EUROVISION 2010

Da li vam se svidjaju nas predstavnik i pesma?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ali obratite pažnju na Bregine grimase pri proglašenju pobednika, kanda ni on nije bio baš mnogo zadovoljan. Cenim da je navijao za Eminu. :lol:
http://rts.rs/page/stories/ci/story/1121/Видео/564211/"Ово+је+Балкан".html

ahahahahahaha..
kako je pomirljivo slegao ramenima...
****** koliko je porpao čovek

a i nisu ove pesme toliko besmislene kao sto se cini na prvo slusanje...i da, vidim, mnogi ovde krive bregovica za tekstove...tekstove je pisala marina tucakovic...

i prevazišla samu sebe... :mrgreen:

od ovih 10 kandidata cuo sam samo za Milana Stankovica(iz dobro poznatih razloga) i za Eminu... Za ostale prvi put cujem... Stvarno ne vidim nekog ko bi mogao da nas predstavlja, i da mi pritom bude drago sto on predstavlja srbiju... Ja cu i ove godine da navijam za neku drugu zemlju...

ovaj mali derpe ili Boki JK kakva razlika. Blam u svakom slucaju

realno gledano Popoviću se ispunila životna želja da nekoga od njegovih pulena Zvezda Granda pošalje na Evroviziju. Krasive su još srećnije jer se nadaju da će im Čuperak obezbediti neko mesto u Oslu. Rada (ona što glumi da mu je devojka) i ona ide malo da se promoviše. jedino što će OSTATAK Srbije biti nezadovoljan, ali šta ćeš neko mora i to da bude...

Glupo mi je sto ljudi misle da treba nekoga podrzavati,iako ti se ne svidja.Zasto da ja podrzavam smece,samo zato sto dolazi iz moje zemlje?Pa i u prodavnicama imate dobar i los kvalitet proizvoda.Zanima me ko bi se uhvatio za los,a da ima izbor...Uzasan je,pesma je grozna i ne znam sta bih vise rekla.

Ja sad cula pesmu,opet,na tv-u i i dalje ne mogu da verujem :hahaha:
Koje budale i kakav uopste profil ljudi glasa za ovo?I kako je moguce da postoje ljudi koji veruju da glasovi ista odlucuju,kod nas.Posle afere sa stanovima i kolima,pogotovo!
Ali,ako su glasovi zaista odlucili,treba ozbiljno da se zabrinemo za nas!!!
Kad sam na You Tube-u citala komentare,nisam mogla da verujem "bravo care,najbolja pesma,milan najlepsi,milan frajer,najbolji pobedio,pesma je woooow"...Takve ljude treba leciti!
Kakvi pevaci pristaju da se brukaju i dolaze na televiziju sa ovakvim "pesmama"?Zar su im karijere toliko bedne i nemaju da jedu?Mora da je to.
I ko je uopste dao degenericima,koji su radili tekstove i muziku,da se uopste mesaju u sve to?

fanovi(klinke) tog pederka :mrgreen: on ima na face-u preko fan 20 grupa a najvece mu imaju po 20 000-15 000 fanova :roll: gde su vecinom klinke koje balave za njim i da nije njih ne bi ni pobedio.Realno nece babe i dede da glasaju i salju sms poruke nego tinejdzeri/ke...

i ae sta pentite vise :dontunderstand:

sve to stoji da je pesma tesko s.ranje kao i ostale 2 i ubija u pojam kada se slusa i one trube koje su na silu ubacene u muziku(da se razume nemam nista protiv trubi i sam gotivim al ovde je to lose ukomponovano) i jedina svetla tacka kojoj mozemo da se nadamao je da ce klinkice sirom Evrope da se naloze na pederka Milana i glasaju samo zato sto je njima lep :super:

Glupo mi je sto ljudi misle da treba nekoga podrzavati,iako ti se ne svidja.Zasto da ja podrzavam smece,samo zato sto dolazi iz moje zemlje?Pa i u prodavnicama imate dobar i los kvalitet proizvoda.Zanima me ko bi se uhvatio za los,a da ima izbor...Uzasan je,pesma je grozna i ne znam sta bih vise rekla.

Добро је, кад год мислиш да си најгори, ту су добре комшије хрвати, босанци и остали фјрмовци да те разувере. :cool:

ni pesme suseda nisu nista bolje...

potpisujem.loš nacin izbora za pjesmu evrovizije zamjenili smo lošijim. ovo je ucinjeno zbog granda da uruše ono zrnce dobre muzike što se može cuti na prostorima srbije.:dash:

izabrali smo smece,smece,smece!!!!!!!!!!!!!!!!!:besna:

mada u celoj prici mene bregovic odusevljava kao lik, prodaje šitove celom balkanu ( i severini i čoli je u*****o albume koji su bili pravi pop pevači), daje sebi gas i ebe najbolje piccke... na racun tijanica, popovica i drugih garnitura...

