Wilkołak
Domaćin
- Poruka
- 3.441
Cuj ovo....hahahaha... pa cekaj, ko onda moze da posrbi Crnogorca ako izvorni Srbi, kao sto ti rece, ne postoje???Vladika Rufim:Ti nijesi nikakav Srbalj, ti si posrbljeni Crnogorac i nista vise.
Isto vazi i za tebe...Vladika Rufim:To sto si rodjen u Srbiji, to ne moze promijeniti tvoje porijeklo!
Vladika Rufim:Hoces da budes nacionalista nacije sa kojom tvoji preci nijesu imali nikakve veze!
Treba imati petlju ili sto Madjari kazu (toyas) da kazes ovo. Gdej su tebi batice dokazi za ovo sto pricas??? Svi smo postali veliki istoricari.... Hehehe, daj posalji mi neke od toh tvojijeh knjiga, ponestalo mi Perfexa a od toga papira ne ostaju slova....
Vladika Rufim:Da bi jedna nacija bila nacija mora imati zajednicku istoriju, to jest mora, kako se kaže, da prođe isti istorijski i politički razvoj.
Biser do bisera. Ma tebe za predsjednika MOMENTALNO !!! Ti si tako vispren i domisljat da je to neverovatno... heheheh... Ja bi rek'o da Nemci nemaju zajednicku istoriju, kad ono, GLE....NACIJA!!! Nemacka je u srednjem vreku (a i kasnije) bila podeljena na SURNAEST pokrajina sa sasvim razlicitom istorijom i sta sada? Imamo jednu DRZAVU.
Cek cek, zar to nije vazilo i za Ameriku i recimo Kanadu? Cudna mi cuda!
Vladika Rufim:Pošto Srbi i Crnogorci imaju različite istorije, kako ti možeš biti Srbin??
Isto k'o sto ti mozes biti geografska odrednica - CRNOGORAC... Eto vidis, moji su od roda Vlastelinovica iz Risna, srpski plemici za vreme Stefana Nemanje pa sam i ja SRBIN bato a ti mozes od muke samo da mi izedez carape!
Vladika Rufim:Za 600 godina koliko su Turci bili na Balkanu, u bezbroj bitaka, Srbi i Crnogorci se nikada ni u jednoj nijesu zajednicki borili protiv Turaka!
Pa i nisu kada su se CRNOGORCI pojavili stotinama godina kasnije.... Sto bi matematicari rekli, ovde imamo dve mimoilazne prave
Vladika Rufim:Mislim da ti je sad sve jasno, da ti ne možeš biti Srbin.
Možeš biti samo posrbljeni Crnogorac.
I svinje lete....
Daj stampaj ove tvoje postove pa da otvaram fabriku KREP papira.... i da.... cepajte se vec jednom da spustamo tu rampu kod Prijepolja....