Eurovision 2008-Takmicari

evrovizija je takmicenje lakih nota kako ga je lepo opisala u jednom svom clanku mirjana bobic mojsilovic.
Provaljeno,nekvalitetno vise niko nema zelju da salje nesto posebno.dobrim pesmama ne treba evrovizija.koja dobra grupa osim abba-e je uspela posle evrovizije.Eurovision *****!

Pa ne bih rekao da se bas srozala. Evo bas sinoc citam neki blog u kome se govori o neoriginalnosti umetnika sto se objasnjava time da delo treba sagledati sa svih strana, a pogotovo prici onom uglu iz kojeg je ono nastalo, umetnikovom, jer se samo tako delo moze razumeti, pa kao i Evrovizija, nisu bas sve pesme katastrofa, ali nisu ni dugovecne osim ako nisu pobednicke, pa ni tad mozda nemaju veliku paznju, ali u vecini postoji neka poruka i lepota, samo je treba pronaci slusajuci pesmu, makar to bio samo jedan stih, deo muzike ili visina glasa koja u vama ipak, nesto probudi.
Ja na svakoj Evroviziji uspem da nadjem nesto sto mi se svidja, pa mi se ove godine, jedan od pesama koja mi se svidja, je Norveska pesma iako se ne smatra za favorita.

Na kladionicama za favorite se smatraju Jermenija i Rusija, dok ih pratimo mi, Svedska, Grcka i Ukrajina (ne ovim redom), a negde cak i Irska :x za koju ja mislim da nece uopste proci polufinale jer je potpuno besmislena i nepodnosljiva, i jedna je od pesama koje mi se uposte ne svidjaju.

Meni su skoro sve pesme extra ove godine i mislim da ce ova Evrovizija 2008. po organizaciji biti na prvom mestu, a po kvalitetu pesama druga, odmah polse 2004. godine u Turskoj!
Napisao sam Vam nedavno mojih prvih 10, a poslednjih 5 koje ne volim ni da cujem su Albanija (Shquipёria), Belarus, Lithuania, Hungary, San Marino) a ne znam stvarno sta vidite toliko u Norveskoj pesmi??? Cinjenica da o ukusima ne treba raspravljati, ali na nekoliko mesta sam se susreo sa favorizovanjem ove pesme... pozzZZZZZZZZZZZZ

Ljudi, citam juce u Blicu da su Belgijanci kod nas snimili spot za pobednicku pesmu na njihovom nacionalnom izboru! Snimali su u Beogradu i Topoli... Kazu belgijanci odusevljeni...
A Irci menjaju tekst pesme ili pesmu jer pominju Makedoniju na sta je burno reagovala Grcka nacionalna televizija ERT! Xaos! pozzZZ

1. Georgia, 2. Israel, 3. Serbia!

Mislim da jos uvek nisu uradili te snimke za izmedju nastupa...
Mislim da smo mogli mnogo bolje da poradimo na toj bini, da bude originalnija, a ne kopija predjasnjih...
pozzZZ

Mislim da je bina bas predivna i veoma originalna. Moramo opet da budemo zadovoljni jer smo ipak imali manji budzet od dosadasnjih zemalja, sigurno. Tako da pored ovakve bine, pesama, i organizacije koja za sada dobro funkcionise mislim da imamo dobru priliku da uradimo jednu od boljih evrovizija u poslednje vreme.

Ovo mi je odlucno uradjeno!!! Ja bih na tu foru ubacio snimke izmedju pesama...
A bas mi je drago da ce ansambl KOLO otvoriti Evroviziju, samo ne znam je l' polufiale ili će finale...?
pozzZZ

Ovo je ona reklama, mislim za telekom srbiju. Meni se svidela kada se pojavila i cak tada mi je bila ideja, tj. bila bi dobra ideja da bude jedan od vaznijih snimaka na evroviziji jer super prikazuje SRBIJU.:D:D

Mislim da cemo ipak napraviti jednu od boljih evrovizija koja ce ostati upamcena, nadam se. Ne verujem da cemo pobediti, ali bismo mogli da ovaj dogadjaj iskoristimo ne samo tokom ovih par meseci vec i za nadolazece godine. Zato bi trebao grad, drzava i ljudi da se prikazu u sto boljem svetlu, kao gostoljubivi i prijatni kako bi se nasa turisticka mesta nasla kao cilj nekim turistima.

Back