Eurovision 2008-Takmicari

Ma ORO je zakon! Svaka čast na tako dobroj pesmi. Drago mi je da je pobedila. Mada su i Beauty Queens dobre, ali nekako je Oro originalnija pesma, sa više duha.
Nadam se da će dobro proći ova Evrovizija kod nas.
Samo da se ne izblamiramo!!

originalna???? shta to beshe.......:lol: ne valja uopshte,sve je na isti kalup,smaraju vishe sa ovim stilom....mogla je jelena lepo da otpeva onu pesmu iz shpice za seriju"ono nashe shto nekad bejashe" ionako je ista pesma kao i oro.....:roll:

Mislim da cemo ipak napraviti jednu od boljih evrovizija koja ce ostati upamcena, nadam se. Ne verujem da cemo pobediti, ali bismo mogli da ovaj dogadjaj iskoristimo ne samo tokom ovih par meseci vec i za nadolazece godine. Zato bi trebao grad, drzava i ljudi da se prikazu u sto boljem svetlu, kao gostoljubivi i prijatni kako bi se nasa turisticka mesta nasla kao cilj nekim turistima.
S obzirom na to sta se radi na exitu. . . :roll: Sumnjam da ce i u bgd biti ista bolje osim da se strancima sto vise para uzme i da se sto vide oderu. . . Jer ipak oni "imaju" para. . .

S obzirom na to sta se radi na exitu. . . :roll: Sumnjam da ce i u bgd biti ista bolje osim da se strancima sto vise para uzme i da se sto vide oderu. . . Jer ipak oni "imaju" para. . .

Pa nisam iz NS i ne pratim exit, ali znam da ga hvale, pa sta se to desava tamo?
Nego ne govorim o tome da se oderu ljudi, vec o celoj atmosferi u maju, u areni na ulicama itd. Ipak se osecam delom sveta i u sebi se nadam da ce od ovog ispasti nesto dobro. Jeste to euforija tih par meseci pa onda se potpuno zaboravi do sledece godine, e ja zelim samo delic te euforije. Nekako ne obazirem se na to koliko ce nesto da kosta vec kako ce sve da ispadne, a opet sa ekonomske strane kao sto sam vec rekao da ovo treba da iskoristimo na pametan nacin.:wink:

Cula sam da ce kompletna organizacija bina, ozvucelje, osvetljenje, led ekrani itd... biti najbolji do sada nego na svim predhodnim evrovizijama.... eh kako li ce to sve izgledati.... ma najvaznije je da se mi ne izblamiramo...SRECNO NAM BILO:D

Moji favoriti
1. Rusija
2. Srbija
3. Spanija (ekstra im je pesmica):lol:

Cula sam da ce kompletna organizacija bina, ozvucelje, osvetljenje, led ekrani itd... biti najbolji do sada nego na svim predhodnim evrovizijama.... eh kako li ce to sve izgledati.... ma najvaznije je da se mi ne izblamiramo...SRECNO NAM BILO:D

Da sigurno... Srbija nije u stanju da organizuje republičko takmičenje iz biologije, a organizovaće Eurosong da bude bolji od svih prethodnih
Da, kako da ne :roll:

Back