sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Zene zasto mislite da se muskarci boje da im se nece dici? Ili da se nece pokazati?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sinnke:Zene zasto mislite da se muskarci boje da im se nece dici? Ili da se nece pokazati?
JOVANA77:kao, smak sveta ce ako se ne digne ili padne....svasta!
Aleksej_BASO:To si u pravu, ajde da vidim da mi se spusti pored dobre ribe, koja mi dahce na uvo i zeli da je rastrgnem!!!
sinnke:Zene zasto mislite da se muskarci boje da im se nece dici? Ili da se nece pokazati?
Zašto li me to ne iznenađujesinnke:Meni to i da se desi ako bi mi nesto rekla ja bi nju okrivio.
Zašto mu ne odgovorite na pitanje, onda?sinnke:Zene zasto mislite da se muskarci boje da im se nece dici?
zelenooka:Pa sto smo toliko komplikovane? ;-)
Stvarno mi nikad nije palo na pamet da razmisljam o tome. Pa zasto se nepotrebno opterecivati?
Ne ocekujem ja da mi se tu neko dokazuje. Mozda je frka prvi put (neko vec rece), ali samo opusteno...My dear Lucky Guy... :-D
sinnke:A jel dobra stvar?
Ne znam za tebe ali imam osecaj kad bi s nekom s foruma da bi bilo pre seksa jedno petsto hiljada pitanja a sta ovo a sta ono. Ko ona dva degena iz onog crtanog A JE TO.
kučka:hahah ti bi se raspricao , da ne bi mozda poceo i recepte za kolace da razmenjujes :-D
sinnke:A jel dobra stvar?
Ne znam za tebe ali imam osecaj kad bi s nekom s foruma da bi bilo pre seksa jedno petsto hiljada pitanja a sta ovo a sta ono. Ko ona dva degena iz onog crtanog A JE TO.
zelenooka:Super stvar.
Mislis da bi i muski postavljali pitanja? He, he, za zenske ne znam, ali verujem da bi u tom slucaju definitivno imao problem sa erekcijom. :-D
Na koji crtani mislis?
Lexa:A pazite samo kako je formulisao pitanje:
Zašto mu ne odgovorite na pitanje, onda?
sinnke:A sta tebi nije jasno?
smoki 2004:OCIGLEDNO DA TI JE PITANJE MALO ....
pa nam je svima ne jasno zasto si ga i postavio `? jer tvoje licno iskustvo ili ?
nisam josh cula da se neki muskarac toga pitao ?