Znas sta Splacino u nekoliko komada, tj klonirani Splacino? Mislim da je ipak bolje da ti lepo ides medju svojom sabracom potucernjacima, jer ti je tamo mesto. Ako si istoricar, valjda lepo vidis da i oni izmisljaju neku svoju istoriju, pa eto tako i mi a ti lepo pusti na miru i Srbe i Crnogorce, tj Srbe koji zive u Crnoj Gori i nemoj vise da provociras i da izvodis vise dokaza, dokazao si mnogo sta a vidis da te ljudi jos samo na ovoj temi zayebavaju, vise ih uopste ne interesujes. I ja sam bio na nekim sajtovima i hteo sam sa poturicama da razmenim par misljenja medjutim, kako sam bio nepozeljan, izvinio sam se i odjavio. Tako i ti bi mogao da nadjes neki sajt, tj na ovaj nacionalni poturicki sajt (kao i ruzno pace sto je naslo svoje jato) i da pises do mile volje...
Ovde brate nisi pozeljan, valjda vidis i sam.
Kol'ko puta su trazili da te banuju, po koliko nikova se prijavljujes, sernjas, kenjas, mozda i dovodis neku bagru slicnu tebi da rpovociraju ovde i prave razdor izmedju jednog jedinog naroda koji sada zivi u 115 drzava na Balkanu a posle verujem da sve to prikazujes na Motentotskim sajtovima kao: Evo sta Srbi misle o nama Motentotima itd itd... i ja sam uvek stajao iza tebe, branio te, jer sam znao kakav si slucaj, da si slab sa zivcima, poremecen... nema ti leka.
Budi korektan, castan i posten i sam kazi: preterao sam!
Kako bi se ti osecao kada bih ja dosao kod tebe kuci, ti me lepo ugostio a ja izmisljam neke stvari i da te jos vredjam. Sta bi mi ti rekao?