erekcija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Modelatorka,pa ovde se upravo radi o zadatoj temi.Mene na primer loze ovakve price.Stvarno ne znate svoj posao. :-D Lozi me publika,publicitet,kad se svet vrti oko mene.
Ja sam takva kad volim zemlja se zaustavlja,pravim stalno cuda mene niko ne zaboravlja.Da je bogat mlad i lep mene ne zaboravlja,da je ruzan tuzan slep mene ne zaboravlja,i da ima prazan dzep mene ne zaboravlja,i da druge ostavlja mene ne zaboravlja,sa drugom zivot nastavlja mene ne zaboravlja.Ja sam luda cinim cuda on bez mene nema kuda zemlja se zaustavlja,mene ne zaboravlja.

luckastalutkica:
Modelatorka,pa ovde se upravo radi o zadatoj temi.Mene na primer loze ovakve price.Stvarno ne znate svoj posao. :-D Lozi me publika,publicitet,kad se svet vrti oko mene.
Ja sam takva kad volim zemlja se zaustavlja,pravim stalno cuda mene niko ne zaboravlja.Da je bogat mlad i lep mene ne zaboravlja,da je ruzan tuzan slep mene ne zaboravlja,i da ima prazan dzep mene ne zaboravlja,i da druge ostavlja mene ne zaboravlja,sa drugom zivot nastavlja mene ne zaboravlja.Ja sam luda cinim cuda on bez mene nema kuda zemlja se zaustavlja,mene ne zaboravlja.

Da nisi i ti otkrila piramidu? :mrgreen:

Namecu mi se dva odgovora

Prvi je da je to jako tuzno kad je mala slatka glavica spustena I ne zeli da se digne

To je tako tuzno cccc

Muski se moraju ocecati jako lose, pomisljati da nesto nije u redu prvo sa njima pa tek onda umor pa tek onda cura

Drugo:

Cura se mora osecati jako lose isto

Jer I ona je spremna na sex I zeli ga primiti a on onako tuzno spustio glavicu , joj bre kako je to tuzno, cura bi dobila kompleks ruznoce, nize vrednosti I td I td

Momci pazite

Gde

Kad

I kako ga gurate

Jer obe strane pate kad je mala slataka glavica spustena

Joj bre………J

Pera_Zdera:
Ej i imao sam par u glavi i onda sam dremno ...i sad ih se ne secam... :lol:
PS Nisam ovde zarad tvoje zabave...a ti radi moje? :lol:
A sto ti se ova Breska uvlaci u dupe...to je revija...
ma ti si ovde zarad opste zabave :lol: ko pozoriste u kuci
a breskva i ja se volimo ne znam sto to tebi smeta,valjda sto nikad ne zategnemo one jastucice sa tvog kauca :roll:

hanibal77:
ma ti si ovde zarad opste zabave :lol: ko pozoriste u kuci
a breskva i ja se volimo ne znam sto to tebi smeta,valjda sto nikad ne zategnemo one jastucice sa tvog kauca :roll:
Da ...to zatezanje moze da te kosta...
Vidis tebi je to pozoriste u kuci... kad ga nemas u svojoj...
:razz: A ja nisam bard...
Sad ce nova tema...setio sam se...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back