Софија
Legenda
- Poruka
- 54.575
Мени само није јасно како то да му је рађена микробиолошка анализа сперме, а није му урађен брис уретре.
То ми је баш чудно.
То ми је баш чудно.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ма шта ти је.zna se gde je E. coli normalan stanovnik....Jedino, ukoliko nije gurao gdje ne treba...![]()
Мени само није јасно како то да му је рађена микробиолошка анализа сперме, а није му урађен брис уретре.
То ми је баш чудно.
Добро онда.
Ако буде следећег пута одради и брис уретре, а можда би могао и сад то да урадиш.![]()
Пробајте увин чај. Он је одличан за уринарне инфекције.mom sinu je 6 godina prije 15 dana je dobio urinarnu infekciju,radili smo mu urinokulturu,ešerihija 2000 bakterija,10 dana je primao pencilin i 5 dana baktrim,samo 2 dana nakon terapije ponovo se vraća,sad trenutno pije pancef sirup.pije sve moguće čajeve za koje sam čula,doktorica je rekla da nesmije slatko i guste sokove.ja sam već poludila zbog toga,neznam sta više da radim
Смеју да се комбинују.imam pitanje, zaboravila sam u apoteci da pitam
znam da ne sme da se pominju imana lekova ali u ovom slucaju moram, a vi posle odgovora izbrisite
da li sme ranisan da se kombinuje sa baktrimom i ako sme kako da pijem?
kombinovala sam ranije neke antibiotik s njim pila sam ga jedno dva sata pre antibiotika...e sad ne znam za baktrim...ne pise nista u onom njegovom uputstvu
ne da je moguce nego je to put unosenja infekcije u besiku.
ipak, iako mala deca godinu dana piske i kake u pelene,retko se srece infekcija besike....jednostavno je priroda tako uredila.
ali, ono sto tvoja drugarica mora da zna a mozda joj nisu rekli da kod malih decaka cak i jedna infekcija mokracnih kanala godisnje postavlja sumnju na veziko-uretralni refluks i da je obavezno ispitivanje u tom smeru ! kod devojcica je to do 3 infekcije godisnje.
Уринарни тракт се састоји од бубрега, уретера, мокраћне бешике и уретре- буквално тим редом, одозго на доле. Из бубрега полази уретер, он се улива у мокраћну бешику која је резервоар за мокраћу и онда од бешике креће уретра кроз коју мокраћа доспева у спољну средину.
Везико-уретрални рефлукс је анатомска аномалија кад спој између уретера и бешике није добар, па се мокраћа враћа из бешике на горе, у уретер. То узрокује сталне инфекције бубрега, тј. запаљења која у неком дугорочном смислу могу довести до пропадања бубрега.