Siguran sam da ce nas Milan Stankovic svojom harizmom i velikim talentom dostojno predstaviti u maju...Pobedu je zasluzio, pesma je dobra i ostaje nam samo da navijamo za njega i svoju zemlju na Evroviziji...Kome se ne svidja neka ne gleda...
Bicu ponosan na Srbiju i ove godine, ma kako prosli u takmicarskom smislu...:)

dostojanstveno?gdje vidiš i zrnce dostojanstva u ovom cirkusu?budi ponosna na srbiju ali ti kriteriji moraju biti mnogo,mnogo veci.ako razumiješ? ili možda ne...?:per:

i jedina svetla tacka kojoj mozemo da se nadamao je da ce klinkice sirom Evrope da se naloze na pederka Milana i glasaju samo zato sto je njima lep :super:

Lep svojoj majci, mozda (ONO, samo majka i moze da voli, jenom godisnje na slavu, pred gosti, kad se napije)
Ma ovo je fora da se pokaze kako je tolerancija u Srbiji "alive and well". Jer ne samo da gejcic peva, ne samo da mu jos niko nije polomio facu, nego evo saljemo ga i na evroviziju da nas sve predstavi, bravo! :klap:
Znam da se danas klinke loze na svasta, ali na ONO!?! :dontunderstand:
U celoj prici najvise ce da profitira Sasa Popovic! Eto prilike da grand dobije na tezini, i da izvrsi penetraciju na evropsko trziste. Ko ce zaboga moci da kaze da je grand smece kad njegove "zvezde" saljemo da nas pretstavljaju pred svetom?
Mislio sam da je cela fora smisljena da Eminica ode za Oslo, srpska Penelope muslimanske veroispovesti, udata za tursku pop zvezdu moze da pokupi dosta glasova.

Lep svojoj majci, mozda (ONO, samo majka i moze da voli, jenom godisnje na slavu, pred gosti, kad se napije)
Ma ovo je fora da se pokaze kako je tolerancija u Srbiji "alive and well". Jer ne samo da gejcic peva, ne samo da mu jos niko nije polomio facu, nego evo saljemo ga i na evroviziju da nas sve predstavi, bravo! :klap:
Znam da se danas klinke loze na svasta, ali na ONO!?! :dontunderstand:
U celoj prici najvise ce da profitira Sasa Popovic! Eto prilike da grand dobije na tezini, i da izvrsi penetraciju na evropsko trziste. Ko ce zaboga moci da kaze da je grand smece kad njegove "zvezde" saljemo da nas pretstavljaju pred svetom?
Mislio sam da je cela fora smisljena da Eminica ode za Oslo, srpska Penelope muslimanske veroispovesti, udata za tursku pop zvezdu moze da pokupi dosta glasova.

vidi on meni ni tebi nije lep ali je lep klinkama koje su i glasala za njega,tinejdzerke na njega svrsavaju kada ga vide i to je realnost j.b.g ;) samo pogledaj njegov fan klub na face-u i kakve extra ribe balave za njim :sad2:

meni su sve 3 pesme sranje tesko bile tako da mi je sve jedno ko god da je pobedio o5 bi mi bilo bzvz. Prvi i osnovni problem je sto nam je pesma bzvz a ne sto je peva Milan kao sto pokusavaju neki da nametnu! Ako je pesma dobra i za Evroviziju bilo bi mi sve jedno i da je peva Mitar Miric :D

znaci konstatovali smo da je glavni i odgovorni krivac za ovakvu retardiranu pesmu Goran Bregovic.

Добро је, кад год мислиш да си најгори, ту су добре комшије хрвати, босанци и остали фјрмовци да те разувере.

ni pesme suseda nisu nista bolje...

Mislim da cu navijati za BIH i ove godine. Njih bi trebalo da predstavlja Vukašin iz "Operacije trijumf"
Od pesama koje sam cula do sada, a koje ce se pojaviti na ESC, nekako mi najvise uhu prijao Island

a nasa pesma...bez komentara.
Bas tupava pesma :confused:

Bem li ga sta je ovde posebno da treba da bude najbolja pesma ...

Meni se dopala jako jedna pesma sa beovizije u Svedskoj, molim vas odlusajte je

Bem li ga sto mnogo je vesela i energicna :rumenko:

:per:

Priznajte da kad bi prosla na evrosongu da bi se dobro plasirala ? :per:

Ova pesma me je ujedno najvvise prijala od svih koje sam cuo i video da ulaze u opticaju za evrosong ...
ovako... ja imam utisak da se Bregovic zajebava.

