GhettoBeograd
Poznat
- Poruka
- 7.909
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uvek mozes da navijas za Hrvate i Albance ako neces za nas![]()
Necu ni za koga da navijam,ali je sramota sta nas predstavlja.
Sigurno ne netalentovani ***** iz grand produkcije -.-
pa vidis ni meni se on ne svidja (prelistaj zadnje 2-3 strane i nadji moje postove) al' kakav god da je pesma decko je Srbin i zato sve najbolje na Evroviziji koliko god da je retardirana pesma.
sramota je diskutabiln pojam jer ne moze svima da se svidi nesto,decko je pobedio i j.b.g sta je tu je sad show must go on![]()
...Prema kom opstem/strucnom kriterijumu netalentovan?...Pitala sam ko bi, jer problem upravo i jeste u hronicnom osporavanju, ma o kom kompozitoru, izvodjacu ili kompoziciji (zanrovski) da je rec...Uzgred, ESC jeste pro LGBT manifestacija koja u ovim krugovima ima najverniju publiku i na kojoj veliki broj ucesnika pripada istoj...Iz nase zemlje dva najuspesnija ucesnika takodje pripadaju istoj i ne vidim zasto bi bilo ciji privatni izbori bili problem ili odrednica talenta...
Стварно је брука и срамота да онаква накарада и аветиња представља Србију на Евровизији! Заиста не знам како неко онакав може да добије толико гласова, и то већином младих. Па је ли неко с онаквом фризуром треба да им буде узор?
Стварно је брука и срамота да онаква накарада и аветиња представља Србију на Евровизији! Заиста не знам како неко онакав може да добије толико гласова, и то већином младих. Па је ли неко с онаквом фризуром треба да им буде узор?

Bitlsi su imali muziku.Ovaj decko ni to nema.Ima trube u pozadini i cupkanje,cupkanje i kezenje..Zar je to umetnost?...Svojeveremeno su se malogradjani i tete u godinama zgrazavali frizurama Bitlsa, uz identicne fraze i primereno coktanje jezikom...![]()
Svako pametan bi se slozio da nesto sto je proizvod sase popovica ne moze da bude dobro.A taj fenirani svakako nije zasluzio da se pojavi na Eurosongu.To je moje misljenje.Bas me zabole dal se neko slaze.
Bitlsi su imali muziku.Ovaj decko ni to nema.Ima trube u pozadini i cupkanje,cupkanje i kezenje..Zar je to umetnost?![]()
Ne znam ni ja cemu toliko strasti oko toga,ali kad se vec pominje,sto da ne prokomentarisem....Mislim da licni afiniteti nemaju veze sa pamecu - sa mnogim drugim faktorima svakako...I dalje se pitam cemu toliko strasti oko ovako trivijalne manifestacije - i to svake godine bez izuzetka i bez obzira ko je predstavnik ili na koji je nacin izabran...

Ne znam ni ja cemu toliko strasti oko toga,ali kad se vec pominje,sto da ne prokomentarisem.
A predstavnik je nikakav.I ovogodisnji,i proslogodisnji,i pretproslogodisnji(dobro taj/ta bar lepo peva mozda,mada se meni ne svidjaju pesme).Zasto onda da ne kazem sta mislim o takvom izrodu.![]()
...Nije problem (samo) u stavu, vec u nacinu na koji se iznosi, iako svakako ostaje pravo na ekspresiju licnim stilom......Mislim da je emotivno angazovanje, posebno ovakvog intenziteta, oko jedne besmislene manifestacije ili estetike/seksualnosti njenih ucesnika potpuno suvisno i nepotrebno...Suvise licno se shvata i previse zucno komentarise nesto sustinski nebitno, u najvecem broju slucajeva, i za direktne ucesnike, a kamoli za posmatrace...

