Tachno tako...Evo neko moje misljenje o nekoliko pesama:
1. Serbia - treba je malo doraditi, sve mi nekako nesto fali tu...
2. Sweden - prava sapunjava pesmica, la, la, la...ali mnogo zarazna i slazem se, prava pesma za ESC, bar ulazi u koncepciju dosadasnjih nekako....
3. Russia - meni licno nije nista toliko extra da bi pobedila i ne svidja mi se licno predstvanik...vec vidjen, mada je i swedjanka vec vidjena, ali bolje je nju gledati ponovo....mada ovde je rec o pesmama...hehe
4. Ukraine - jako energicna, ali mi se ne svidja ko stoji iza te pesme...Kirkorov...Ocekujem extra nastup.
5. Israel - slazem se, neko rece nema dobru reklamu, inace fenomenalan glas i balada, kako ce to dobro da bude u areni, nadam se da ce proci u finale!
6. Georgia - jako dobra pesma, puna emocija...
7. Azerbaijan - nesvakidasnja pesma, ali su mi nekako mnogo cudni predstavnici...
8. Armenia - svaka pohvala! Odlichna je! Cini mi se da ima dobru dijasporu i potencijalne glasace!
9. Czech Republic - u pocetku mi je bila smor, ali nakon nekoliko slusanja ziva zaraza! Sada mi je u fazi silazne putanje, ali i dalje mi je ok!
10.Germany - svaka cast! super pesma....
AJDE USKORO DA GLASAMO, SVAKO ZA PO 5 FAVORITA, BODOVI OD 1-5 I DA IZABEREMO NAJ PESMU FORUMA! MOZETE IZMENJATI PRAVILA... OCEKUJEM AKCIJU! POZZZZZZZZ