Covek jeste u velikoj meri krao od kad zna za sebe... u vreme Dugmeta mu je bilo lakse, jer nije bilo neta i dok ti provalis da je neki crnja iz SoHo-a taj rif odsvirao proslog leta, vec izlazi novi album Dugmica.
Nije se dzabe pricalo 'Brega otiso u Ameriku, sad ce novi album"...

Zeza ga sto je sad "protok" muzike brzi i za sve se zna, ali se i on izbezobrazio i sad ga bas briga i sto znamo.
Necu da sirim pricu o njegovom bogacenju na pesmama Sabana Bajramovica i Esme Redzepove... to je posebna tema za ovog shampiona medju kompilatorima.

e sad, zasto sam rekla da se zajebava... pa one tri pesme ne moze ozbiljan covek da smisli.
pogledala sam takmicenje pre odlaska u grad i smesno je.
kontam da Bregovicu vise nije stalo ni do kradje kvalitetnog, nego prodaje ovom zaglupljenom narodu i izvodjacima bez integriteta neke gluposti, dok usput vacari sve estradne ribe koje nesto valjaju.

bahanalishe covek i zajebava se, a ko je drugima kriv sto ga uzimaju za ozbiljno, on ih ne tera.
nikoga Brega nije naterao da mu da to pravo i slobodu da fakticki umesto nas odlucuje o predstavniku... cim sam cula da ce nas izbor biti tako 'uredjen" znala sam da nas cekaju 'Afrika paprika" gluposti...

uspela sam da uhvatim da Emina Jahovic u svojoj pesmi kaze izmedju ostalog 'ljubav je musaka" :hahaha: covece...
stil pesama od sinoc me podseti na jednu ulicarsku pesmicu "popela se zaba na banderu, ceshe picu o trofaznu zicu" ... mislim, bolje da nas predstavlja ona kilometarska svadbarska nazovi pesma pod imenom "Gara".

tako da se Brega zajebava (sem ako se ne drogira), a ja se pitam ko je njemu to zajebavanje omogucio?
jer narod sinoc nije izabrao predstavnika, vec je sasa popovic prodao dzipa i dao za glasanje za svoje cedo.
a i cak da jeste ovaj sludjeni narod navijao za izblajhanog, glupo je staviti nas pred svrsen cin i reci "koga cete od ovo troje"... jok s kim bi spavala s Milanom Srdocem, Taskom Nacicem ili Prezom Milinkovicem? I sad je kao treba da izaberem :) Fer izbor :)

Auu :per:

E,Stevee,jeste,ta pesma je super.Gledala sam i ja Melodifestivalen.Ja sam se nadala da ce Alcazar proci,ali nisu.Pesma nije ni bila za njih pisana,upali su slucajno.Oni rade disco,ali su imali jako dobar nastup.Obratite paznju kako ih snima kamera,deluje kao spot.Iako se nekome ne svidja pesma,nastup deluje odlicno.

Poslednja izmena:
Ma kul je pjesma, ybg, to je tipichna "bregasta" pjesma... Kad zmirish, Milan Stankovic ima isti glas kao Chola, plus je popularan, plus je onako kako da kazem... urban :lol: :lol: :lol:
Dobro ce procji, voli Evropa srpske ciganske pjesme :)))

Ja navijam za Vukija, iako ne znam josh kakva je pjesma,ali nadam se da ce biti dobra. :)

Dok neki normalan kompozitor i tekstopisac ne preuzme na sebe cijelu tu prichu oko evrovizije... ne pishe nam se dobro na istoj.
Dakle - MARINU TUCAKOVIC NA LOMACHU!

Poslednja izmena:
chuh je sada tek...ako imam pravo da napishem subjektivni dozivljaj...

Muzichki pravac : rke koke
( Desio mi se ovaj zvuk , kad sam jednom sluchajno pustila na W Media Player-u 5-6 pesama istovremeno...i tako je i ovo meni zvuchalo...muzichki pindjur...

Tekst : kad je to bilo bitno, zar je vazno...ioanko je sam otpevao ,,Ovo je Blakan" i postoje samo ,,na prste izbrojati" grupa belih medveda, i niko i nishta vishe ...kasta koja moze da napishe, odsvira i otpjeva i ,,na na na'' to mora biti hit...jer NEMA NISHTA DRUGO, NITI IKO DRUGI MOZE DA LIZNE TRON sa bilo kakvim novim idejama''

Garderoba i celi ambijent: ...neko nije prezalio onu pobunu za tupavu reklamu kolaz shljiva i truba, od onomad...pa je ove godine istresao troduplo do znanja...

a meni to i nije neki hit, niti patriotizam kurchiti se ,,mi smo narod seljaka i seljachina'', jer za takve manifestacije postoji susret folklora...a zloupotreba etno motiva u ovakve muljotine, samo je jedno veliko ismevanje ,,alo, budale jedne, samo gledajte TV i uzmite bananu da grickate"

Back