peach
Domaćin
- Poruka
- 3.928
ma zeki se zena,sta ti je! :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mala, tako mozes sa svojim drugaricama da pricas... Sa mnom, NE...luckastalutkica:Modelatorka,pa ovde se upravo radi o zadatoj temi.Mene na primer loze ovakve price.Stvarno ne znate svoj posao.
luckastalutkica:Modelatorka,pa ovde se upravo radi o zadatoj temi.Mene na primer loze ovakve price.Stvarno ne znate svoj posao. :-D Lozi me publika,publicitet,kad se svet vrti oko mene.
Ja sam takva kad volim zemlja se zaustavlja,pravim stalno cuda mene niko ne zaboravlja.Da je bogat mlad i lep mene ne zaboravlja,da je ruzan tuzan slep mene ne zaboravlja,i da ima prazan dzep mene ne zaboravlja,i da druge ostavlja mene ne zaboravlja,sa drugom zivot nastavlja mene ne zaboravlja.Ja sam luda cinim cuda on bez mene nema kuda zemlja se zaustavlja,mene ne zaboravlja.

Jesi li ti hermafrodit?Gazdarica:Mala, tako mozes sa svojim drugaricama da pricas... Sa mnom, NE...
Piramidu? Koju Piramidu? Otkrila sam Piramidu pre nekoliko godina,to mi je omiljeni trzni centar u Beogradu.iluzionista:Da nisi i ti otkrila piramidu?![]()
Aham... Onaj koji kara nadobudne djevojcice, kojima divljaju hormoniluckastalutkica:Jesi li ti hermafrodit?

Izvini.Mislim,sta da ti drugo kazem.Gazdarica:Aham... Onaj koji kara nadobudne djevojcice, kojima divljaju hormoni![]()
E ako ona ne moze onda cu ja!Gazdarica:Mala, tako mozes sa svojim drugaricama da pricas... Sa mnom, NE...

Aham "belo cigance" ovaj put.peach:
o cemu ti pero? opet neka scena iz lektire?

Ej i imao sam par u glavi i onda sam dremno ...i sad ih se ne secam...hanibal77:ajd pero baci neku temu dosadno je

ma ti si ovde zarad opste zabavePera_Zdera:Ej i imao sam par u glavi i onda sam dremno ...i sad ih se ne secam...![]()
PS Nisam ovde zarad tvoje zabave...a ti radi moje?
A sto ti se ova Breska uvlaci u dupe...to je revija...
ko pozoriste u kuciDa ...to zatezanje moze da te kosta...hanibal77:ma ti si ovde zarad opste zabaveko pozoriste u kuci
a breskva i ja se volimo ne znam sto to tebi smeta,valjda sto nikad ne zategnemo one jastucice sa tvog kauca![]()

Pink production...peach:joooj,perice: prelazis s lektire na skandal i kurir!![]()