Eurovision 2008-Takmicari

Ja cula da Pluscenko dolazi na Evroviziju.

Od izvodjaca znam samo da dolazi onas curka iz Irske, valjda. Ne znam ni nase Oro kakvo je, ali poznavajuci Joksimovica... :(

Da to sam cula i ja da ce sa ruskim izvodjacem na sceni biti Plushenko i madjarski violinista Edvin Marton. E sad ovi nasi razmisljaju kako ce za 1 min, koliko traje pauza izmedju pesama, da postave led i nakon nastupa da ga sklone. Na sta ce to da lici ne znam, a i koliko je sve ovo tacno znam jos manje;)

Da mislim da je to taj crnja. A za koga onda Dragonforce nastupa?

Da,da,sada sam i ja video da ne nastupaju za Englesku.
Ja stvarno ne znam,meni je samo drug rekao da dolaze na Evroviziju,i ja ga pitam jel dolaze ono kao samo da sviraju kao neki gosti(kao shto je Apocalyptica bila) ili da se takmiche,i on meni kazhe da se takmiche.
Ochigledno je bila dezinformacija.:lol:

Nego, da ne bude skandala zbog aktuelne političke situacije.

Veliko je pitanje kako će publika u Areni reagovati na predstavnike zemalja koje su priznale Kosovo. Da ne spominjem kakva će reakcija biti na predstavnicu Albanije, koja je sa Kosova.

Običaj je zadnjih godina da se u publici podele zastave zemalja učesnica. Ko je taj ko će pristati da maše zastavama gore pomenutih zemalja?

Dalje, pošto je Evrovizija postala gej festival, i najavljen je dolazak oko 20.000 gejeva iz cele Evrope, a isto tako i višednevne gej žurke u organizaciji naših gej udruženja, kako će se sprečiti repriza one neuspele gej parade u Beogradu od pre nekoliko godina?
Koliko sam obavešten, navijači su se posebno spremili da im "ulepšaju" boravak u Beogradu.

Nego, da ne bude skandala zbog aktuelne političke situacije.

Veliko je pitanje kako će publika u Areni reagovati na predstavnike zemalja koje su priznale Kosovo. Da ne spominjem kakva će reakcija biti na predstavnicu Albanije, koja je sa Kosova.

Običaj je zadnjih godina da se u publici podele zastave zemalja učesnica. Ko je taj ko će pristati da maše zastavama gore pomenutih zemalja?

U publici nisu samo ljudi iz zemlje domacina. Cak sta vise...Fanovi pokupe najvise ulaznica, a s obzirom da smo mi fanovi evrovizije tek od skora, nema brige.

Da to sam cula i ja da ce sa ruskim izvodjacem na sceni biti Plushenko i madjarski violinista Edvin Marton. E sad ovi nasi razmisljaju kako ce za 1 min, koliko traje pauza izmedju pesama, da postave led i nakon nastupa da ga sklone. Na sta ce to da lici ne znam, a i koliko je sve ovo tacno znam jos manje;)

Plushenko ce nastupiti sa ruskim izvodjacem Dimom Bilan...kao i Edvin Marton....i valjda ce i pobediti:)evo vam link za spot...i tu ucestvuju njih dvojica:
extra je spot,zar ne?

Zauvijek volim te

I love you forever
Ko noć gradom kuca The night is ticking over town
Ja ne znam gdje si ti I don't know where you are
Srce od ljubavi puca My heart is bursting with love
U praznoj postelji In an empty bed

Tuga pijesme piše Sorrow is writing songs
Dok suze padaju While tears are falling
Jastuk na tebe miriše My pillow smells like you
A dugo, dugo nisi tu And you're long, long gone

Ne daj mi da poludim Don't let me go crazy
Tako je tužno sve Everything is so sad
Ponovo moja budi Be mine again
Zauvijek volim te I love you forever

Ne mogu više sam I can't make it on my own
Praštaju Bog i ljudi God and people forgive
Tebi ja pripadam I belong to you

Ko noć gradom kuca The night is ticking over town
Ja ne znam gdje si ti I don't know where you are
Stojiš na ivici srca You're standing on the edge of my heart
A tako trebaš mi And I need you so much

Opet bi da te ljubim I want to kiss you again
Da korak pratim tvoj To follow your steps
Vrijeme ja uzalud gubim I'm just wasting time
Jer ti si, ti si život moj Because you are, you are my life

Ponovo moja budi Be mine again

Ponovo njegova budi Be his again

Ja sam kupio karte za generalnu probu! Cuo sam da nema razlike od finala s tim da nema prenosa i kamera... Meni je to i bolje... pozzZZ

Ispravka jedna. Ja znam da se probe snimaju, jer ukoliko se neko razboli ili mu se nesto desi, od izvodjaca, onda se pusta njegov snimak sa probe. Posto ih ima 3, mislim da je 3. najvaznija, ista muzika, pozadina, kostimi, kamere, publika (ko kupi karte za probu). Jedina razlika je u tome sto nije diraktan prenos. Inace i ja sam se razmisljao da kupim karte za probu, ali nisam, iz nekih drugih razloga, ne vezano za ESC.

Plushenko ce nastupiti sa ruskim izvodjacem Dimom Bilan...kao i Edvin Marton....i valjda ce i pobediti:)evo vam link za spot...i tu ucestvuju njih dvojica:
extra je spot,zar ne?

Spot je najbolji od svih!!!! Muzika me je odusevila, violina.... fantasticno!! Poruka pesme je takodje dobra i na sjajan nacin pretstavljena. Jesam rekao da mi je Svedska favorit, ali ako ovo uspe da nadmasi, onda je stvarno naj, mada sumnjam. Dimo, skidam kapu!

Back