Eurovision 2008-Takmicari

Da li je neko razmisljao da se prijavi kao volonter? Direktan pristup Areni, izvodjacima, fanovima, bini, u centru zbivanja HA!

Samo da prenesem jos jednu informaciju. Zbog velikog interesovanja za posao volontera tokom ESC, trenutan broj je preko 1500 (sto je bila gornja granica) svako ko se u narednom periodu prijavi, posto konkurs traje do 6. 5. gotovo da nema sansu da postane volonter tokom ESC, ali i dalje moze da se prijavi kao volonter za neko od takmicenja tokom godine kao i za univerzijadu. E pa srecno sad, posto je samo to ostalo!

moj top 3 je

Jermenija
Nemacka
Grcka

najvise mi se svidja jermenija...ali ce rusi pobediti..garant..svi ce glasati za bracu ruse..glavu dajem ako ne pobede..

predstavnica jermenije..pesma ulazi u mozak..

Paaaaa sad da li ce bas Rusi. S obzirom na broj bivsih republika i to da se oni medjusobno castiti, bas kao i mi tj. nas, nisam siguran. Danas sam dosao do "teorije" da cak i mi pobedimo, jer Rusija, Ukrajina i Jermenija su glavni kandidati od bivsih republika, a i za pobedu. Znaci da ce republike (Estonija, Letonija, Litvanija, Belorusija, Ukrajina, Rusija, Jermenija, Gruzija, Azerbejdzan) glasati medjusobno ali nece bas sve dati Rusiji, vec ce i Ukrajini i Jermeniji. Pa posto mi imamo 5 republika + Svedska + Austrija (ako ih puste da glasaju posto ne ucestvuju) imamo lepe sanse da pobedimo. Sad jos i mi mozemo da tome da pridodamo ovaj nacin glasanja, tj. da glasamo za potpune autsajdere kako najveci suparnici ne bi dobili bodove od nas (jeste kvarno, ali nije moja ideja, vec je od prosle godine od komentarke Evrovizije ja samo prenosim).
Ps:Zaboravih Moldaviju sorry

Šta mislite o predstavnici Malte?:)

Ne svidja mi se. Vise mi se svidja Norveska, Izrael, Nemacka, Spanija, Svajcarska i Slovenija, Makedonija (od slabije rangiranih zemalja na kladionicama).
Norveska: Njen glas je sjajan.
Izrael: Balada mi se jako svidja. Melodija i jezik su se bas dobro uklopili.
Nemacka: Odlicna.
Spanija: Potpuno ludo i brzo ulazi u usi.
Svajcarska: Kao kod Izraela.
Slovenija: Cuo sam i na engleskom i slovenackom. Slovenacki je mnogo bolji od engleskog i lepse zvuci.
Makedonija: U Tamarinom stilu koji mi se jako svidja.
Inace moji moji favoriti su Rusija, Jermenija, Svedska, Grcka i SRBIJA!!!:mrgreen::mrgreen:

Vreme leti... jos manje od tri nedelje je prvo polufinale!!!
Malta mi nije nista posebno , mada je ok! Mozda bolja nego ona proslogodisnja!
Tacno je, bice gusto oko nas, Rusa i Ukrajinaca...
Postoji velika verovatnoca da ce ESC ostati u Srbiji...pa 2009. npr. da Nish bude domacin! Makar u hali Chair!!! Zalosno je sto se sve vreme potencira Beograd kao Srbija!!!
pozZ

navijacu i glasacu za Rusiju!Dima Bilan the best
Mi necemo pobediti...2 puta za redom...bilo bi nam mnogo
Svidja mi se i slovenska pesma,a i predstavnica jermenije ima lepu pesmu
Norveska pesma je takodje sjajna i optimisticka..ali ako cemo o optimizmu ruska pesma "believe" je ubedljivo broj 1

Spot je najbolji od svih!!!! Muzika me je odusevila, violina.... fantasticno!! Poruka pesme je takodje dobra i na sjajan nacin pretstavljena. Jesam rekao da mi je Svedska favorit, ali ako ovo uspe da nadmasi, onda je stvarno naj, mada sumnjam. Dimo, skidam kapu!
lepo ja kazem...Dima je car...a oni koji kazu da je gej i narkoman su ustvari samo ljubomorni...I BELIEVE IN YOU DIMA!!!

E pa ja kažem GO GO GO Serbia, Sweden and Israel!
Ma super su mi skoro sve pesme...
Semifinal I je the best, a Semifinal II mi je sheet sem Sweden i tako jos po koje,,,Ukraina....
pozZZ

Da tcno. Prvo polufinale je SUPER, a drugo je potuno sranje. U prvom su sve samo favoriti, tako da to je nesto najblize finalu, naravno osim probe finala. Izgleda mi da ovu pesmu iz Izraela malo "reklamiraju", a jako mi se svidja.

Jeste, i prošle godine je Švajcarska bila favorit, pa nije ni prošla u finale :mrgreen:
Nema to veze :P

Svajcarska je prosle godine bila na ogromnoj turneji pa su mislili da ce skupiti bodove i proci dalje, ali im je pesma bila bas *. Prosle godine su kladionice jako dobro pogodile, tako da ih ja smatram za dobar pokazatelj favorita, ah blago nama.:wink::wink:

Naravno da navijam za Dimu, ali ipak kad bi Jelena pobedila bi bih srecniji, jer nije mala stvar pobediti kod kuce i ostaviti Eurosong tu jos jednu godinu.

Poslednja izmena od moderatora:

Back