urednici vredno ignorišu negativne komentare Sto je i dalje istinabas mi bode oci i usi ovo napisano..
isto ovako opljuvaste i mariju serifovic pre dve godine kao neverovatno ruznu lezbacu.
a zena ima savrsen glas.
meni su sve tri bregine pemice vrlo slusljive.
i sve tri lepo otpevane.
drago mije da je neko nov i nedovoljno afirmisan pobedio. bilo da je gej ili hetero.
milanu drzim palceve.
sarmantan dovoljno da ce umeti da se nametne na pravi nacin.
navijacu naravno za njega.
Sto je i dalje istina,glas joj nikada niko nije osporavao,ali da je ruzna-jeste!
Necu ni za koga da navijam,ali je sramota sta nas predstavlja.
...Svojeveremeno su se malogradjani i tete u godinama zgrazavali frizurama Bitlsa, uz identicne fraze i primereno coktanje jezikom...![]()
Mnogo dobra pesma, steta sto je nisu poslali.Bas tupava pesma
Bem li ga sta je ovde posebno da treba da bude najbolja pesma ...
Meni se dopala jako jedna pesma sa beovizije u Svedskoj, molim vas odlusajte je
Bem li ga sto mnogo je vesela i energicna
Priznajte da kad bi prosla na evrosongu da bi se dobro plasirala ?
Ova pesma me je ujedno najvvise prijala od svih koje sam cuo i video da ulaze u opticaju za evrosong ...
U sustini Eminina pesma je bila najbolja po meni od ona tri djubreta, nekako najsmislenija, i ona ostavlja nekako pozitivan utisak ...
Auu![]()
je l' ste pročitali samo pozitivne komentare na sajtu RTS? http://rts.rs/page/stories/ci/story/1121/Видео/564211/"Ово+је+Балкан".html?message=okurednici vredno ignorišu negativne komentare
![]()
Jao,molim te,mani se tih klinackih fora,"nadjite zivot" i "svi ste vi isfrustrirani"lepota dolazi iznutra.
za vecinu koji su ovde postovali ne bih mogla da kazem da su lepi ljudi.
marija nije pobedila na izboru za mis pa da bilo ko ima pravo i treba da komentarise njenu lepotu.
pobedila je u onome u cemu je najbolja.
al vama ni to ne odgovara.
ne bih volela ni jedan minut da provedem na vasem mestu.
isfrustrirani u sopstvenim nerealizovanim zivotima, po svaku cenu osporavate svaciji uspeh.
mnogo ste bre negativni.
tesko vama sa vama samima.
a mi cemo i dalje da navijamo za nase predstavnike, koji su svojim kvalitetima zasluzili to da budu.
I ti visis ovde na forumu,a s' kim si-takav si
Samo ti navijaj za tvog Milanceta i sto se mene tice,mozes i kuci da ga vodis.Opste poznato je da lepota dolazi iznutra,ali ipak,to bice koje nas predstavlja nema ni takvu lepotu.lepota dolazi iznutra.
za vecinu koji su ovde postovali ne bih mogla da kazem da su lepi ljudi.
marija nije pobedila na izboru za mis pa da bilo ko ima pravo i treba da komentarise njenu lepotu.
pobedila je u onome u cemu je najbolja.
al vama ni to ne odgovara.
ne bih volela ni jedan minut da provedem na vasem mestu.
isfrustrirani u sopstvenim nerealizovanim zivotima, po svaku cenu osporavate svaciji uspeh.
mnogo ste bre negativni.
tesko vama sa vama samima.
a mi cemo i dalje da navijamo za nase predstavnike, koji su svojim kvalitetima zasluzili to da budu.
TacnoPredstvlja nas bice koje za publiku ima decu od 8 do 14 godina. Pesma mu je sranje(ova evrevoviziju),njegova ,,muzika" je sranje a najvise imidz.
Ja sam odavno prestao da gfledam evroviziju.
Svakom ko se ipak odluci na to , preporucujem da posle preslusaju Pink Floyd - Coming back to life za ,,detox" .
Pozdrav svima.