Milan_MST
Zainteresovan član
- Poruka
- 139
Fibiskus, xvala na ispravci!
PozzZZ za sve!
PozzZZ za sve!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li je neko razmisljao da se prijavi kao volonter? Direktan pristup Areni, izvodjacima, fanovima, bini, u centru zbivanja HA!

moj top 3 je
Jermenija
Nemacka
Grcka
najvise mi se svidja jermenija...ali ce rusi pobediti..garant..svi ce glasati za bracu ruse..glavu dajem ako ne pobede..
predstavnica jermenije..pesma ulazi u mozak..
Šta mislite o predstavnici Malte?![]()

lepo ja kazem...Dima je car...a oni koji kazu da je gej i narkoman su ustvari samo ljubomorni...I BELIEVE IN YOU DIMA!!!Spot je najbolji od svih!!!! Muzika me je odusevila, violina.... fantasticno!! Poruka pesme je takodje dobra i na sjajan nacin pretstavljena. Jesam rekao da mi je Svedska favorit, ali ako ovo uspe da nadmasi, onda je stvarno naj, mada sumnjam. Dimo, skidam kapu!

Vampiri DjBobo,a?Jeste, i prošle godine je Švajcarska bila favorit, pa nije ni prošla u finale
Nema to veze![]()

E pa ja kažem GO GO GO Serbia, Sweden and Israel!
Ma super su mi skoro sve pesme...
Semifinal I je the best, a Semifinal II mi je sheet sem Sweden i tako jos po koje,,,Ukraina....
pozZZ
Jeste, i prošle godine je Švajcarska bila favorit, pa nije ni prošla u finale
Nema to veze![]()
Wow, kako bi lepo bilo da zadrzimo ESC 2009.!
Stvarno je šteta što ne reklamiraju dovoljno Izrael!
pozZ
Ma i ja jedva cekam tu Evroviziju. Nek pricaju i da je kicerica i mesto okupljanja gay-eva, ali je najveci dogadjaj u Srbiji ove godine i trenutno sam u stanju abnormalne euforije, al' sta me briga, bar mi je lepo.