hitovima'' ubilo se a izvodjac danas Milan sutra ko zna koga ce... Kao sto rekoh decko lepo peva ali... Ako se ovako nastavi daleko cemo da doguramo..

E znate sta :lol:

Bem li ga sto, ali ja nekako svaki put kad pustim ovu Milanovu pesmu postajem sve optimisticniji :think:

Ne znam sto.

Mislim nemo' da me deklrisete ovde kao pe*era, jednostavno da se ne lazemo Milan je harizmaticna osoba, a dosta zavisi od toga kakav je izvodjac ako je pesma ovoliki trash :lol: I sve vise i vise se uzdam u nasu pesmu. :mrgreen:

E znate sta :lol:

Bem li ga sto, ali ja nekako svaki put kad pustim ovu Milanovu pesmu postajem sve optimisticniji :think:

Ne znam sto.

Mislim nemo' da me deklrisete ovde kao pe*era, jednostavno da se ne lazemo Milan je harizmaticna osoba, a dosta zavisi od toga kakav je izvodjac ako je pesma ovoliki trash :lol: I sve vise i vise se uzdam u nasu pesmu. :mrgreen:

Pa zar pustas pesmu, zar slusas to? :eek::eek::sad2:

Back